- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Kalp atışı beta ile ilgili değil. Dış gebelikte değerler bu kadar yükselmez. Bak yarın gideceksin ve keseyi olması gereken yerde göreceksin. Aslında değerin 2020 çıktığı gün de gayet rahat görebilirdin. Keşke baktırsaydın. İçin rahat ederdi.Benim 15. Gün 2020 çıkınca doktor 10 gün sonra ultrason dedi. Ben bugün yani o testten 4 gün sonra tekrar test verdim içime kurt düştü niye bilmiyorum işte oda 4940 geldi dünyam yıkıldı. Kese görünür kesin Ama nerede yani dış gebelik falan olabilir mi? kese yerinde olsa bile değerler böyleyse kalp atışı duyamayız sanırım demi
Hayırlı olsun inşallah prpyi ben Bülent tıraşta yaptırdımMerhaba. Benim de amh 0.1'in altında ve ben de şu an Aret Kamar'ı düşünüyorum rapor çıkınca. prp'yi de Aret Kamar'da mı yaptınız acaba? Bir de Aret Kamar, düşük amh'de iğne yerine ilaç tavsiye ediyorum dedi bir programında. Sizde süreç nasıl işledi?
Çok geçmiş olsun.Kızlar şimdi tacurbu oldum 1 hafta kalkma dedi biri gelişmiyor kanama kendini sınırlandırmış dedi diğerinin kalp atışı da var 1 hafta sonra gel dedi
Nezman gidecen bugün doktora.Benim 15. Gün 2020 çıkınca doktor 10 gün sonra ultrason dedi. Ben bugün yani o testten 4 gün sonra tekrar test verdim içime kurt düştü niye bilmiyorum işte oda 4940 geldi dünyam yıkıldı. Kese görünür kesin Ama nerede yani dış gebelik falan olabilir mi? kese yerinde olsa bile değerler böyleyse kalp atışı duyamayız sanırım demi
Çok geçmiş olsun canımKızlar şimdi tacurbu oldum 1 hafta kalkma dedi biri gelişmiyor kanama kendini sınırlandırmış dedi diğerinin kalp atışı da var 1 hafta sonra gel dedi
Cok gecmis olsun, transferden kacinci gun sonra olustu bu problem. Gelismeyen bebek kesede falan gorunmus, bu asamaya kadar sorunsuz ilerliyor muydu?Kızlar şimdi tacurbu oldum 1 hafta kalkma dedi biri gelişmiyor kanama kendini sınırlandırmış dedi diğerinin kalp atışı da var 1 hafta sonra gel dedi
Yok gözükmüyor malesef diğerine bisey olmasın daCok gecmis olsun, transferden kacinci gun sonra olustu bu problem. Gelismeyen bebek kesede falan gorunmus, bu asamaya kadar sorunsuz ilerliyor muydu?
Canım ne yaptın merak ettim seni gittin mi doktora hayırlı haberlerle dön inşaallahBenim 15. Gün 2020 çıkınca doktor 10 gün sonra ultrason dedi. Ben bugün yani o testten 4 gün sonra tekrar test verdim içime kurt düştü niye bilmiyorum işte oda 4940 geldi dünyam yıkıldı. Kese görünür kesin Ama nerede yani dış gebelik falan olabilir mi? kese yerinde olsa bile değerler böyleyse kalp atışı duyamayız sanırım demi
Ben 3 günde bir progestan dex kullanıyorum. Her gün olmasının özel bir nedeni var mı?Evde yapılan iğne kullanmıyormusunuz? Benim günde bir tane progestan dex var. Öyle ağır bir iğne değil
25 mg olanını mı kullanıyorsunuz?Ben 3 günde bir progestan dex kullanıyorum. Her gün olmasının özel bir nedeni var mı?
Endişelenmeyin hiç.. Benim gebe takip sayfalarından anladıgım kadarıyla öyle kanamalar aslında iyi oluyor. Bebek yerleştikçe kanama bölgesi oluyor. Yerleşim tamamlanınca kayboluyot zatenKızlar kanamam azaldı doktor sabah tekrar baktı dedi kanama kendini sınırlandırmış ne demek bilmiyorum kalbini dinlettirdi allahım kanama alanı durur mu ya o olan bebeğin büyümesine engel okursa
Bana 2 kutu daha gonal f yazdı canım 10-12 falan olmuş daha.. sanırım 1 mm buyuyo hep .. ben iğneye devam yaniSelin n ben bugün kontrole gittim doktor 10 kadar yumurta saydı.. 4-5 tanesi 15 mm… Cumartesi kadar ilaca devam.. Cumartesi günü çatlatma iğnesi için saat söyleyeceğiz Pazartesi opu olacak dedi inş olgunyumurta olurlar
25 mg olanını mı kullanıyorsunuz?
İns öyledir canım dün öyle bir boşaldı ki çok korktum suan iyi ama durdu ins gelişim de sıkıntı olmaz ondan korkuyorum ya bu hafta da kalırsa bide benim ikiz gebelik biri gelişmemiş öyle kalmışEndişelenmeyin hiç.. Benim gebe takip sayfalarından anladıgım kadarıyla öyle kanamalar aslında iyi oluyor. Bebek yerleştikçe kanama bölgesi oluyor. Yerleşim tamamlanınca kayboluyot zatenbebek annesine sokuluyor sadece İnş sağlıkla ilerler ve elinize alırsınız
Aynen hergün 1 mm büyüyor. Banada 2 kutu yazdı. 3 gün gonal-f kullanacağım sonra çatlatma..Bana 2 kutu daha gonal f yazdı canım 10-12 falan olmuş daha.. sanırım 1 mm buyuyo hep .. ben iğneye devam yani