- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Benim amh vardı zaten 3.1. Ama ultrason da baktı. 6-7 folikül saydı. 300 ıu ile başlayalım dedi. Sonra böyle daha arkalara baktı birsürü küçük folikül gördü.. nerelisin dedi doğuluyum siyince belli bol yumurta var dedi. Bende pko yok ama pko görüntüsü var galiba..Ben şeyi anlamadım tüp bebeğe başlamadan önce isteniyor amh ilk igneni oldum demişsin amh bakmadilarsa iğne dozunu neye göre ayarladilar ultrason görüntülerine gore falan mı Acaba
Benim de 5 çıktı Amh değer Pco gibi dedi ama ultrasonla baktığında Pco yok kist yok çok güzel yumurtalarin var dedi iğne dozu 150 verdiBazen amh ile ultrason görüntüleri uyuşmuyor. Zaten ultrason ile bakıldığında oluşabilecek yumurta sayısı tahmin ediliyor.
Mesela ben devlet hastanesinde amh ölçtürmüştüm. 5.03 çıkmıştı. Doktor ultrasonla baktığında değerimin ultrason görüntüsü ile uyuşmadığını söyledi. 5.03 pco olduğunu gösteren bir değerdir ayrıca. Gittiğim hastanede tekrar yapmamı istediler. O sırada ilaçları kullanmaya başladım. Değerim de 3.96 çıktı. Ultrason görüntüsü daha belirleyici bence.
Bana amh 4 ün üzeri ise pco demişti. Ama işte pco için sadece amh değeri belirleyici olmuyor. Ultrason görüntüsü en iyisi. Bende de hiç pco belirtisi yoktu. Zaten amh değerim de devlette ölçtürdüğümden daha düşük çıktı.Benim de 5 çıktı Amh değer Pco gibi dedi ama ultrasonla baktığında Pco yok kist yok çok güzel yumurtalarin var dedi iğne dozu 150 verdi
Gruptan bir arkadaşın 10. Gün 660 gibi bir değeri çıkmıştGunaydinlar arkadaslar, ikiz gebeliklerde 9. Gun kanda kac civarinda cikar assagi yukari? Bilgisi ya da bu yonde tecrubesi olan?
Yumurta sayısı çok olunca beklemek daha sağlıklı, yumurtaliklarin fazla uyarılmasından ohss riski oluyor. E2 yi de bunu takip için istiyorlar. Ben Özel hastanede direkt bankodan e2 kan testi yaptırmak istiyorum diye kayıt açtırıyordum. 20-25 lira bi ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.Günaydın herkese . Kontrole gittim bugün ve pazartesi opu olacak . Heyecan bastı birdenAncak transfer Ocak ayında olacak sanırım. Yumurta sayısı çokmuş . Opu sonrası keşke taze transfer olsaydı ama ne yapalım bekleriz artık E2 testi istediler bu testi nerede yaptırabilirim? Hastanede kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa acilde de yaparlar mı ?
Benimde öyle çok fazla kasık ağrım olmadı ara sıra bi gaz sancısı yaşadım.pozitifi aldım ama hâlâ öyle bi belirti yok yaniHanımlar benim de sorum şu, bugün transfer günü hariç 2. Günüm sanki hicbir sey hissetmiyorum gibi. 5. Gün embriyosu transferi oldum. Derin nefes alınca sadece sağ kasığıma doğru batma oluyor. Ne düşünsem ne yapsam bilemiyor insansizde nasıl olmuştu? genel olarak 6-7. Gün kramp ve sancı yaşamışsınız galiba. Sizin ilk günler nasıl geçti
Simdi akılda hep o konu var ya bise hissetmemek de kötüBenimde öyle çok fazla kasık ağrım olmadı ara sıra bi gaz sancısı yaşadım.pozitifi aldım ama hâlâ öyle bi belirti yok yanidiyceğim o ki belirtilere hiç takılma her vücut farklı reaksiyon gösteriyo bazısı ağrı göğüste hassasiyet yaşıyo bazısı hiçbişey hissetmiyo belirti arama hiç
Sağlıkla gör inşallah keseniKızlar benim yarın kese kontrolü randevum var dualarınıza talibim
Merhaba cnm hayırlısı olsun buaradaHanımlar benim de sorum şu, bugün transfer günü hariç 2. Günüm sanki hicbir sey hissetmiyorum gibi. 5. Gün embriyosu transferi oldum. Derin nefes alınca sadece sağ kasığıma doğru batma oluyor. Ne düşünsem ne yapsam bilemiyor insansizde nasıl olmuştu? genel olarak 6-7. Gün kramp ve sancı yaşamışsınız galiba. Sizin ilk günler nasıl geçti
Rabbim sağlıkla keseyi görmeyi nasip etsin inşllah sonrada kalp atışınaKızlar benim yarın kese kontrolü randevum var dualarınıza talibim
canim benim gunum belli araligin 3. tranferim varTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu @Eefuliimm 5.gun embriyosu Transfer oldu @Sinovac 28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @aaa1234 28 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu @Ay42 28 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu @altnekn 1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu @nur-80 1 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu @zeynep44044 1 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu @Haya-lim 1 Kasım transfer oldu @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu S Sebepsizk 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu @Cosi 3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @Amanita 4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer oldu @Luna277 4 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu @Tomaaa 4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu @nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu @nuray1033 10 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer oldu @selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu 13 Kasım Transfer olacak @Macakizi2004 Iron Butterfly @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak Sandal kokusu ____ OPU olacak ____ OPU olacak mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Selin n ____ OPU olacak
Tesekkur ederimMerhaba cnm hayırlısı olsun buarada
Benim başından beri hergun oldu hala oluyor peogestan yapıyormuş tutunduktan sonrada hamilelik kasık ağrısı yapıyor dedi hemşire
İnşallah güzel haberlerini alırız
Evet canım öyleydi