Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben şeyi anlamadım tüp bebeğe başlamadan önce isteniyor amh ilk igneni oldum demişsin amh bakmadilarsa iğne dozunu neye göre ayarladilar ultrason görüntülerine gore falan mı Acaba
Benim amh vardı zaten 3.1. Ama ultrason da baktı. 6-7 folikül saydı. 300 ıu ile başlayalım dedi. Sonra böyle daha arkalara baktı birsürü küçük folikül gördü.. nerelisin dedi doğuluyum siyince belli bol yumurta var dedi. Bende pko yok ama pko görüntüsü var galiba..

Benim de 5 çıktı Amh değer Pco gibi dedi ama ultrasonla baktığında Pco yok kist yok çok güzel yumurtalarin var dedi iğne dozu 150 verdi

Benim de 5 çıktı Amh değer Pco gibi dedi ama ultrasonla baktığında Pco yok kist yok çok güzel yumurtalarin var dedi iğne dozu 150 verdi
Bana amh 4 ün üzeri ise pco demişti. Ama işte pco için sadece amh değeri belirleyici olmuyor. Ultrason görüntüsü en iyisi. Bende de hiç pco belirtisi yoktu. Zaten amh değerim de devlette ölçtürdüğümden daha düşük çıktı.

Devlet hastanelerinde amh testi için verilen kan çok bekletiliyormuş. Bu da amh değerinin doğru çıkmasını engelliyormuş.

Bazı kadınların da gerçekten yumurta rezervi çok iyi. O yüzden amh değeri 4 ün üstünde çıkıyor. Sizin gibi

Gunaydinlar arkadaslar, ikiz gebeliklerde 9. Gun kanda kac civarinda cikar assagi yukari? Bilgisi ya da bu yonde tecrubesi olan?

Günaydın herkese . Kontrole gittim bugün ve pazartesi opu olacak . Heyecan bastı birden Ancak transfer Ocak ayında olacak sanırım. Yumurta sayısı çokmuş . Opu sonrası keşke taze transfer olsaydı ama ne yapalım bekleriz artık E2 testi istediler bu testi nerede yaptırabilirim? Hastanede kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa acilde de yaparlar mı ?

Yumurta sayısı çok olunca beklemek daha sağlıklı, yumurtaliklarin fazla uyarılmasından ohss riski oluyor. E2 yi de bunu takip için istiyorlar. Ben Özel hastanede direkt bankodan e2 kan testi yaptırmak istiyorum diye kayıt açtırıyordum. 20-25 lira bi ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Hanımlar benim de sorum şu, bugün transfer günü hariç 2. Günüm sanki hicbir sey hissetmiyorum gibi. 5. Gün embriyosu transferi oldum. Derin nefes alınca sadece sağ kasığıma doğru batma oluyor. Ne düşünsem ne yapsam bilemiyor insan sizde nasıl olmuştu? genel olarak 6-7. Gün kramp ve sancı yaşamışsınız galiba. Sizin ilk günler nasıl geçti

Benimde öyle çok fazla kasık ağrım olmadı ara sıra bi gaz sancısı yaşadım.pozitifi aldım ama hâlâ öyle bi belirti yok yani diyceğim o ki belirtilere hiç takılma her vücut farklı reaksiyon gösteriyo bazısı ağrı göğüste hassasiyet yaşıyo bazısı hiçbişey hissetmiyo belirti arama hiç

Simdi akılda hep o konu var ya bise hissetmemek de kötü hissetsen daha kötü teşekkür ederim en azından kafamda kurmayayim bari
Kızlar benim yarın kese kontrolü randevum var dualarınıza talibim
Sağlıkla gör inşallah keseni

Merhaba cnm hayırlısı olsun buarada
Benim başından beri hergun oldu hala oluyor peogestan yapıyormuş tutunduktan sonrada hamilelik kasık ağrısı yapıyor dedi hemşire
İnşallah güzel haberlerini alırız

canim benim gunum belli araligin 3. tranferim var

Tesekkur ederim progestoron için crinone vajinal jel kullanıyorum, ek olarak estrofem ve vitamin kullanıyorum. Keşke tutunsun her ağrıya razıyım inşallah hepimiz güzel sonuç alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…