Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 20.gün olmuştu diye hatırlıyorum daha erken toplananlar da olmuştu . Yumurtaların gelişimine göre değişiyorKızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Evet ama sen yoksun hiç yazmıyorsun da ve gözyaşım pıtIron Butterfly Aralik ayı transfer topigi açtı
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallahKızlar benim yarın kese kontrolü randevum var dualarınıza talibim
Benim pazartesi toplanacak. Yani 13. Gün yapıyorKızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Kontrol esnasında yumurtalara bakılıp gün verilir normalde aşılama olsaydın ordan yumurta kaliteni fark etme şansın olurdu belki benim o zaman da yumurtalarım büyümeden çatlıyordu yumurta toplama işlemin de o yüzden 6 adet toplanmış olabilir meselaKızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Benim 10. Veya 11 gun gun yumurta toplama olmustu 3 4 kez kontrole gitmistim ve buyuklukleri takip edilmisti. Ilaclara vucudumun direndigini soylemisti benim 4 yumurtam olgunlasmisti. Hadi hayirlisiyla guzel haberler gelsin sennden insallahKızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Kizzz selinnbbenim daha tarnsferim yarin allah mi yazdırdı yanıma hamile emojisi koymussunhadi insallah öyle kalırIron Butterfly Aralik ayı transfer topigi açtı
Ignelerin 9 10Kızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Aminn canım inşallahhRabbim sağlıkla keseyi görmeyi nasip etsin inşllah sonrada kalp atışına
İnşallah canımHadi bakalim guzel haberlerle gel insallah
Amh sıkıntınız yoksa birkaç ay ara vermenizi ve yumurta kalitesi için arı sütü kullanmanızı öneririmMerhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yeni tedavi bitti yani Kasım 12 sinde yumurta toplandı sadece 1 embriyo 6.güne gitti ve dondu tek embriyo ile tedaviye başlamak istemiyorum zaten pgt yapılacak genetik sıkıntısı var biz de tekrar tedaviye girmek İstiyorum bugün reğil oldum hemen tekrar tedaviye girsem yumurta kalitesiz olurmu çünkü daha önce 5.güne gitmedi emriyolar yine öle olacak diye korkuyorum bide yaş 42 başlasam ı aralığı beklesemmi
Bu kişiye göre değişiyor diğer arkadaşların da dediği gibi. Ben 10 gün gonal f kullandım, bugün 11. gün çatlatma iğnesi olacağım cumartesi sabah da opu olacak.Kızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
inşallah canım benim teşekkür ederim diğer iğneler de gonal f gibi ince mi ucu yoksa kalın iğneler mi çatlatma iğneleriIgnelerin 9 10
Günu civarı çatlatma 11 12.günde toplama oldu bütüntedavilerde bünyeye göredeğişir ama 6 7 gun dahaigne vurulursun sanırım hayırlı uğurlu bol bebisli tedavi olsun inşallah canım
Kiz bana hiç bildirim gelmiyor kiEvet ama sen yoksun hiç yazmıyorsun da ve gözyaşım pıt
İnşallah canım ya Rabbim güldürsün inşallahBenim 10. Veya 11 gun gun yumurta toplama olmustu 3 4 kez kontrole gitmistim ve buyuklukleri takip edilmisti. Ilaclara vucudumun direndigini soylemisti benim 4 yumurtam olgunlasmisti. Hadi hayirlisiyla guzel haberler gelsin sennden insallah
Aaaaaa vallaaaa bilmiyorum ki ısrarla sana hamile emojisi koydum hahahhaha öyle de kalacak insallahhKizzz selinnbbenim daha tarnsferim yarin allah mi yazdırdı yanıma hamile emojisi koymussunhadi insallah öyle kalır
Bende ondan sormuştum hamilemisin diye IlayumutAaaaaa vallaaaa bilmiyorum ki ısrarla sana hamile emojisi koydum hahahhaha öyle de kalacak insallahh
ınce ucu agrı olmuyor.inşallah canım benim teşekkür ederim diğer iğneler de gonal f gibi ince mi ucu yoksa kalın iğneler mi çatlatma iğneleri