Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Kontrol esnasında yumurtalara bakılıp gün verilir normalde aşılama olsaydın ordan yumurta kaliteni fark etme şansın olurdu belki benim o zaman da yumurtalarım büyümeden çatlıyordu yumurta toplama işlemin de o yüzden 6 adet toplanmış olabilir mesela

Kızlar benim bugün gonal f ignenin 3.gunu olacak sizce yumurta toplama ne zaman olur
Benim 10. Veya 11 gun gun yumurta toplama olmustu 3 4 kez kontrole gitmistim ve buyuklukleri takip edilmisti. Ilaclara vucudumun direndigini soylemisti benim 4 yumurtam olgunlasmisti. Hadi hayirlisiyla guzel haberler gelsin sennden insallah

Ignelerin 9 10
Günu civarı çatlatma 11 12.günde toplama oldu bütüntedavilerde bünyeye göredeğişir ama 6 7 gun dahaigne vurulursun sanırım hayırlı uğurlu bol bebisli tedavi olsun inşallah canım

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum yeni tedavi bitti yani Kasım 12 sinde yumurta toplandı sadece 1 embriyo 6.güne gitti ve dondu tek embriyo ile tedaviye başlamak istemiyorum zaten pgt yapılacak genetik sıkıntısı var biz de tekrar tedaviye girmek İstiyorum bugün reğil oldum hemen tekrar tedaviye girsem yumurta kalitesiz olurmu çünkü daha önce 5.güne gitmedi emriyolar yine öle olacak diye korkuyorum bide yaş 42 başlasam ı aralığı beklesemmi

Amh sıkıntınız yoksa birkaç ay ara vermenizi ve yumurta kalitesi için arı sütü kullanmanızı öneririm

Bu kişiye göre değişiyor diğer arkadaşların da dediği gibi. Ben 10 gün gonal f kullandım, bugün 11. gün çatlatma iğnesi olacağım cumartesi sabah da opu olacak.
Normalde dün çatlatma iğnesi olacaktım ama doktor gelişmekte olan bir iki folikül daha var onlar da büyümüş olsun bir gün daha bekleyelim demişti.

Bakalım transferi hemen yapabilecekler mi

Ignelerin 9 10
Günu civarı çatlatma 11 12.günde toplama oldu bütüntedavilerde bünyeye göredeğişir ama 6 7 gun dahaigne vurulursun sanırım hayırlı uğurlu bol bebisli tedavi olsun inşallah canım
inşallah canım benim teşekkür ederim diğer iğneler de gonal f gibi ince mi ucu yoksa kalın iğneler mi çatlatma iğneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…