Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benimde aynı oldu. Geçen ay sadece amh baktırmak istiyorum dedim. Değerleriniz iyi bunun ile amh bakamam zaten burası bunun yeri değil deyip gönderdi..
Sabahta eşime aynısını yapmışlar. Bizde özelde yaptıracağız..
Neden böyle yapıyolar gerçekten anlamıyorum. Özelde de çok tutuyor tahliller. Bi tek amh testine 350 tl ödemiştim

Rabbim yardimciniz olsun umarim guzel sonuclar alirsiniz ilerleyen sureclerde 🤲🏵💦
Amin inşallah 🙏
Daha neredeyse 3 gun gun var cumartesiye, cok da bilmiyorum ama 5 ve uzerine cok da birsey kalmamis sanki. Daha bilgili olanlar daha dogru yorum yapabilir belki. Dediginiz gibi negatifse de uzulmemeye calisin, insallah bir dahakine, belki de kendi kendine bile tutar. Allah hepimizin yardimcisi olsun ne diyelim.
İlaçlara mecbur devam ediyorum ama kabullenmekten başka çare yok gibi. İnşallah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun rabbim.

Kızlar bende yeni başladım. Henüz Hemogram- Prolaktin- TSH-AMH tamamlamadık. 1 hafta içinde tamamlarsınız denildi. İlk iğnemi bugun vuruldum sıkıntı olmaz değil mi.

Yaaaa bsyyy sorcam bu gonal f Kalem varya onun haznesindeki sivi bitmiyor bir kutu 3 gün kullanilcak demişti hemşire dün başladım ama o sıvı bitmiyor ben anlamadım

Kızlar bende yeni başladım. Henüz Hemogram- Prolaktin- TSH-AMH tamamlamadık. 1 hafta içinde tamamlarsınız denildi. İlk iğnemi bugun vuruldum sıkıntı olmaz değil mi.
Bende daha yapmadım. Bir günlük kan ile çıkıyor sonuçlar panik yapmayın hiç..

Yaaaa bsyyy sorcam bu gonal f Kalem varya onun haznesindeki sivi bitmiyor bir kutu 3 gün kullanilcak demişti hemşire dün başladım ama o sıvı bitmiyor ben anlamadım
Bana flakon verdiler fiyatı daha uygunmuş.. O yüzden bilmiyorum..
Gerekli hacimi ayarladıgına emin misin?

Ben de 450lik kalem kullanmıştım. 450den daha fazla oluyor içinde. 600 bile çıktığı olmuştu bendekilerin

Ben şeyi anlamadım tüp bebeğe başlamadan önce isteniyor amh ilk igneni oldum demişsin amh bakmadilarsa iğne dozunu neye göre ayarladilar ultrason görüntülerine gore falan mı Acaba

Ben şeyi anlamadım tüp bebeğe başlamadan önce isteniyor amh ilk igneni oldum demişsin amh bakmadilarsa iğne dozunu neye göre ayarladilar ultrason görüntülerine gore falan mı Acaba
Bazen amh ile ultrason görüntüleri uyuşmuyor. Zaten ultrason ile bakıldığında oluşabilecek yumurta sayısı tahmin ediliyor.

Mesela ben devlet hastanesinde amh ölçtürmüştüm. 5.03 çıkmıştı. Doktor ultrasonla baktığında değerimin ultrason görüntüsü ile uyuşmadığını söyledi. 5.03 pco olduğunu gösteren bir değerdir ayrıca. Gittiğim hastanede tekrar yapmamı istediler. O sırada ilaçları kullanmaya başladım. Değerim de 3.96 çıktı. Ultrason görüntüsü daha belirleyici bence. 🥰

Ben doktorun önceden de hastasıydım. 1 yıl öncesine ait değerlerim vardı zaten. Bir de ultrosonla baktılar

X