Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Selamlar, Dondurulmuş embriyom var. Transfer sonrası ve öncesi iğne/ilaç kullanıyor muyuz? Gebelik olması durumunda ekstradan neler kullanıyoruz? OPU öncesi iğneleri gibi vs maliyeti yüksek mi
Buna doktorunuz karar veriyor. Eğer doğal siklus olacaksa sadece progesteron iğne, fitil ve folik asit kullanıyorsunuz. İlaçlı transfer olacaksa başka ilaçlar da işin içine giriyor ama her Türlü opu öncesi kullanılan ilaçlar kadar maliyetli değildir.

Benim 7 gün yoğun bir lekelenmem oldu kahve rengi hatta bir ara kırmızı.ama 9.gun degerim225 çıktı.lekelenmelerim de azaldı.merak etme.

pozitif sonuçlanan arkadaşlar ;
3.beta yı verdim şu an için iyi gidiyor. Dr. 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
eee u kadar mı? kese kontrolü yok.. 2 hafta kan tahlili falan da vermiycem. Nasıl bekliycem. Siz de kontroller nasıl?

Günaydın herkese benim transferin 5. Günü 2 gündür sol kasığımda ağrı vardı dün gece hapşırınca karnımı çok kastım bir sancı girdi ve kasık ağrılarım gitti. Zarar vermiş olabilir miyim

Ben 4-5 eczaneye sordum . Hangisi uygun fiyat verdiyse oradan aldım. Arada fiyat farkı oluyor bayağı . Hastanenin anlaştığı bir eczane yoktu
Bana da arkadaşlarım öyle söyledi. Bi kaç eczaneye sor tüp bebekte depodan alım fiyatı etkili oluyor. Bizde zarar edebiliyoruz ödeme planlarımıza göre indirim yapabiliriz dedikler..

Transfer öncesi bol bol nar ye benim 6 di transfere kadar midem bulanana kadar yedim

Kızlar günaydın, hepiniz iyisiniz inşallah. Ben transfer günü ovitrelle vurmuştum sizce etkisi kaç güne geçer? Yarın 9.günüm kan versem hatalı sonuç alır mıyım acaba, normalde test günüm Cumartesi ama beklemek çok zor beni anlarsınız.

Bir de dün akşam kestirmiştim, uyanırken farkında olmadan gerindim birden bıçak girdi resmen, sonrada minik minik koyu kahve akıntım oldu. Hiç test yapmadım, var mı bilmiyorum herhangi bir belirtim de yok ama varsa zarar verdiysem diye çok korkuyorum Benim rahimle ilgili bir sıkıntım var, bunu dillendirmek istemiyorum pek ama risk taşıdığımdan aynı zamanda onkolog takibindeyim, dualarınızı eksik etmeyin nolur

Bende ayak üşümesi o kadar çok vardı ki ayaklarımı ısıtamıyordum yemin ederim
Birde oturup kalkarken kasiklarda acima hissi oluyor mu ters hareket yapmis gibi kasilma.igne batmasi bunu su yuzden yaziyorum kotu bir gidisat degil dimi insanin endisesi hic bitmiyor

Birde oturup kalkarken kasiklarda acima hissi oluyor mu ters hareket yapmis gibi kasilma.igne batmasi bunu su yuzden yaziyorum kotu bir gidisat degil dimi insanin endisesi hic bitmiyor
Her zaman olmuyor bende nadir de olsa oluyor çok belirti aramamak lazım benim transferden sonra hiç ya hiç bir belirtim olmadı kesim olmadı desim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…