- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Buna doktorunuz karar veriyor. Eğer doğal siklus olacaksa sadece progesteron iğne, fitil ve folik asit kullanıyorsunuz. İlaçlı transfer olacaksa başka ilaçlar da işin içine giriyor ama her Türlü opu öncesi kullanılan ilaçlar kadar maliyetli değildir.Selamlar, Dondurulmuş embriyom var. Transfer sonrası ve öncesi iğne/ilaç kullanıyor muyuz? Gebelik olması durumunda ekstradan neler kullanıyoruz? OPU öncesi iğneleri gibi vs maliyeti yüksek mi
10.günKacinci gundu sizin testiniz?
Bende ayak üşümesi o kadar çok vardı ki ayaklarımı ısıtamıyordum yemin ederimArkadaslar birsey sorucam 9. Gunum ya sizde bu gunlerde bel agrisi ve ayak usumesi yasadiniz mi birde gaz sancisi ?
Öncelikle gebelginiz hayırlı uğurlu olsun embriyonuz kacinci gün embryosuydu tazemi donuk transfermydi acabaBende yerlesme kanamasi olmadi bilemiyorum maalesef
Benim 7 gün yoğun bir lekelenmem oldu kahve rengi hatta bir ara kırmızı.ama 9.gun degerim225 çıktı.lekelenmelerim de azaldı.merak etme.Puff, yerlesme kanamasi olup pozitif sonuc alan arkadaslar, benim cok cok hafif bir kanamam.oldu, kanama bile diyemiorum, peceteye sildikce geliyor. Eger yerlesme kanamasi oldugunu varsayarsam, insallah, kac gun suruyor bu sekilde? Transferden sonraki 7. gunumde basladi, az once.
İkiz gebelik canım benim10. Gün mü 12. Gün yaptırmadı mi bide 10. Güne göre 635 çok yüksek 5 haftalıkken öyle bir değer çıkıyormuş
O yaptırmadım doktorum beklediğimiz bir değerde gerek yok dedi bende güvendim sağolsun doğru çıktı keselerimi gördüm dünİkiz gebelik canım benim
Günaydın canımmmmmGünaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor musunuz ?
8Günaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor musunuz ?
77 diydi benimkiGünaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor musunuz ?
Bana da arkadaşlarım öyle söyledi. Bi kaç eczaneye sor tüp bebekte depodan alım fiyatı etkili oluyor. Bizde zarar edebiliyoruz ödeme planlarımıza göre indirim yapabiliriz dedikler..Ben 4-5 eczaneye sordum . Hangisi uygun fiyat verdiyse oradan aldım. Arada fiyat farkı oluyor bayağı . Hastanenin anlaştığı bir eczane yoktu
Transfer öncesi bol bol nar ye benim 6 di transfere kadar midem bulanana kadar yedimGünaydın günaydınhepimize güneş gibi bir gün olsun inşallah her ne kadar burası yağmurlu olsa da pozitif gören arkadaşlara bir sorum var ? Rahim kalınlığınız kac mm iken doktor transfer yaptı hatırlıyor musunuz ?
Merak etme öyle hapşırmaya öksürmeyle bisey olmazGünaydın herkese benim transferin 5. Günü 2 gündür sol kasığımda ağrı vardı dün gece hapşırınca karnımı çok kastım bir sancı girdi ve kasık ağrılarım gitti. Zarar vermiş olabilir miyim
5. Gun embriyosu taze transfer :)Öncelikle gebelginiz hayırlı uğurlu olsun embriyonuz kacinci gün embryosuydu tazemi donuk transfermydi acaba
Birde oturup kalkarken kasiklarda acima hissi oluyor mu ters hareket yapmis gibi kasilma.igne batmasi bunu su yuzden yaziyorum kotu bir gidisat degil dimi insanin endisesi hic bitmiyorBende ayak üşümesi o kadar çok vardı ki ayaklarımı ısıtamıyordum yemin ederim
Her zaman olmuyor bende nadir de olsa oluyor çok belirti aramamak lazım benim transferden sonra hiç ya hiç bir belirtim olmadı kesim olmadı desimBirde oturup kalkarken kasiklarda acima hissi oluyor mu ters hareket yapmis gibi kasilma.igne batmasi bunu su yuzden yaziyorum kotu bir gidisat degil dimi insanin endisesi hic bitmiyor