- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 29
Canim cikti 124.5 ciktiCanım yok mu halen haber ya
Süper yaaa harika evet pozitif gözün aydınCanim cikti 124.5 cikti
Rabbim hepimize böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşllahhCanim cikti 124.5 cikti
o işin bambaşka boyutu oraya girersen ben de vazgeçme aşamasındayım aslında :) zaten oluruna bıraktım kalan embriyoları doktorların dediği şekilde bitirecez nasip ondan sonrasıEn azindan yolun netlesmis
Hayirlisi olsun
Bende hergun vazgeçiyorum dünya nin halini gördükçe
sabır ve benCok sabirli insanmis tebrik ediyorum gercekten2 saat deyince beklentiye girdim sabrim tasti
Tebrik ediyorum kuzumCanim cikti 124.5 cikti
yok yok olumlu düşün olumlu olsun her tüp bebek yaptıran genetik yaptırmıyor netice de :)İnşallah. Kuruntular peşimizi bırakmasa da ben de hep olumlu düşünüyorum.
Öyle tabi.yok yok olumlu düşün olumlu olsun her tüp bebek yaptıran genetik yaptırmıyor netice de :)
Gözün aydın olsun canım inşallah gün gün yükselir daha iyi olur bn yükselmesin pek alamıyorum daha gelemedik o aşamaya nasip bakalımCanim cikti 124.5 cikti
Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizde
Cnm polip gebeliğe engel oluyormuş galiba ama merkezlerde pahalı arkadaşımada regli de gel olacaksın demişler sonrada 1 2 regli bekliyolarmis..Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizde
Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizde
Cnm polip gebeliğe engel oluyormuş galiba ama merkezlerde pahalı arkadaşımada regli de gel olacaksın demişler sonrada 1 2 regli bekletiyorlarmış..Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizde
Hayırlısı olsin cnmKan tahliline gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok tedirgin stresli heyecanli karmasik duygular yasiyorum.
10. Gün mü 12. Gün yaptırmadı mi bide 10. Güne göre 635 çok yüksek 5 haftalıkken öyle bir değer çıkıyormuşİlk kan 10 .gün 635 çıktı daha da yapmadım
Kaç haftalık ?Kızlar benimki çıktı 3465
Bu değerlere göre İkiz gibi sankiCumartesi günü 12.günümdü 2047 çıktı bugün 14.günüm 3465 çıktı canım.ayy bilmiyorumki doktora gittiğimde anca öğrenicem heralde tekmi ikizmi diye