Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Cnm polip gebeliğe engel oluyormuş galiba ama merkezlerde pahalı arkadaşımada regli de gel olacaksın demişler sonrada 1 2 regli bekletiyorlarmış..
Ama iyi olsunda olcaksada beklenir buna değer 🥰
Benm Altunizade bahçeci doktor Cem di
Aynen zaten sırf bu kadar ugrasip polipden dolayı sıkıntı çıkmasın diye kabul ettik bende burdan öğreniyorum 2adet bekletiyorlarmis hakkımızda hayırlısı bakalım böyle olacağı varmış demekki benimde şuan bahcecide ebru hanım

Aynen zaten sırf bu kadar ugrasip polipden dolayı sıkıntı çıkmasın diye kabul ettik bende burdan öğreniyorum 2adet bekletiyorlarmis hakkımızda hayırlısı bakalım böyle olacağı varmış demekki benimde şuan bahcecide ebru hanım
Anladm cnm hakkımızda hayırlısı olsun ☺️
Sağlıkla Güzel haberler inşallah 🙏

Arkadaslar sarjim bitti kapandi kusuruma bakmayin iyi guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim hemen ailemin yanina gittim haber vermek icin. Rabbim utandirmasin insallah. Cok mutluyum umarim saglikli devam eder artarsk Allah razi olsun hepinizden 🤲
Doktoruna söyledin mi şimdi bir daha ne zaman çağırdı 2 gün sonra yine test yapacak mısın ?

Benim transferimin 7. Günü bugün. Dondurulmuş ve pgt yapılmış 4aa kalitede 5. Gün embriyosuydu.
Erken gebelik testi yaptım, silik de olsa çift çizgi çıktı. Gaza gelip kan tahlili de yaptırdım 35 çıktı. Az gibi geldi sanki.
Doktorum 9. Gün test istemişti şimdi bakıcam iki katına çıkmış mı diye.
Ama aşırı bel ağrım var bacaklarıma vuruyor kasık ağrısı.

Kizlar tüp bebek tedavim yarın başlayacak adetin 2.gunu ne yapılıyor
Benim de 17 kasımda başladı. Vajinal muayene ediyor daha sonra kullanacağımız iğneleri veriyor. İstediği testlerin sonuçlarına göre tedaviyi planlıyor. Benim şu an 5. Günüm . Kontrole gittim yumurtalar çok güzel büyüyor dedi. Yumurta sayım çokmuş acaba bu durumda transfer erteleniyor mu ?

Hanımlar ilaçları nasıl yaptınız? Hastanenin anlaştığı bir eczane var mı? Yoksa siz gidip eczacı ile pazarlık mı yaptınız? Arkadaşlarımın hepsi eczacı ama nasıl söylenir ki indirim yap...
Ben 4-5 eczaneye sordum . Hangisi uygun fiyat verdiyse oradan aldım. Arada fiyat farkı oluyor bayağı . Hastanenin anlaştığı bir eczane yoktu

Puff, yerlesme kanamasi olup pozitif sonuc alan arkadaslar, benim cok cok hafif bir kanamam.oldu, kanama bile diyemiorum, peceteye sildikce geliyor. Eger yerlesme kanamasi oldugunu varsayarsam, insallah, kac gun suruyor bu sekilde? Transferden sonraki 7. gunumde basladi, az once.

Puff, yerlesme kanamasi olup pozitif sonuc alan arkadaslar, benim cok cok hafif bir kanamam.oldu, kanama bile diyemiorum, peceteye sildikce geliyor. Eger yerlesme kanamasi oldugunu varsayarsam, insallah, kac gun suruyor bu sekilde? Transferden sonraki 7. gunumde basladi, az once.
Bende yerlesme kanamasi olmadi bilemiyorum maalesef

Bendede sadece sabah uyandığımda peçeteye pembe renkli leke geliyodu ama gün içinde hiç gelmiyodu doktorum coraspini kesti artık lekelenme olmuyo bi sor istersen doktoruna sende

Selamlar, Dondurulmuş embriyom var. Transfer sonrası ve öncesi iğne/ilaç kullanıyor muyuz? Gebelik olması durumunda ekstradan neler kullanıyoruz? OPU öncesi iğneleri gibi vs maliyeti yüksek mi:KK43:

X