Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Günaydın kızlar. Allah bu topikte olan ve gönülden isteyen her bir kulunun kucağını sağlıklı bebişler ile doldursun inşallah 🙏🏻
Kızlar şimdi doktordan geldim. Allah nasip ederse Aralık’ta adetin 7.günü 2. denememiz (dondurulmuş olacak )için tekrardan başlıyoruz. Bu sefer ilaç yüklemesi yapmak istemedi doktorum(ilk denemedeki ilaçlar ağır gelmişti ağrılarımı arttırmıştı, romatizmal bir rahatsızlığım var bu hormon ilaçları ağrılarımı arttırıyor ) bu sefer doğal seyrinde az ilaçla çatlama iğnesi kullanarak yapacağız. 5 aydan sonra tekrardan bir umut bir heyecanla yazmak istedim sizlere. Ben de PKO var ama asıl sorun eşimin değerleriydi. Transferde de anestezi istedim kabul etti doktorum zaten 5-10 dk sürüyor. Anestezi olacağım transfer olup idrarimi boşaltacaklar uyanacağım. Hem psikolojik açıdan hem fiziksel açıdan kendimi daha rahat hissedeceğim (%90 insanlar bu süreci rahat ağrısız geçiriyor biliyorum ama benim o şekilde olmamıştı) doktorum da sagolsun destekledi beni. Aralıkta transfer olacaklar topik açarlarsa geçelim oraya :-)

Hayirlisi olur inşallah benim ilk tüp bebek tedavim bahçeci Altunizade deydi hiç memnun kalmadım yani ordan sonra burası ilaç gibi geldi 🥰
Polip kendiliğinden kaybolur inşallah öyle bir ihtimalde oluyormuş duyduğum kadarıyla
Sevindim sizin adınıza bu işte memnuniyet cok önemli ozaman ne verdiğiniz para nede yapılan işlemler hiç umrunuzda olmuyor, Bahçeci Altunizade de doktorunuz kimdi acaba, benim yumurta toplamadan bi önceki kontrolde polip olduğunu söylediler oyuzden bidahada kontrol olmadı direk alım için gün verdiler oyuzden kaybolup kaybolmadigini bilememiş Olcam zaten doktorda histeroskobiyle içeriye bı bakalım var mı yok mu diye gibi bı konuşma yaptı oyuzden pek içime sinmedi bu durum bı rahme bakması 7bin liraya maloluyor bize ilerde bı sıkıntı çıkmasın diye mecbur kabul ettik bizde

Kizlar tüp bebek tedavim yarın başlayacak adetin 2.gunu ne yapılıyor
Hayırlı olsun canım. Vajinal muayene ediyor işte bu ay icin rahim uygun mu degil mi onu söylüyor. Transfere kadar kullanılacak ilaçları ve dozunu belirliyor. Belirli aralıklarla muayeneye gidip rahim kalınlığı ölçülüyor falan

Cmrt verdigim kan tahlil 35 cikmisti bugun verdiğim 38 cikti. Bugun 12. Günüm. Sanirim kimyasal gebelik :KK43: cok üzgünüm
Hayırlısı olsun canım üzüldüm çok. Her şey Allahtan hayırlısı değilmiş belki insan çok üzülüyor tabi ancak yaşayan bilir 🥺 Allah sana sabır versin en kısa zamanda tekrar deneyecek güç versin 🙏🏻

Benimde regl ilk günü tedaviye başlamak için aradım ama eşimin test sonuçları çıkmadığı için iptal ettikler. Aralık sonu tedaviye başlayacağım 😕 Dolar yükselişi devam ederse mecburen fiyat değişecek dedikler…
Aralık topiği açılırsa beni de dahil edin🙋🏼‍♀️

X