Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Yaaaaa çok mutluyum yani çatlatma iğnesi yaptırmadım diğer kullandığımız ilaçlar yapmaz dimi bunu Allah çıldırıcam şuan nefes alamıyorum mutluluktan
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Allah bu mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah katlanarak artar değeriniz

Yarın kaçıncı gününüz inanın benim hiç çıkar diye düşünmedim hiç çok erken gibi geldi bana sırf elimde ki test çöp olsunda yapamayayım diye
Transferi saymazsak 9. Gun. 13 kasimda transfer oldum 5. Gun embriyosu. Insallah guzel degerler olur ve artarak devam eder coook coook heyecanliyim.

Transferi saymazsak 9. Gun. 13 kasimda transfer oldum 5. Gun embriyosu. Insallah guzel degerler olur ve artarak devam eder coook coook heyecanliyim.
İnşllah peki daha sonra tekrar idrar testi yaptınız mı elimde hiç yok yani alıp sonradan yeniden yapmalımıyım beklemelimiyim sizce

Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah

İnşllah peki daha sonra tekrar idrar testi yaptınız mı elimde hiç yok yani alıp sonradan yeniden yapmalımıyım beklemelimiyim sizce
Acikcasi ben yapmadim sonrasinda birazda pisman oldum. Cunku once idrarda pozitif cikip sonra kanda cikmazsa uzulurum buyuk bir hayal kirikligi yasarim esimide bu duruma suruklerim diye. O gun den sonra yapmadim idrar testi.2 gun once doktoruma sordum biraz erken ama kan testi yapabilir miyim diye kabul etmedi en azindan 9. Gunu beklememi soyledi. Normalde 12 gun sonra demisti. Bence doktorunuza danisin

Benimde doktorum izin vermez o da 12. Gün istedi bende belirleyeceğim bir daha test yapamayacağım belki kana gitmeden hemen önce yaparım senin değerin güzle gelirse ben de 9. Gün tahlile giderim herhalde

Histereskopi olursan bir ay ertelenecek transferin demişti doktor bilmiyorum , o işlemden sonra benimde okadar ertelenir mi yine beklemeye devam yani
Aslında yapılan işleme baglı. Bende çok sayıda polip varmış ve rahmimin şeklini hafif düzeltmişler tabi bunları histereskopiden önce bilemiyolar. Ama en erken 2. Adette başlatıyolar diye biliyyorum

Biz şiddetli erkek sebebiyle başladık diye galiba genetik teste gönderildi embriyomuz. İnşallah saglıkla kucağınıza alırsınız

Benimde doktorum izin vermez o da 12. Gün istedi bende belirleyeceğim bir daha test yapamayacağım belki kana gitmeden hemen önce yaparım senin değerin güzle gelirse ben de 9. Gün tahlile giderim herhalde
Ben de dokuzuncu gün test yapmıştım ama benim tedavi gördüğüm yerde 5. Gün embriyosu için 9. Gün test isteniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…