- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Evet pozitifBuda fotoğrafı umarım hayal görmüyorumdur
Yaaaaa çok mutluyum yani çatlatma iğnesi yaptırmadım diğer kullandığımız ilaçlar yapmaz dimi bunu Allah çıldırıcam şuan nefes alamıyorum mutluluktanEvet pozitifbak fotoğrafla oynayınca daha belli oluyor .
Çok teşekkür ederim şuan daha net gördümEvet pozitifbak fotoğrafla oynayınca daha belli oluyor .
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Allah bu mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah katlanarak artar değerinizYaaaaa çok mutluyum yani çatlatma iğnesi yaptırmadım diğer kullandığımız ilaçlar yapmaz dimi bunu Allah çıldırıcam şuan nefes alamıyorum mutluluktan
4. Gunumde benimde oyleydi yarin da kan vericem insallahYaaaaa çok mutluyum yani çatlatma iğnesi yaptırmadım diğer kullandığımız ilaçlar yapmaz dimi bunu Allah çıldırıcam şuan nefes alamıyorum mutluluktan
İnşllah inşllah sağlıklı bir şekilde devam eder rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSizi o kadar iyi anlıyorum ki. Allah bu mutluluğunuzu daim etsin. İnşallah katlanarak artar değeriniz
Yarın kaçıncı gününüz inanın benim hiç çıkar diye düşünmedim hiç çok erken gibi geldi bana sırf elimde ki test çöp olsunda yapamayayım diye4. Gunumde benimde oyleydi yarin da kan vericem insallah
Transferi saymazsak 9. Gun. 13 kasimda transfer oldum 5. Gun embriyosu. Insallah guzel degerler olur ve artarak devam eder coook coook heyecanliyim.Yarın kaçıncı gününüz inanın benim hiç çıkar diye düşünmedim hiç çok erken gibi geldi bana sırf elimde ki test çöp olsunda yapamayayım diye
İnşllah peki daha sonra tekrar idrar testi yaptınız mı elimde hiç yok yani alıp sonradan yeniden yapmalımıyım beklemelimiyim sizceTransferi saymazsak 9. Gun. 13 kasimda transfer oldum 5. Gun embriyosu. Insallah guzel degerler olur ve artarak devam eder coook coook heyecanliyim.
Amin hepimizin inşllahBu arada tebrik ederim siyah inci rabbim daim etsin
Tebrik ederimKızlar ben dayanamadım test yaptım 4. Günüm Bugün 5. Gün embriyosu o kadar silik bir şekilde çıktı ki inanasım baya gölge gibi ama inşllah yanılmıyorumdur birde hemen belirdi kalbim yerinden çıkacak onca test yaptım hep imrendim gölge olarak bile çıkmıyor dedim yaparken de elimdeki gitsin ki 6. Güne yapıp negatifi görürürüm diye korktum en azından şimdi negatif çalarsa daha erken derim diye aman yap gitsin nasılsa çok erken dedim kendi kendime şuan bunu yazarken bile göz yaşlarımı tutamıyorum umarım doğrudur. Umarım hamileyimdir . Bu yaşadığım sevincin tarifi yok rabbim hepinize ama hepinize nasip etsin inşllahhh
Acikcasi ben yapmadim sonrasinda birazda pisman oldum. Cunku once idrarda pozitif cikip sonra kanda cikmazsa uzulurum buyuk bir hayal kirikligi yasarim esimide bu duruma suruklerim diye. O gun den sonra yapmadim idrar testi.2 gun once doktoruma sordum biraz erken ama kan testi yapabilir miyim diye kabul etmedi en azindan 9. Gunu beklememi soyledi. Normalde 12 gun sonra demisti. Bence doktorunuza danisinİnşllah peki daha sonra tekrar idrar testi yaptınız mı elimde hiç yok yani alıp sonradan yeniden yapmalımıyım beklemelimiyim sizce
inşllah amin kan sonucunuzda görmek lazım ama daha henüz ona hazır değilim küçük değerim artışını beklemek çok zor çünküTebrik ederimsağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde doktorum izin vermez o da 12. Gün istedi bende belirleyeceğim bir daha test yapamayacağım belki kana gitmeden hemen önce yaparım senin değerin güzle gelirse ben de 9. Gün tahlile giderim herhaldeAcikcasi ben yapmadim sonrasinda birazda pisman oldum. Cunku once idrarda pozitif cikip sonra kanda cikmazsa uzulurum buyuk bir hayal kirikligi yasarim esimide bu duruma suruklerim diye. O gun den sonra yapmadim idrar testi.2 gun once doktoruma sordum biraz erken ama kan testi yapabilir miyim diye kabul etmedi en azindan 9. Gunu beklememi soyledi. Normalde 12 gun sonra demisti. Bence doktorunuza danisin
Aslında yapılan işleme baglı. Bende çok sayıda polip varmış ve rahmimin şeklini hafif düzeltmişler tabi bunları histereskopiden önce bilemiyolar. Ama en erken 2. Adette başlatıyolar diye biliyyorumHistereskopi olursan bir ay ertelenecek transferin demişti doktor bilmiyorum , o işlemden sonra benimde okadar ertelenir mi yine beklemeye devam yani
Biz şiddetli erkek sebebiyle başladık diye galiba genetik teste gönderildi embriyomuz. İnşallah saglıkla kucağınıza alırsınızAminn inşallahbizim sebepsiz infertilite uzun zaman olmadı.arkadaşım başladı tedaviye ebru hanıma bende ondan aldığım cesaretle başladım valla 4 embriyom donduruldu ilk transferde 10.haftada kalbi durdu düşük yaşadım bize genetik test yaptılar sadece.bizimkinde sıkıntı çıkrsa embriyolarıda genetiğe göndeririz demişti ama çıkmadı çok şükür bakalım sağlıklıdır inşallah
Ben de dokuzuncu gün test yapmıştım ama benim tedavi gördüğüm yerde 5. Gün embriyosu için 9. Gün test isteniyor.Benimde doktorum izin vermez o da 12. Gün istedi bende belirleyeceğim bir daha test yapamayacağım belki kana gitmeden hemen önce yaparım senin değerin güzle gelirse ben de 9. Gün tahlile giderim herhalde
9. Gün sonucunuz ne çıkmıştı kan sonucunuz tek mi çift embriyo mu birdeBen de dokuzuncu gün test yapmıştım ama benim tedavi gördüğüm yerde 5. Gün embriyosu için 9. Gün test isteniyor.
Tek embriyo. 214,5 çıkmıştı9. Gün sonucunuz ne çıkmıştı kan sonucunuz tek mi çift embriyo mu birde