Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Valla ya cok iyi :) esimde surekli burda gruba yazdigimi biliyor her gun soruyor pozitif haberler var mi belirti yasayanlar varmi sen ne hissediyorsun birde simdi ebru hocanin hastalari da varmis diyince adam iyice sasiracak. Cok sevindim bende ya
İnan eşimde bana soruyo bu platform çok iyi ya şu aşamada bunları yaşamayanlar anlamıyo kesinlikle aynı tedavide olduğun kişilerle konuşmak çok rahatlatıyo insanı

İnan eşimde bana soruyo bu platform çok iyi ya şu aşamada bunları yaşamayanlar anlamıyo kesinlikle aynı tedavide olduğun kişilerle konuşmak çok rahatlatıyo insanı
Kesinlikle bencede dert ortagi olduk birbirimize :) insallah hepimizin kucagida dolunca tam olucak. Rabbim umudumuzu kirmasin insallah hayallerimiz yarim kalmasin

Kesinlikle öyle ekstra bisürü şey çıkıyo ilaçlar zaten ayrı bi pahalı
Evet ben bide hem histereskopi hemde embriyo genetik tahlili için ücret ödedim onlarda baya zorladı bizi. Siz hangi aşamadadınız şimdi. Ben histereskopi sonrası 2. Adetimi oldum 21. Gün lucrin iğne vurulucam. Aralık adetimle transfer sürecine başlıyacağız

Ben transfer oldum 8kasımda pozitifi gördük yarın ikinci kan testini vericem ona göre kese görmeye gidicwz inşallah bakalım. Benimde yumurta toplama işlemimden 20 gün sonra polip vardı onu aldılar iki adet geçirdim sonra transfer yaptılar

Bnm 6. Gubde sikik cizgi cikmisti.

Çok sevindim inşllah güzel güzel artar ben sanırım cesaret edemeyeceğim o kadar çok negatif gördümki normalde eve gebelik testi almamıştım bile ama dün çekmecede birtane eskilerden kalma çıktı dedim onu yapsam mı diye ama bilmiyorum ya cesaret edemeyeceğim sanırım

Çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere olsun inşallah tüp bebeğe başlama sebeiniz neydi acaba, birde genetiğe gitti mi embriyonuz

hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağıniza alirsiniz darısı bizim başımıza

Sizin tüp bebek ilk denemeniz mi yoksa normal yollarda negatif cok gördüm mu diyorsunuz.
Bende aslında 6. Gunde test yaparken asiri streslendim yapma konusunda bi cesaret yaptim hatta ilk 2-3 sn cizgi görmeyince bi an cok üzüldüm.
Eger kötü olcaksaniz yapmayın zaten bazen cikmiomus erken testlerde. Riske atmayin. Ben 8 gun bidaha yapmıştım daha koyu cizgi cikmisti

Merhaba kizlar ben cuma günü dondurulmuş embriyo transferi oldum 3.gun embryosu 1.kalite birtane daha embryom vardi oda 3.gun 2.kalite onuda cozdrup 5.gune goturmek istemisler giderse dondurcaz dediler bugün aradilar gitmemis ve imha olcakmis benim sorum şu kafam karisti daha dogrusu diger embryom 5.gune gitmedi bu transfer oldugumda acaba tutunmycakmi bir bag varmi bu kurdugum mantikta sizce

Çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere olsun inşallah tüp bebeğe başlama sebeiniz neydi acaba, birde genetiğe gitti mi embriyonuz
Aminn inşallah bizim sebepsiz infertilite uzun zaman olmadı.arkadaşım başladı tedaviye ebru hanıma bende ondan aldığım cesaretle başladım valla 4 embriyom donduruldu ilk transferde 10.haftada kalbi durdu düşük yaşadım bize genetik test yaptılar sadece.bizimkinde sıkıntı çıkrsa embriyolarıda genetiğe göndeririz demişti ama çıkmadı çok şükür bakalım sağlıklıdır inşallah

Öyle hiç düşünme burda 2.gün embriyosuyla transfer olup pozitif alan arkadaşlarımız var

Kızlar ben dayanamadım test yaptım 4. Günüm Bugün 5. Gün embriyosu o kadar silik bir şekilde çıktı ki inanasım baya gölge gibi ama inşllah yanılmıyorumdur birde hemen belirdi kalbim yerinden çıkacak onca test yaptım hep imrendim gölge olarak bile çıkmıyor dedim yaparken de elimdeki gitsin ki 6. Güne yapıp negatifi görürürüm diye korktum en azından şimdi negatif çalarsa daha erken derim diye aman yap gitsin nasılsa çok erken dedim kendi kendime şuan bunu yazarken bile göz yaşlarımı tutamıyorum umarım doğrudur. Umarım hamileyimdir . Bu yaşadığım sevincin tarifi yok rabbim hepinize ama hepinize nasip etsin inşllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…