Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Yaa evet öyle yazıyor iğnede
Evet çıkıyor istersen yat istersen ayakta kal hiç farketmiyor sadece apartla baya geri götürmeye çalış o zaman az akıyor
Evet ya istersen yat istersen ayakta ol akıyor
Benim göbekten vurduğum prolutexdi canım
Anladım canım

Benim artarak devam eden regl agrim oldu. Ara ara sanci girio.

Sizce yarın idrarda test yapsam mı 5. Gün embriyosu yarın 5. Gün transfer sonrası ilk idrarla bir tanecik test yapsam mı yoksa beklesem mi?

Üzülme ama bu şekilde başlayıp çok güzel gebelikleri devam edenler var sen 2 gün sonra yani yarın değil bşr sonraki gün tekrar tahlil ver 2 kat artış olmuşmu bak
Bu arada dun doktorunla konustun 10. Gune göre degerimin normal oldugunu düşük olmadığını belirtti yarin tekrar rest yapcam. Iki kati olduysa benimdir:) sizin daha test gununuz gelmedi diye size yazayim dedim basinjza gelirse panik yapmayın

Merhaba, bende bahçeci ankarada tedavi görüyorum. Hiç rahim filmi çekilmedim yumurta toplamadan sonra polip olduğu ve histereskopi ile alınması gerektiği iletildi. Bende yaşadığım sehirde özel bi hastanede mi çekilsem diye düşündüm 1500 tl ye yapacağını iletmişti doktorum hatta kaydedip verecekti bana görüntüleri ama kabul etmedim. tedavimi yapan doktorun yapması ne sıkıntım olduğunu anlaması açısından daha iyi olacağı için tüp bebek doktoruma yaptırdım. Okadar masraf ettikten sonra bu paradan kısılım diye tedaviyi etkilemesin diye düşündüm

Aynen öyle çok hassas bı surec olduğundan ben pek dayanamdim orada ama gercekten mecbur orda olmak zorunda olanlara Allah kolaylık versin siz hangi özeli tercih ettiniz yapıldımi işlemlerimiz

Devletlerde genelde hep aynı problem demekki , Allah sabrımız sonucunda güzel sonuclarla karşılaştırır inşallah sebebsiz oluncada heran olcakmis umuduyla beklemek zaten insanı en çok yıpratan benim öyle oldu

Merhaba , bizede bahçeci umutta histeroskobi yapılacak rahme bı bakılsın ilerde bize sıkıntı cikartmasin dediler işte soyledikleri rakam 6-7bin biz kendimizi normal tüp bebek için gerekli olan fiyata göre ayarlamistik ekstradan bununda çıkması biraz zorlamış olacak ama haklısınız tüp bebeği yapan doktorun bu işlemi yapmasi ilerleyen süreçte daha faydalı olur eşimde sizin gibi söylüyor girdik bu işe orda tamamlamak daha mantıklı olur diye hakkımızda hayırlısı olsun

Bizde ayırdığımız bütçeyi fazla fazla aştık gerçekten bu yola girince evdeki hesap çarşıya uymuyo. İnşallah güzel sonuçlanır bahçecide doktorunuz kim

Bizde ayırdığımız bütçeyi fazla fazla aştık gerçekten bu yola girince evdeki hesap çarşıya uymuyo. İnşallah güzel sonuçlanır bahçecide doktorunuz kim
Aynen öyle sonucu güzel olsunda bi şekilde hallolur herşey bizim doktorumuz ebru hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…