Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşllah amin kan sonucunuzda görmek lazım ama daha henüz ona hazır değilim küçük değerim artışını beklemek çok zor çünkü
kesinlikle öyle, şimdi en azından bekleyiş daha stressiz olur 🥰 bana 12.gün demişlerdi, evde birkaç test var ama mecbur bekliyorum transfer günü çatlatma iğnesi vurmuştum 😅

Aslında yapılan işleme baglı. Bende çok sayıda polip varmış ve rahmimin şeklini hafif düzeltmişler tabi bunları histereskopiden önce bilemiyolar. Ama en erken 2. Adette başlatıyolar diye biliyyorum
Aynen olabilir bana 1 adet polip olduğunu söylediler onun dışında ekstra bişi çıkar mı bilmiyorum inşallah çıkmaz beklemek çok zormuş yumurtaların dondurulmuş bekliyor olduğu bilip zamanın uzaması dahada sabırsızlandiriyor insani

Aminn inşallah 🥰 bizim sebepsiz infertilite uzun zaman olmadı.arkadaşım başladı tedaviye ebru hanıma bende ondan aldığım cesaretle başladım valla 😁4 embriyom donduruldu ilk transferde 10.haftada kalbi durdu düşük yaşadım bize genetik test yaptılar sadece.bizimkinde sıkıntı çıkrsa embriyolarıda genetiğe göndeririz demişti ama çıkmadı çok şükür bakalım sağlıklıdır inşallah
Ilk transferiniz taze miydi

Sizce yarın idrarda test yapsam mı 5. Gün embriyosu yarın 5. Gün transfer sonrası ilk idrarla bir tanecik test yapsam mı yoksa beklesem mi?🙈
Bence bekle boşu boşuna sıkıntı yaşama normalde test yapicagin gün 4 haftalık oluyormuş ondan öncede çok minik olduğu için yapilmiyormus ama 10. Gün yap istersen silikte olsa görünür

Aynen öyle çok hassas bı surec olduğundan ben pek dayanamdim orada ama gercekten mecbur orda olmak zorunda olanlara Allah kolaylık versin 🙏 siz hangi özeli tercih ettiniz yapıldımi işlemlerimiz
Ben zeynepmkamilden rapor alıp ordan arkama bakmadan uzaklaştım ☺️ aret kamarda tedavi gördüm ve gerçekten işini bilen her sebebe farklı tedavi uygulayan biri aynı zmanda raporda geciyor

Bence bekle boşu boşuna sıkıntı yaşama normalde test yapicagin gün 4 haftalık oluyormuş ondan öncede çok minik olduğu için yapilmiyormus ama 10. Gün yap istersen silikte olsa görünür
Ben 5. Günü bile bekleyemeden bugün yani 4. Gün yaptım testi 🙈😂 silik çıktı ama emin olmak adına bekliyorum artık

Ben zeynepmkamilden rapor alıp ordan arkama bakmadan uzaklaştım ☺️ aret kamarda tedavi gördüm ve gerçekten işini bilen her sebebe farklı tedavi uygulayan biri aynı zmanda raporda geciyor
Hiç duymamıştım aret kamari iyidir eminim baktım biraz şimdi onada ,benim yakın bı arkadaşımda bahçeci umutta tedavi olmuştu onun memnuniyetinden dolayı tercihim orası oldu şimdilik iyi gidiyor herşey ama polip çıkmasa iyiydi

Aynen olabilir bana 1 adet polip olduğunu söylediler onun dışında ekstra bişi çıkar mı bilmiyorum inşallah çıkmaz beklemek çok zormuş yumurtaların dondurulmuş bekliyor olduğu bilip zamanın uzaması dahada sabırsızlandiriyor insani
Aynen öyle şuan günleri sayıyorum biran önce transfere hazırlanmak için. Sizin tedaviye başlama sebeniniz neydi

X