Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Onuda yapıyorum canım ama iki gündür çok fena gece uyurken sağa sola dönerken uyanıyorum ağrıdan.ama kolonyayla ovalamaya devam yine
Ben iğneyi ilk yaptığımda öleceğim sandım. Ateşim yükseldi, yürüyemiyordum, oturamıyordum, uyuyamıyordum. Ağrısından ağlıyordum. Üstelik transferin olduğu gün oldu. Transfer iptal olacaktı nerdeyse. Çok dil döktük de doktoru ikna ettik.

Ayy harikaa yarın bizede haber ver hemen transfer gününü

Yanlış anladın sanırım yumurta büyütme ilaçlari için 1500 verdim transfer olmadı daha her hangi bi ilaçta kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum şimdi
Yanlış anlamışım bana sgkliyim diye bissuru kutu ilaç yazdılar devlet hak vermiş diye bütün kotayı doldurduklarini soylediler oda işte fazla para vermemize sebeb oldu oyuzden raporum olmasaydı hemen hemen aynı tutarı verecektim devlette yaptırmak herturlu daha mantikliymis

Yaaa benimde 18.gün iğnede ama hiç bukadar ağrı olmamıştı
Doktor o halimi görünce sen kullanmadan da olur dedi. Göbekten olanı bulabiliyorsan onu kullan bulamıyorsan kullanma dedi ama ben riske atmamak için kullanmaya devam ediyorum.

Bende ilk özele gitmek istedim sonra baktım çok bana bıraktım 25bin çıkardı bana bi hastane gözüm korktu açıkçası maddi durum dolayısyla ama şimdi diyorum iyiki devlet tercih etmişim

Doktor o halimi görünce sen kullanmadan da olur dedi. Göbekten olanı bulabiliyorsan onu kullan bulamıyorsan kullanma dedi ama ben riske atmamak için kullanmaya devam ediyorum.
Ben ilk transferde göbekten olanı kullanıyodum koronadafa kullanılıyomuş heralde o bulmak zor oluyo bunu verelim busefer bunun tutma oranı daha yüksek hem dedi(gerçi bunuda çok zor buluyorum eczanelerden). Bende kullanmayı bırak diyceği gne kadar acı çeke çeke kullanırım artık napalım yüzdük yüzdük ortalarına geldik

Aynen öyle. İlaçsız transferlerde kullanılmasa da oluyormuş. Biz yine de tedbir amaçlı kullanılmasından yanayız dedi doktor. Ben de riske atmak istemiyorum. 4-5 hafta kaldı zaten.

Bende ilk özele gitmek istedim sonra baktım çok bana bıraktım 25bin çıkardı bana bi hastane gözüm korktu açıkçası maddi durum dolayısyla ama şimdi diyorum iyiki devlet tercih etmişim
Benimde tüp bebek ücreti 12bin işte rapor olunca %30u devlet karşılıyormus rahim dinlendirm işlemi yapılırsa 2100 ,yumurta çok olursa dondurm ücreti 2.550 ilaclarida devlet karşılıyor dendi bize mantıklı geldi sonradan öğrendik ki taze transfer olursa devlet karşılıyomus bi kısmını, rahim dinlendirme olursa odemiyormus benimde öyle oldu rahim dinlendirme işlemi olacak dendi sonra işte bu polip işi çıktı oda 7bin işte 26bin e geliyor ilaçlarla birlikte , dahada bakalim başka neler cikartcaklar

Aaaaa üzüldüm gerçekten Rabbim yardım etsin inşallah inşallah başka bir sorun sıkıntı çıkmaz da sizde güzel zamanlara gelirsiniz ben 2018den beri uğraşıyorum bu sene tüp bebeğe onay alabildim o kadar zaman bekledim şimdi zaman geçmek bilmiyor

Bende 4yillik evliyim 3yildir sürekli bı çözüm arıyorum sebebsiz infertilite dendi bizede , 1senedir Zeynep Kamil devlete gidip geliyordum 2kez aşılama olabildim orda çok uzun sürdü hep işlemler şimdide tüp bebek için 5ay sonraya gün veriyorlardı bende artık git gel çok yoruldum hastanelerden raporda varken bian önce olsun istedim tüp bebeği her başarısız işlem bı okadar üzüyor insanı devlettede pek güvenemedim aşılama işlemlerinde hiç doğru dürüst sorularıma cevap bulamadım zaten hep asistanlar var birinin dediğini diğeri tutmuyordu her seferinde başka biri denk geliyordu oyuzden böle bı seçim yaptım öyle özel olmazsa sizin sorununuz neydi

Evet cnm oluyor hatta 12. Günüm hala var

Bu ısıtma olayını deniyim bende bi ozman.biz evde yapamıyoruz hemşirelere yaptırıyorum bazısı malesef söylememe rağmen ilacı yavaşça vermiyo
Ben evde göbeğe yapıyorum çok dikkat ettiğim halde göbekte yinede fındık fındık ödem gibi oldu iğne yerlerim kalçayı hastanede yaptırıyorum orada öyle sanırım iğnelerden kaynakli süreklilik olunca üst üste geliyor sonuç morluk kist gibi şişlikler gecicek inşallah kızlar bebislerimizi kucağımıza alınca unutup gidicez

Allah Zeynep Kamil de tedavi görenlere gerçekten sabır versin beklemek yangından mal kaçırır gibi muayeneleri soru sorduğunda cvp almak için beklemek beklemek ben rapor aldım direk özele gittim çünkü gerçekten psikolojik bedeni her türlü yıpratıyorlar

Bizimde hiç bir sıkıntımız yoktu bizede sebebsiz infertelite dendi çapanın da en büyük sorunu zaten değişen doktor süreci ve alınamayan uzun süreli randevular ama hamd olsun sabrın sonu güzel olacak inşallah Rabbim bütün çocuk isteyenlerin yüzünü güldürsün

Progestan dex mi ben bunu karından yaptım hep doktor bana öyle dedi gerçi şimdi fitile geçtik ama acaba yanlış mı anladım yooo gayrette göbekten devam et dedi göbekten vurulmuyor mu bu iğne

Lutinus fitil kullanan arkadaşlar bu fitil eridikçe geri akıyor fiili attıktan 3 4 saat sonra falan sizde de böyle oluyor muydu

Ay canım çok güzel haber, hayırlısıyla al bebişlerini inşallah. Ben seni eylül-ekim ayları topiklerinden hatırlıyorum yanlışım yoksa. Ben de pazartesi transfer oldum. İnşallah hayırlı haberler alırız peşpeşe.

Progestan dex mi ben bunu karından yaptım hep doktor bana öyle dedi gerçi şimdi fitile geçtik ama acaba yanlış mı anladım yooo gayrette göbekten devam et dedi göbekten vurulmuyor mu bu iğne
Kuzum dex olan hem kalçadan hem deri altı yapılabiliyor. Üstünde I.M. ve S.C. yazan (intramuskuler ve subkutan). Bana da göbekten verdiler belki yapmak daha kolay diyedir. Düz progestan iğne sadece kalçadan yapılıyor (üstünde sadece I.M. yazıyor).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…