- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Masallah rabbim daim etsin artisini ne guzel bir deger masallah subhanallah Allah nazardan saklasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah rabbim daim etsin artisini ne guzel bir deger masallah subhanallah Allah nazardan saklasin
Aaaaaaaa aynı durumdayız benimde yumurta toplama işlemim olmadan son kontrolüm de fark edildi ve ne olur ne olmaz diye alalım çünkü engel olur tutunmaya falan denildi ben 200 TL verdim sadece işlem olmadan İstanbul çapa da tedavi görüyorum bendeBenimde ilk denemem inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlar alırızevet özelde polip olduğu söylendi boyutu tam sınırdaymis yumurta toplanana kadar hiç öyle bişi gormemislerdi son kontrolde polip olduğunu öğrendim daha sonra yumurta toplandı şimdi adet oldum adetten 5gun sonra polip alınma işlemi yapilacak dediler ve 6-7bin TL arası tutcagini söylediler işlemin oyuzden acaba devlete gitsem alırlar mı diye meraktayim
Aaaaaaaa aynı durumdayız benimde yumurta toplama işlemim olmadan son kontrolüm de fark edildi ve ne olur ne olmaz diye alalım çünkü engel olur tutunmaya falan denildi ben 200 TL verdim sadece işlem olmadan İstanbul çapa da tedavi görüyorum bend
Aynı durumda olan birine denk geldiğim için bende çok şaşkınım şuan , açıkçası ben rahim filminde olmayıp son kontrolde böyle biseyin ortaya çıkması düşündürdü gerçekten öyle bişi var mı yoksa sırf o işlemi yapmak için beni böyle bı seye yönlendirdiler aklımda bissuru sorularAaaaaaaa aynı durumdayız benimde yumurta toplama işlemim olmadan son kontrolüm de fark edildi ve ne olur ne olmaz diye alalım çünkü engel olur tutunmaya falan denildi ben 200 TL verdim sadece işlem olmadan İstanbul çapa da tedavi görüyorum bende
Bende rahim filmi çektirdim onca zaman kontrole gittim hiç fark edilmedi sonra ilaçlar kullandım bir sürü doktor bana kullandığın ilaçlar yan etki yapmış olabilir dedi ben çok kilo alip verdim bu bile etkili olabilirmiş yumurta toplama işlemi oldu üstüne adet oldum bitti polip alındı hatta canlı canlı izledim alırken kamera ile kocaman görünen şey tüp içinde mercimek tanesi gibiydi Allah'tan temiz çıktı bence devlete gitme sansınız varsa devlette yaptırın bana göre özeller hep para tuzağı her yer için aynısını söyleyemem tabiki nacizane kendi düşüncemAynı durumda olan birine denk geldiğim için bende çok şaşkınım şuan , açıkçası ben rahim filminde olmayıp son kontrolde böyle biseyin ortaya çıkması düşündürdü gerçekten öyle bişi var mı yoksa sırf o işlemi yapmak için beni böyle bı seye yönlendirdiler aklımda bissuru sorular
Aynı durumdayız bende bissuru kontroller ,hsg, 2kez aşılama hepsi peşpeşe oldu hiç öyle bı problem yoktu , demekki tüp bebek sürecinde olabiliyormuş kullanılan ilaçlardan da olabilecegini okumuştum başka bıyerde de, bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda , bu polip için jinekoloji bölümüne mi gittiniz baktirmaya hangi bölüme gitmem gerekiyor ki bı kez de devlete görünmek istiyorum daBende rahim filmi çektirdim onca zaman kontrole gittim hiç fark edilmedi sonra ilaçlar kullandım bir sürü doktor bana kullandığın ilaçlar yan etki yapmış olabilir dedi ben çok kilo alip verdim bu bile etkili olabilirmiş yumurta toplama işlemi oldu üstüne adet oldum bitti polip alındı hatta canlı canlı izledim alırken kamera ile kocaman görünen şey tüp içinde mercimek tanesi gibiydi Allah'tan temiz çıktı bence devlete gitme sansınız varsa devlette yaptırın bana göre özeller hep para tuzağı her yer için aynısını söyleyemem tabiki nacizane kendi düşüncem
Benim tüp bebek infertelite doktorum baktı var dedi ve o işlem yaptı bana kendisi yani başka bir doktora gitmedim hatta birebir kendi ilgilendi işlemlerleAynı durumdayız bende bissuru kontroller ,hsg, 2kez aşılama hepsi peşpeşe oldu hiç öyle bı problem yoktu , demekki tüp bebek sürecinde olabiliyormuş kullanılan ilaçlardan da olabilecegini okumuştum başka bıyerde de, bakalım hayırlısı olur inşallah hakkımızda , bu polip için jinekoloji bölümüne mi gittiniz baktirmaya hangi bölüme gitmem gerekiyor ki bı kez de devlete görünmek istiyorum da
Kolonya ile bol bol ovala iğne yerini ben öyle yapıyordumKızlar progestan iğne olanlarınız varmı ağrısı için neler yapıyosunuz iki gündür benim aşırı ağrıyo iğne yerleri
İğne için aldığım notu buraya iliştiriyorum
Jinekolojiye randevu aldım bakalım ordan yonlendirirler heralde , bencede özel para tuzagiymis başladıktan sonra anladım herşeye ayrı para çıkartıyorlar , SGK raporu alıp özelde çok uyguna gelebileceğini söylemişlerdi oyuzden özele gitttim ama pek bı faydası olmadı inşallah sonucu güzel olurBenim tüp bebek infertelite doktorum baktı var dedi ve o işlem yaptı bana kendisi yani başka bir doktora gitmedim hatta birebir kendi ilgilendi işlemlerle
Ben ilk özele gittim 2 tane hemde her biri ayrı sene ve onlarda 2şer tane aşılama olsun sonuç alamadım devlete başladım rapor aldım ve 3bin 600e şuan yaptırıyorum tüp bebek yarı parasını verdim ilaçlara arı parasını transfer sonrası ilaçlarım rapor olduğu halde 1500e maal oldu bi ona para verdim birde polip için 200 verdim gerisi sonra nasıl olacak bilmiyorum bende tam 2 adet dondurulmuş embriyom var hayırlısı Allah'tanJinekolojiye randevu aldım bakalım ordan yonlendirirler heralde , bencede özel para tuzagiymis başladıktan sonra anladım herşeye ayrı para çıkartıyorlar , SGK raporu alıp özelde çok uyguna gelebileceğini söylemişlerdi oyuzden özele gitttim ama pek bı faydası olmadı inşallah sonucu güzel olur
Transfer sonrası hangi ilaçlar kullandiriyorlarki okadar çok tuttu 1500cokmus , benim yumurta büyütmek için aldığım ilaçlar 2300tuttu elimdede yarısi kaldı ilaçların kullanmama gerek kalmadan yumurtalar toplandı başka ilaçlara oakadar para vermeyiz diye düşünüyordum ama transfer sonrası bı onun yarısi kadarda tutcagini beklemiyordumBen ilk özele gittim 2 tane hemde her biri ayrı sene ve onlarda 2şer tane aşılama olsun sonuç alamadım devlete başladım rapor aldım ve 3bin 600e şuan yaptırıyorum tüp bebek yarı parasını verdim ilaçlara arı parasını transfer sonrası ilaçlarım rapor olduğu halde 1500e maal oldu bi ona para verdim birde polip için 200 verdim gerisi sonra nasıl olacak bilmiyorum bende tam 2 adet dondurulmuş embriyom var hayırlısı Allah'tan
Yanlış anladın sanırım yumurta büyütme ilaçlari için 1500 verdim transfer olmadı daha her hangi bi ilaçta kullanmıyorum sadece folik asit kullanıyorum şimdiTransfer sonrası hangi ilaçlar kullandiriyorlarki okadar çok tuttu 1500cokmus , benim yumurta büyütmek için aldığım ilaçlar 2300tuttu elimdede yarısi kaldı ilaçların kullanmama gerek kalmadan yumurtalar toplandı başka ilaçlara oakadar para vermeyiz diye düşünüyordum ama transfer sonrası bı onun yarısi kadarda tutcagini beklemiyordum
Bu ısıtma olayını deniyim bende bi ozman.biz evde yapamıyoruz hemşirelere yaptırıyorum bazısı malesef söylememe rağmen ilacı yavaşça vermiyoİğne için aldığım notu buraya iliştiriyorum
Dün yaptığım iğne bu sefer beni yataklara düşürecek hale getirmedi. Yaptığım araştırmalar sonucu iğneyi uygulama şeklini değiştirdik.
Yaptıklarımız:
-Öncelikle iğneyi 15-20 dk göğüs aramda ısıttım.
-İğneyi yaparken eşim ilacı iğneyi kalçadan çıkarmadan vurduğu yerin içinde gezdirerek 5-6 farklı noktaya enjekte etti.
-İğne yapıldığı sürece deri derin nefes alıp asla kendimi sıkmadım.
-İlaç bitikten sonra o bölgeyi 10-15 dk kolonya ile ovdum.
-Sonrasında da bir elimle iğne yapılan yeri ovmaya devam ederek 30-35 dk yürüdüm.
Onuda yapıyorum canım ama iki gündür çok fena gece uyurken sağa sola dönerken uyanıyorum ağrıdan.ama kolonyayla ovalamaya devam yineKolonya ile bol bol ovala iğne yerini ben öyle yapıyordum
Evet kesinlikle oluyo hâlâ daha kendimi gün içinde bikaçkez adet olcam gibi hissediyorum öyle bi ağrı giriyoPozitifi gören arkadaşlar bir sorum olacak bu kasıklarda adet olacakmış gibi ara ara kasılmalarınız oluyormuydu progesteron iğnesi de yapıyormuş bu kasılmaları ama ben inanıyorum çok pozitif düşünüyorum bu defa yaşanan tüm belirtiler gebelikten kendimi buna inandırdım takdir Allah’ın. Bu arada transferden sonraki 3. Gecem.
Aslında en önemlisi bence yavaş yavaş vermek. Hatta dediğim gibi iğneyi çıkarmadan kas içinde 3-4 farklı noktaya enjekte etmek. Böylece çabuk dağılmış oluyor.Bu ısıtma olayını deniyim bende bi ozman.biz evde yapamıyoruz hemşirelere yaptırıyorum bazısı malesef söylememe rağmen ilacı yavaşça vermiyo