Sen kese kontrolüne gitsen kese görünür. MaşallahKızlar sonucum 2047 gelmişş
İnşallah canım.pazartesi tekrar kan verip cumaya çağırdı hayırlısı bakalımSen kese kontrolüne gitsen kese görünür. Maşallah
Merhaba arkdaslar transfer sonrası 10. Günüm
Kan tahlili yaptrdim.bakar misiniz?
Kızlar sonucum 2047 gelmişş
Aminn inşallah canımKızlar hayırlı olsun, inşallah sağlıkla ilerler gebelikleriniz, sağlıkla kavuşursunuz minnoşlarınıza
Deger ne cikarsa ciksin, ilk testin ustune 2 gün sonra tekrar mi test isteniyor?İlk değer baz alınmıyo canım eğer iki gün sonra verdiğin kan iki katı artış göstermiyosa ozman kimyasal olma ihtimali var demektir şuan sen kimyasalmı acaba diye kafanı yorma hiç iki gün sonraki değerinde netleşir herşey
Valla neye göre istiyolar ikinciyi tam bilmiyorum ama kendi tedavilerimde ilk transferde ilk testim 200 lerdeydi iki gün sonra tekrar istedi 800 lerde çıkmıştı daha istemedi kontrole çağırdı bi hafta sonra.bu transferde ikibinlerde çıktı değerim iki gün sonra tekrar istedi yineDeger ne cikarsa ciksin, ilk testin ustune 2 gün sonra tekrar mi test isteniyor?
Merhaba canımAyyy heyecan yaptımmmerhaba
Ayy inşallah tutmuştur inşallah pozitif çıkarçok sevindim senin adına
Kaç yumurtan vardı amh n kaçtı
Benim çok düşük 1 yumurtam oluyo dün toplama için gittim ama erken çatlamış tedavi iptal oldu,
Ilk kacinci gununuzde silik cift cizgiyi gormustunuz?Tekrar sali gunu yaptığım testten yaptim cift cizgi silik çıktı yine. Heralde biraz once yaptığım test bozuktu
Aa bende İstanbul tüp bebek merkezindr tedavi oldum. Sin transfer ne zman olduMerhaba canım
Sana umut olsun brnimde amh 0.01 prp yaptirdim 0.43 oldu ama çikolata kistimde var aynı zmanda Aret kamar da tıp bebek yaptırdım ben prp bin faydasını gördüm çünkü 5 yumurtadan 2 tanesi iyi çıktı toplandı ve transfer oldu bugün sonucu mu aldımumut et umudunu kaybetme zaten hepimiz bir yumurtadaniz bok bol avakado ye çok faydalı yumurta için kalitesi yani aklında bulunsun
8 Kasım'da olduAa bende İstanbul tüp bebek merkezindr tedavi oldum. Sin transfer ne zman oldu
Polipte sıkıntı olmadığını nasıl anladılar , benimde tüp bebek sürecinde ortaya çıkan polibim olduğunu alinmasi gerektiğini söylediler büyüklüğünde 1 sinirindaymistaPolip te de bir sorun sıkıntı yokmuş tertemiz dedi adet olmayı beklicem artık ondan sonrası hayırlısıyla transfer işlemi gerçekleşir inşallah
Doktorum söyledi patoloji sonucu çıkmıştı sadece et parçasıymış korkulacak bişey yok demişti mercimek parcasından daha küçük bi parçaydı o kadar bende korkmuştum ama öyle yaniPolipte sıkıntı olmadığını nasıl anladılar , benimde tüp bebek sürecinde ortaya çıkan polibim olduğunu alinmasi gerektiğini söylediler büyüklüğünde 1 sinirindaymista
Benimde çok küçükmüş ama direk alacaklarını söylediler zararı varmı yok mu bilmiyorum alınmasına gerek varmiydi onuda bilmiyorum öyle kafam karıştı biraz .siz nerde yaptiryorsunuz tüp bebeğiDoktorum söyledi patoloji sonucu çıkmıştı sadece et parçasıymış korkulacak bişey yok demişti mercimek parcasından daha küçük bi parçaydı o kadar bende korkmuştum ama öyle yani
Ben devlette yapıyorum canımBenimde çok küçükmüş ama direk alacaklarını söylediler zararı varmı yok mu bilmiyorum alınmasına gerek varmiydi onuda bilmiyorum öyle kafam karıştı biraz .siz nerde yaptiryorsunuz tüp bebeği
Masallah rabbim daim etsin artisini ne guzel bir deger masallah subhanallah Allah nazardan saklasinKızlar sonucum 2047 gelmişş
Aynen öyleymiş tutunma konusunda sıkıntı olur korkusuyla bende tamam alınsın dedim bende devletten tüp bebek raporum vardı ama özelde tedavi görmeye başladım oyuzden devlette devam etseydim diyorum şimdi bu şekilde çok maliyetli oldu bizim için , acaba şuan adetliyken devlete gitsem polip için orda alım olsa nekadar sürede alım için gün veriyorlar çok uzun sürüyor muBen devlette yapıyorum canım
Bana polip dediklerinde tutunmaya engel düşüğe sebep olur denildi bende onay verdim hatta anestezisiz oldum 20 dakika sürdü transfer için şimdi adet olmayı bekliyorum
Yok benim herşeyim devlette hatta ilk denemem olacak inşallah mevlam nasip ederse adetten çıktım gittim 4 gün sonra gel dediler gittim öyle size özelde mi denildi polip var alınacak falan diye ? Devlete gitseniz alır mı Orasını bilemiyorumAynen öyleymiş tutunma konusunda sıkıntı olur korkusuyla bende tamam alınsın dedim bende devletten tüp bebek raporum vardı ama özelde tedavi görmeye başladım oyuzden devlette devam etseydim diyorum şimdi bu şekilde çok maliyetli oldu bizim için , acaba şuan adetliyken devlete gitsem polip için orda alım olsa nekadar sürede alım için gün veriyorlar çok uzun sürüyor mu
Benimde ilk denemem inşallah hayirlisiyla güzel sonuçlar alırızYok benim herşeyim devlette hatta ilk denemem olacak inşallah mevlam nasip ederse adetten çıktım gittim 4 gün sonra gel dediler gittim öyle size özelde mi denildi polip var alınacak falan diye ? Devlete gitseniz alır mı Orasını bilemiyorum