Benim de yarin test gunum.İnşallah ama 140 yüksek geldi bana dış gebelik değildir inşallah
Bana da oluyor saçma sapan rüyalar görüyorumUyku sorunu yaşayan var mı aranızda dün gece ilk defa hayatım en zor gecesini yaşadım birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum tüm vücudum zonkluyordu sanki asla tam uykuya dalamadım kullandığımız ilaçlar feleğimizi şaşırtıyor sanırım
Evet bence saçma sapan rüyalar gördüm. Ben zaten ilaçlarım yan etkilerini dibine kadar yaşadım 38 e kadar çıkan Ateş mi dersin kalp çarpıntısı mide bulantısı yani tüm ilaçlar yan etkileri üzerimde çalışıyor resmenBana da oluyor saçma sapan rüyalar görüyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKan verdim canım 140 çıktı çok şükür hamileyim
Yaaa gözlerim şenlendigayette belli maşallah yaaa allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin her pozitif haberle içim huzurla doluyoo darısı bize inşallah
Ya gerçektenmi bende bi bana oluyo sanıyorum transfer olduğum günden beri abuk subuk rüyalar görüyorum bazen uyanıyorum her gece ama istisnasızBana da oluyor saçma sapan rüyalar görüyorum
Her gün rüyam da kan veriyorum kese görüyorum falanYa gerçektenmi bende bi bana oluyo sanıyorum transfer olduğum günden beri abuk subuk rüyalar görüyorum bazen uyanıyorum her gece ama istisnasız
Bende cok sacma ruyalar goruyorum gecede 2 3 4 tane hatta ve gece bir ara cok sicakliyorum sonra cok usuyorum sonra bir bakiyorum terleyerek uyanmisim. Birde sicrayarak uyaniyorum gecede 2 defa korkutuyor beniEvet bence saçma sapan rüyalar gördüm. Ben zaten ilaçlarım yan etkilerini dibine kadar yaşadım 38 e kadar çıkan Ateş mi dersin kalp çarpıntısı mide bulantısı yani tüm ilaçlar yan etkileri üzerimde çalışıyor resmen
Bende sıçrama işi ilk zamanlar çok vardı şimdi durdu dün gece karnım çok agrıdı sol tarafımı sanki cekiyorlardı bide karın tarafım agrıyır arada diyorum yumurtalıklarım mı agrıyor gerci o kaşık ta galiba yumurtalık değişik pazartesi büyük gün bakalımBende cok sacma ruyalar goruyorum gecede 2 3 4 tane hatta ve gece bir ara cok sicakliyorum sonra cok usuyorum sonra bir bakiyorum terleyerek uyanmisim. Birde sicrayarak uyaniyorum gecede 2 defa korkutuyor beni
Bilmiyorum ki bendeTup bebekte dis gebelik ihtimali varmi ki genelde normal gebeliklerde embriyo tuperin icinde kaldigi ve orda buyumeye devam ettigi icin olur diye biliyorum
Pazartesi guzel.haberlerini bekliyoruz insallahBende sıçrama işi ilk zamanlar çok vardı şimdi durdu dün gece karnım çok agrıdı sol tarafımı sanki cekiyorlardı bide karın tarafım agrıyır arada diyorum yumurtalıklarım mı agrıyor gerci o kaşık ta galiba yumurtalık değişik pazartesi büyük gün bakalım
Tup bebekte dis gebelik ihtimali varmi ki genelde normal gebeliklerde embriyo tuperin icinde kaldigi ve orda buyumeye devam ettigi icin olur diye biliyorum
Bende de sıçrama var ay demekki hepimizde oluyor muhakkak kullandığımız ilaçlar ve. Yaşadığımız bu durumun psikolojik yansımaları diye düşünüyorumBende cok sacma ruyalar goruyorum gecede 2 3 4 tane hatta ve gece bir ara cok sicakliyorum sonra cok usuyorum sonra bir bakiyorum terleyerek uyanmisim. Birde sicrayarak uyaniyorum gecede 2 defa korkutuyor beni
Sizin pozitifti dimi. Değeriniz kaçtı acaba sizinBende sıçrama işi ilk zamanlar çok vardı şimdi durdu dün gece karnım çok agrıdı sol tarafımı sanki cekiyorlardı bide karın tarafım agrıyır arada diyorum yumurtalıklarım mı agrıyor gerci o kaşık ta galiba yumurtalık değişik pazartesi büyük gün bakalım
İnş ins canımPazartesi guzel.haberlerini bekliyoruz insallah
10.gün 653Sizin pozitifti dimi. Değeriniz kaçtı acaba sizin
Ayyy çok heyecanlı. İnşallah bol beta hcgli bir değer alırsınKızlar kan verdim sonucu bekliyorum bakalım hayırlısı
İnşallah canımAyyy çok heyecanlı. İnşallah bol beta hcgli bir değer alırsın