Ay hadi insallah guzel değerlere..İnşallah canım
Çok güzel değerin. İkiz galiba10.gün 653
Canım güzel sonuçlarını paylaş inşllah bizimleİnşallah canım
Değerin 35 10. Güne göre biraz düşğk gibi ama 2 gün sonra tekrarla. Eğer artarsa 2 kat bebeğin seninle gibiMerhaba arkdaslar transfer sonrası 10. Günüm
Kan tahlili yaptrdim.bakar misiniz?
Kaçıncı gün embriyosu sizin kiMerhaba arkdaslar transfer sonrası 10. Günüm
Kan tahlili yaptrdim.bakar misiniz?
5.gunKaçıncı gün embriyosu sizin ki
Çok güzel değerin. İkiz galibaçift embriyo mu transfer edildi
Evet canım iki adet embriyoÇok güzel değerin. İkiz galibaçift embriyo mu transfer edildi
Hadi yaDeğerin 35 10. Güne göre biraz düşğk gibi ama 2 gün sonra tekrarla. Eğer artarsa 2 kat bebeğin seninle gibi
Maşallah haylrlısı olsun insKızlar sonucum 2047 gelmişş
İnşallahh insan düşük çıkınca ayrı bi stres yaşıyo çok yüksek çıkınca ayrı bi stres inşallah herşey yolundadırMaşallah haylrlısı olsun ins
Kız kaç embriyo koydular öyle sanaKızlar sonucum 2047 gelmişş
Üzülme ama bu şekilde başlayıp çok güzel gebelikleri devam edenler var sen 2 gün sonra yani yarın değil bşr sonraki gün tekrar tahlil ver 2 kat artış olmuşmu bakHadi ya
Kız kaç embriyo koydular öyle sanamaşllah çok güzel değer kaçıncı günün Bugün
Kesinlikle moralini bozma.ben ilk transferimdede burda başka bi topikteydim benşm 12.gün değerim 200 lerde çıkmıştı benle aynı gün transfer olan diğer arkadaşın 20lerde çıkmıştı benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi o şimdi doğum bile yaptı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına aldı
Dusuk cikinca kimyasal gebelik olm ihtimali mi var demekKesinlikle moralini bozma.ben ilk transferimdede burda başka bi topikteydim benşm 12.gün değerim 200 lerde çıkmıştı benle aynı gün transfer olan diğer arkadaşın 20lerde çıkmıştı benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi o şimdi doğum bile yaptı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına aldı
İlk değer baz alınmıyo canım eğer iki gün sonra verdiğin kan iki katı artış göstermiyosa ozman kimyasal olma ihtimali var demektir şuan sen kimyasalmı acaba diye kafanı yorma hiç iki gün sonraki değerinde netleşir herşeyDusuk cikinca kimyasal gebelik olm ihtimali mi var demek