- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
Benimde göğüslerim 2gündür ağrımaya başladı ama hergün adet olcakmış gibi sancı oluyo az az.birde doktorum bugün coraspirini kesti bakalım yarın görücez ne var ne yokVala benim pazartesi kese randevusu var ne bi kaşık ne bisey agrısı bi göğüs hassasiyet var bu
İnşllhh güzel sonuçlar alırsınInsallah bende cok kararsiz kaldim en basindan yapmicam evde test demistim ama dayanamadim iradesizlik iste 10. Gunde kana gidicem insallah iyi sonuclar aliriz cumleten
Ya progesteron ilacı size bulantı yapıyormuyduBenimde göğüslerim 2gündür ağrımaya başladı ama hergün adet olcakmış gibi sancı oluyo az az.birde doktorum bugün coraspirini kesti bakalım yarın görücez ne var ne yok
Ben iğnesini kullanıyorum öyle bi yan etki yapmadı bende ama her bünyede farklı oluyo tabiİnşllhh güzel sonuçlar alırsın
Ya progesteron ilacı size bulantı yapıyormuydu
Hiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbimBenim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.
Siz 2 gun ilerde oluyorsunuz benden.
Sadece sormak istiyorum;
Herhangi bir belirti tasiyor musunuz acaba?
Ayrica guzel haberinizi alacagimiza inaniyorum
Sağlıkla ilerlesin inşallahHiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbim
İnşallah arkadaşım. Sence değer nasıl embriyoya göre?Sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah kucağına almayı nasip etsin canımHiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbim
Insallah hayirli olsunHiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbim
Bence gayet iyi. Benim 9. Gün 214 çıkmıştıİnşallah arkadaşım. Sence değer nasıl embriyoya göre?
Sizin tek gebelik miBence gayet iyi. Benim 9. Gün 214 çıkmıştı
Bilmiyorum ki. Ama tek embriyo transferi olmuştu. Büyük ihtimalle tektirSizin tek gebelik mi
Sağ salim doğsun inşallah değerin gayet güzel maşallahİnşallah arkadaşım. Sence değer nasıl embriyoya göre?
Yaaa gözlerim şenlendiArkadaslar 4. Gunumde yapmistim cok silikvarmi bana mi oyle geliyor yarin tekrar yapicam insallah
Eki Görüntüle 2955648
İsterseniz test gününüzü bekleyin hem değerleriniz daha da yükselmiş oluryok henüz kan vermedim bugün versem mi diye düşünüyorum
Kan verdim canım 140 çıktı çok şükür hamileyimİsterseniz test gününüzü bekleyin hem değerleriniz daha da yükselmiş olur
Oh be,ne guzel haberler aliyoruzHiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbim
İnşallah ama 140 yüksek geldi bana dış gebelik değildir inşallahOh be,ne guzel haberler aliyoruz
Saglikla kucaginiza alin insallah
Darisi basimiza
Tup bebekte dis gebelik ihtimali varmi ki genelde normal gebeliklerde embriyo tuperin icinde kaldigi ve orda buyumeye devam ettigi icin olur diye biliyorumİnşallah ama 140 yüksek geldi bana dış gebelik değildir inşallah
Bende öyle biliyorumTup bebekte dis gebelik ihtimali varmi ki genelde normal gebeliklerde embriyo tuperin icinde kaldigi ve orda buyumeye devam ettigi icin olur diye biliyorum