Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Vala benim pazartesi kese randevusu var ne bi kaşık ne bisey agrısı bi göğüs hassasiyet var bu
Benimde göğüslerim 2gündür ağrımaya başladı ama hergün adet olcakmış gibi sancı oluyo az az.birde doktorum bugün coraspirini kesti bakalım yarın görücez ne var ne yok

Insallah bende cok kararsiz kaldim en basindan yapmicam evde test demistim ama dayanamadim iradesizlik iste 10. Gunde kana gidicem insallah iyi sonuclar aliriz cumleten
İnşllhh güzel sonuçlar alırsın
Benimde göğüslerim 2gündür ağrımaya başladı ama hergün adet olcakmış gibi sancı oluyo az az.birde doktorum bugün coraspirini kesti bakalım yarın görücez ne var ne yok
Ya progesteron ilacı size bulantı yapıyormuydu

Benim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.
Siz 2 gun ilerde oluyorsunuz benden.
Sadece sormak istiyorum;
Herhangi bir belirti tasiyor musunuz acaba?

Ayrica guzel haberinizi alacagimiza inaniyorum
Hiç bir belirtim yok arkadaşım ne bir kasık ağrısı ne bir lekelenme. Test yaptırdım daha az önce çıktı. Transferin 8. Günü bugün ve 6. Gün donmuş tek embriyo değerim 140 çok şükür hamileyim Allah sağlıkla ilerlemeyi ve kucağıma almayı nasip eder inşallah. Tüm isteyenlere versin rabbim

Sağlıkla ilerlesin inşallah

Allah kucağına almayı nasip etsin canım

Insallah hayirli olsun

Oh be,ne guzel haberler aliyoruz
Saglikla kucaginiza alin insallah
Darisi basimiza

Uyku sorunu yaşayan var mı aranızda dün gece ilk defa hayatım en zor gecesini yaşadım birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum tüm vücudum zonkluyordu sanki asla tam uykuya dalamadım kullandığımız ilaçlar feleğimizi şaşırtıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…