Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım 🤗
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin 🤲🙏

ANNE
ADAYI
🎀
TARİH
🧪💉
Sonuç❓

@LOYANA26 Ekim 1.Kalite 5.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@Meltem _1326 Ekim 4.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Eefuliimm5.gun embriyosu Transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Sinovac28 Ekim 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@aaa123428 Ekim 2.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Ay4228 Ekim 3 ya da 4. gün dondurulmuş çift embriyo transfer oldu:anneadayı::KK200:
@altnekn1 Kasım taze 5.gun embriyo transfer oldu:KK43:
@nur-801 Kasım 2 tane 3.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@zeynep440441 Kasım taze 5.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@Haya-lim1 Kasım transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Encokanneolmayisevdim2 Kasım 3.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
S Sebepsizk 2 Kasım 5.gun 4Aa ve 3Aa embriyo transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Cosi3 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu:KK43:
@Amanita4 Kasım 3.gun çift embriyo transfer olduBekliyor
@Luna2774 Kasım dondurulmuş 5.gun Bb embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Tomaaa4 Kasım taze 3.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
@Karamsar cad5 Kasım transfer oldu:KK43:
@gokkusaginadusenbukalemun5 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
K kardelen yuce 8 Kasım 5.gun embriyosu transfer oldu:anneadayı::KK200:
N nekoo 8 Kasım 5.gun iyi kalite embriyo transfer oldu:anneadayı::KK200:
@nuray103310 Kasım 2 tane 3Aa 2Bb 5.gun embriyosu transfer olduBekliyor
selocan20 selocan20 11 Kasım 6.gun donmuş embriyo transfer oldu
Macakizi2004 Macakizi2004 Transfer olacak
@BirbumutTransfer olacak
@Byrmseyda1Transfer olacak
@akyaa13 KasımTransfer olacak
@HayalperesttttttttTransfer olacak
@CevikKizTransfer olacak
@ZeynepkurTransfer olacak
@SaturnyildiziTransfer olacak
@efsunn210102Transfer olacak
@lightbrown ____OPU olacak
@sanat08 ____OPU olacak
mlshope mlshope Transfer olacak
@Ilaymilya
Selin n Selin n ____OPU olacak
ay masallah bu topıkte daha cok gebelık var alahım dahada artsınn ınsallahhhh gerı kalan herkes gebe olsunnnn

yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Gittikçe koyulaşmış kaset testte böyleyse erken testte daha koyu olur kan verdiniz mi?

Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut 🥰 6. Gün testimi yüklüyorum ☺️
Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut 🥰 6. Gün testimi yüklüyorum ☺️

Canım normalde 4. Günden başlayan çok az kişi oluyor. Genelde 5. Ve 6. Gün bakıyorlar. Bazı kişilerde hcg hemen idrara karışıyor, bazılarında geç karışıyor. Ben 6. Gün kaset test yapmıştım. Çizgi belirgin bir silikti. Muhtemelen 5. Ve 4. Gün cesaret edip baksam görünürdü. Değerlerim şu an iyi ilerliyor. Hiç korkutma kendini. İçini ferah tut 🥰 6. Gün testimi yüklüyorum ☺️Eki Görüntüle 2955508
maşallah canım darısı başıma inşallah :)

Benim de transfer sonrasi 7.gunum bugun ama 5.gun embriyosu.
Siz 2 gun ilerde oluyorsunuz benden.
Sadece sormak istiyorum;
Herhangi bir belirti tasiyor musunuz acaba?

Ayrica guzel haberinizi alacagimiza inaniyorum🧡🤲🥰
benım ılk gunden baslayan karın ve kasık agrım artarak devam ettı baskada belırtım yok. dun gecede bacaklarıma agrıdı. regl agrısı gıbı yanı..

Ah ya o gün gelecek mi yatmaktan her yerim ağrıdı resmen daha 2 günn oldu birde 🙈😂 peki kaset test yaptınız mı hiç çok heyecanlı. Benim test günüm 29 kasım
Yaptım 6.gün silik ikinci çizgi çıktı 😁bu attığımda 9.gün yaptığım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 40
5. Gun embriyosu 13 kasimda transfer oldum 4. Gun de yaptim testi. Merakima yenik dustum diyelim :) catlatma ignesi kullanmadim.
Ayyy çok güzel o zaman var ben çok net görüyorum. Ben asla cesaret edemem yapmaya o kadar çok negatif gördüm ki ben en erken 10. Gün yapabilirim herhalde eve test bile almadım yapmayayım diye 🙄

X