Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Yaa sen idrarda gebelik testi negatif çıkıp umudu kesmistin dimi yarın negatif sonuç alcam kesin diyordun dimi başkasıyla karıştırmasdim dimi🙈🙈nasıl mutlu oldum senin paylaşımını görünce anlatamam çok mutlu oldum çok değerin gayet güzel 🤗🤗🤗😍😍güzel güzel artışın olsun inşallah inan çok çok mutlu oldum gözlerim yaşardı paylaşımını görünce rabbim hepimize böyle mutluluklar nasip etsin insallah🤗🤗🤗😍
ayy evett canım ben ben:KK71::KK71::KK71:ortalığı ayağa kaldıran:KK33: güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inan ki iyi niyetini hisettim.. Dua et inşallah sonuç katlanarak devam eder canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah

Hadi ya çok saçma ama 30 yada 35 olsa anlarım da 40 çok fazla değil mi? Resmen nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorlar madem böyle millete niye önce boşu boşuna aşılamayla uğraştırıp bir sürü masraf yaptırıyorlar
Sanırım yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım 😬, 40 yaşına kadar ssk karşılıyor, sonrasında gebelik umudu azaldigi için karşılamıyor.

ayy evett canım ben ben:KK71::KK71::KK71:ortalığı ayağa kaldıran:KK33: güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inan ki iyi niyetini hisettim.. Dua et inşallah sonuç katlanarak devam eder canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Ohhh raahat bi nefes almışsındir inşallah 😀😀😀😂😂😍😘😘ayy valla hepiniz duamdasiniz kat kat artsin inşallah ve sağ salim gelsin bütün bebeler darısı biz bekleyen herkese ınsllah 🤗🤗🤗😍😍

Sanırım yanlış anladınız ya da ben yanlış anladım 😬, 40 yaşına kadar ssk karşılıyor, sonrasında gebelik umudu azaldigi için karşılamıyor.
Ben yanlış anladım 😂😂 ben sandım ki 40 yaş üstü 😂😂🙈 o zaman bu şartı da karşılıyorum. İnşallah ocaktan önce kendiliğinden olur da gerek kalmaz bu süreç çok korkutuyor beni

Hadi ya çok saçma ama 30 yada 35 olsa anlarım da 40 çok fazla değil mi? Resmen nasıl zorlaştırırız diye uğraşıyorlar madem böyle millete niye önce boşu boşuna aşılamayla uğraştırıp bir sürü masraf yaptırıyorlar
Hayır yanlış anladınız. 40 yaşa kadar rapor çıkıyor. 40 yaş üstüne rapor çıkmıyor ☺️

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Tüp bebek öncesi ne gibi testlerden geçtiniz? Mesela benim 1 yıl önceki hsg var onu tekrar isterler mi? Smear testi falan isterler mi yDa ne gibi testler isterler

Günaydın hayırlı cumalar kızlar. Tüp bebek öncesi ne gibi testlerden geçtiniz? Mesela benim 1 yıl önceki hsg var onu tekrar isterler mi? Smear testi falan isterler mi yDa ne gibi testler isterler
Ben asilama olacagim zaman hsg cektirmistim tup brbek zamani doktorum a sadee hsg de bir sorun olmadigini soyledim bakma geregi bile duymadi ustelik yeni bir test bile istemedi eskilere bakti 7 ay oncekilere

arkadaşlar eğer idrar testinde çok erken görünürse ikinci çizgi dış gebelik belirtisi mi biliyor musunuz ?

Allah razi olsun 2 tane iyi kalite dondurulacak diger ikisinin durumu iyi degilmis ancak ayni tupte donduracagim dedi o zaman cift transfermi olacak acaba
Canım benimde 4 embriyom vardı ikisi iyi kalite diğer ikisi ortaydı o yüzden bir tüpteydiler.
Benim iyi kalite olanlar hasar gördüğü için orta kalite olanlar transfer oldu iki tane .
Yaştan dolayı genelde 2 embriyo transferi yapmıyorlar . İyi kalite olan embriyonu transfer edecekler büyük ihtimal 🌺🤲🏻

Ben asilama olacagim zaman hsg cektirmistim tup brbek zamani doktorum a sadee hsg de bir sorun olmadigini soyledim bakma geregi bile duymadi ustelik yeni bir test bile istemedi eskilere bakti 7 ay oncekilere
Bende 1 yıl önce çekinmiştim bakalım heyecanla ocak ayını bekliyorum. Ocağa kadar buralarda gezicem kesin 😂😂 buraları sayesinde bilmediğim o kadar çok şey öğrendim ki 😊

Kaçıncı günde göründü ki? Birde erken test miydi?
yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.

Eklentiler

• 4E784F62-F73E-48D5-8901-23EE964901AA.jpeg
    4E784F62-F73E-48D5-8901-23EE964901AA.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 69
  • WhatsApp Image 2021-11-19 at 00.41.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-11-19 at 00.41.51.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 71
yok normal kaset test. 6. gün embriyosu. resimlerini atayım bak. 4. akşam 5. gün akşam ve 6. gün sabah. en son tek olan 7. gün akşam yani dün. 11 kasımda transfer oldu ve tek embriyo.
Bende 6 ve 8 gün de erken gebelik testinde gördüm. Ama benimde merak ettigim konular arasinda..
Bende 10 kasimda transfer oldum.

Merhaba bana testiniz koyulaşıyor gibi göründü, bebeğiniz sizinledir inşallah, neden dış gebelikten şüphelendiniz acaba, ağrınız veya kanamanız mı vardı? Tüp bebekte değerler daha yüksek oluyor sanırım, hiç sorun yaşamazsınız inşallah 🙏 Güzel düşünün stres olmayın 🌸 Yanlış hatırlamıyorsam 4.günü testte gören arkadaşlar vardı önceki ayların başlıklarında..

X