rabbim isteyen herkese versin inşallah. inşallah bende sağsalim sağlıklı şekilde kucağıma alabilirim arkadaşım. test tarihim 23 kasım ama bekleyebilir miyim bilmiyorumYok kuzum korkma bebeğini de uzme elinde değil çok stres yapıyor insan ama kötü düşünme kötüyü çağırma kan versen çıkar ama değer az çıkar buna da sıkıntı yaparsın 8 9.günü bekle kan için bari yüksek değer çıksın da sonra kendi kendini yiyip bitirmeestağfurullah ne hakkı canım bizler bunun için burdayız sıkıntımızı üzüntümüzü paylasacazki başkaları da bize moral olacak burası bunun için var hepiniz iyiki varsınız dua et bize de rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah
Dediğim gibi dayanamazsan 8.9.günde yaptırrabbim isteyen herkese versin inşallah. inşallah bende sağsalim sağlıklı şekilde kucağıma alabilirim arkadaşım. test tarihim 23 kasım ama bekleyebilir miyim bilmiyorumbu arada eşimin doğumgünü de 24 kasım :)))
Dediğim gibi dayanamazsan 8.9.günde yaptırinşallah kanda güzel değer görürsüninşallah canım
inşallah canım :)Dediğim gibi dayanamazsan 8.9.günde yaptırinşallah kanda güzel değer görürsün
arkadaşım ben antalyada içime sinen bir doktor bulamadım şahsen. istanbul da tedavi oldumİyi günler kızlar abartısız 1 haftadır yazışmaları okuyorum baya bilgilendim sayenizdenasipse inşallah ocakta bizde tüp bebeğe başlicaz, 2 kere aşılama oldum tutmayınca tüp bebeğe karar verdik. Bu arada Antalya da tedavi gören var mı acaba
Ben de Ali Fuat beye gidiyorum, İstanbul da nereye gidiyorsunuz? İstanbulda bahçeciyi de duydum ama bizim gidip gelme çok sıkıntı. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor ne kadar zaman alıyor onu da bilmiyorum hiçarkadaşım ben antalyada içime sinen bir doktor bulamadım şahsen. istanbul da tedavi oldum
Dr düne göre iyi demiş canım karnında ki pek ten bununa da n e g takılmış sıvı almaya başlamışlar hala hayatı riski var demiş ama buna hamd olsunIron Butterfly canım nasıl oldu Ebrar
Ali Fuat Beyi bende duydum ama çok yoğun oluyormuş bir de tüp bebek kısmında değil diye biliyorum. antalya ıvf de yapılıyor tüp bebek süreci ikinci bir doktor ile diye biliyorum. ben bahçeciye gittim. benim opu ve transfer süreci toplamda 14 gün sürdü canımBen de Ali Fuat beye gidiyorum, İstanbul da nereye gidiyorsunuz? İstanbulda bahçeciyi de duydum ama bizim gidip gelme çok sıkıntı. Tüp bebekte süreç nasıl işliyor ne kadar zaman alıyor onu da bilmiyorum hiç
Evet Ali Beyin bekleme süresi çok uzun 2 saati geçtiği de oluyor bazen ve çok fazla hastası var. Bana kendisi yapıcak Antalya ıvf de olucak ama bizzat herşeyini kendim takip edicem dedi. Benim aklımda da bahçeci var fiyatları nasıl pekiAli Fuat Beyi bende duydum ama çok yoğun oluyormuş bir de tüp bebek kısmında değil diye biliyorum. antalya ıvf de yapılıyor tüp bebek süreci ikinci bir doktor ile diye biliyorum. ben bahçeciye gittim. benim opu ve transfer süreci toplamda 14 gün sürdü canım
Evet Ali Beyin bekleme süresi çok uzun 2 saati geçtiği de oluyor bazen ve çok fazla hastası var. Bana kendisi yapıcak Antalya ıvf de olucak ama bizzat herşeyini kendim takip edicem dedi. Benim aklımda da bahçeci var fiyatları nasıl pekiAli Fuat Beyi bende duydum ama çok yoğun oluyormuş bir de tüp bebek kısmında değil diye biliyorum. antalya ıvf de yapılıyor tüp bebek süreci ikinci bir doktor ile diye biliyorum. ben bahçeciye gittim. benim opu ve transfer süreci toplamda 14 gün sürdü canım
İLAÇLAR dahil TOPLAMDA 20000 KADAR TUTUYOR. Ama tabi kullanacağın ilaca göre toplam rakam değişir diye tahmin ediyorum.net bir rakam yok aslına bakarsan. bir de muayene ücreti ayrı bu rakamın içinde değil. 650 tl ödedik biz. akşama eve gidince sana net listeyi atabilirim istersen. gebelik oluşana kadar tekrar muayene ücreti ödemiyorsunuz.Evet Ali Beyin bekleme süresi çok uzun 2 saati geçtiği de oluyor bazen ve çok fazla hastası var. Bana kendisi yapıcak Antalya ıvf de olucak ama bizzat herşeyini kendim takip edicem dedi. Benim aklımda da bahçeci var fiyatları nasıl peki
Çok iyi olur. Peki süreç nasıl işliyor git gel mi yaptınız nasıl olduİLAÇLAR dahil TOPLAMDA 20000 KADAR TUTUYOR. Ama tabi kullanacağın ilaca göre toplam rakam değişir diye tahmin ediyorum.net bir rakam yok aslına bakarsan. bir de muayene ücreti ayrı bu rakamın içinde değil. 650 tl ödedik biz. akşama eve gidince sana net listeyi atabilirim istersen. gebelik oluşana kadar tekrar muayene ücreti ödemiyorsunuz.
biz ilk tedavide 14 gün konakladık istanbulda. anlaşmalı otelleri var ya da dilersen polis evi öğretmenevi kalabilirsin. ilk tedavimde olmadı benim negatif oldu. 1 ay sonra dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı şuan beklemedeyim. ikincide doktoruma söyledim adetin ikinci günü ilaçlara başlattı beni burda bir hastaneye gidip yaptırmamı istediği şeyleri yaptırdım gönderdim sonuçları. transfer günü gittim transfer gerçekleşti ertesi gün döndüm.Çok iyi olur. Peki süreç nasıl işliyor git gel mi yaptınız nasıl oldu
Benimde 14 yumurtada 8 ine mikro yapilmis ilk gunden 4 kalmis inanilmaz korkuyirum insallah kalanlar devam eder 5 .gune birde dondurulacakHiiççç canını sıkma benden de 2 yumurta toplandı inanılmaz üzülmüşttüm olgun cıkcak da döllencek de bide 5. gune gidicek diye 2 side gitti biri trnasfer negatif biri de donduruldu stres yapma zaten 5. gune gidemicek gibi olsaydı 3. gun transfer edilirdi canım onu embriyologlar biliyor canını sıkma hic
bugn kaçııncı gunu ?Benimde 14 yumurtada 8 ine mikro yapilmis ilk gunden 4 kalmis inanilmaz korkuyirum insallah kalanlar devam eder 5 .gune birde dondurulacak
Anladım. Benim eşimin izni büyük sıkıntı 14 gün bize çok zor malesef hangi doktora gidiyorsunuz bahçeci de? Bu konu da Ali Beyin adını da çok duydum 1 yıla yakındır takipli hastasıyım 2 kere aşılama oldum ama negatif. Laporoskopi yada tüp bebek dedi doktorumunda tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik şimdi 2 ay dinlen ocakta gel dedi bakalım. Birde şey sorcam diyelim ki embriyo oluşmadı o zaman tekrar opu için ücret ödüyor muyuz nasıl oluyor acaba süreçbiz ilk tedavide 14 gün konakladık istanbulda. anlaşmalı otelleri var ya da dilersen polis evi öğretmenevi kalabilirsin. ilk tedavimde olmadı benim negatif oldu. 1 ay sonra dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı şuan beklemedeyim. ikincide doktoruma söyledim adetin ikinci günü ilaçlara başlattı beni burda bir hastaneye gidip yaptırmamı istediği şeyleri yaptırdım gönderdim sonuçları. transfer günü gittim transfer gerçekleşti ertesi gün döndüm.
sil baştan tedavi olduğu için ödersiniz bence. şöyle düşünün negatif geldi ilk transferim ikinciye tekrar ücret ödedim.Anladım. Benim eşimin izni büyük sıkıntı 14 gün bize çok zor malesef hangi doktora gidiyorsunuz bahçeci de? Bu konu da Ali Beyin adını da çok duydum 1 yıla yakındır takipli hastasıyım 2 kere aşılama oldum ama negatif. Laporoskopi yada tüp bebek dedi doktorumunda tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik şimdi 2 ay dinlen ocakta gel dedi bakalım. Birde şey sorcam diyelim ki embriyo oluşmadı o zaman tekrar opu için ücret ödüyor muyuz nasıl oluyor acaba süreç