Sizin 6. Gunden snra ne zaman tekrar test yaptınız da netlesti. Bende 6 gunde yaptim silik cizgi cikti yinede bi acabam varBenim 5. Gün embriyosu 6. Günde çok çok silik bir çizgiydi.
Her gün yaptım. 7. Gün netleşti. 9. Gün kan verdim.Sizin 6. Gunden snra ne zaman tekrar test yaptınız da netlesti. Bende 6 gunde yaptim silik cizgi cikti yinede bi acabam var
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar 10 kasımda transfer oldum bgn erken test yaptım. Bu sekildr çıktı. Sizce umutlanmali miyim?
Hafta içi sanırım o yüzdennasılsınız yahuu bana bildirim ddüşmüyor unuttum topigi
Yakın zamanda çatlatma iğnesi vurulmadiysan hayırlı olsun diyelimKızlar bugün birkaç yerde okudum ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış evde çok vardı eski denemelerimdendeneyeyim dedim çift çizgi çıktı. 5. Gün embriyosu bugün transfer gününü saymazsak 5. Gün. Test zamanım 11 Kasım. Ovülasyon testini görünce dayanamadım erken gebelik testi yaptım biraz önce silik çizgi çıktı açıkçası negatif çıksa da üzülmemeye alıştırmıştım kendimi çok erken diye. İnşallah test doğrudur sonra hayal kırıklığına uğramam beyaz olan ovülasyon diğeri gebelik normalde daha belli ama ışıktan çok seçilemiyor fotoğraftaEki Görüntüle 2953665 Eki Görüntüle 2953667
Tşk ederim canımYakın zamanda çatlatma iğnesi vurulmadiysan hayırlı olsun diyelimsağ salim kucağına almak nasip olur inşallah
4 kasım dan bu yana geçmiştir için rahat olsunTşk ederim canımAllahım hepimize nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın çatlatma iğnesini de 4 kasımda yapmıştım umarım etkisi geçmiştir
Tşk ederim canım4 kasım dan bu yana geçmiştir için rahat olsunhadi o zaman hayırlı olsun sağ salim gelsin minnak
Merhaba kimyasal gebelik belirtileri gbi birsey var mi?İyi akşamlar kızlar ekim ayından transfer geldimilk tüp bebek denemesi kimyasal gebelik oldu malesef bugun adet oldum ikinciye hazırlanıyoz hayırlısı ile
Maalesef yok. Beta hcg değeriyle takip ediliyor sadeceMerhaba kimyasal gebelik belirtileri gbi birsey var mi?
Yoo koyulasma var ki orda benim 7.gün öyle çıkmıştı 8 9 da da aynı çıkınca dayanamayıp kan vermiştim 159du gayette iyiydi değer ı zaman sen çok stres yapma cnm bebeği etkileme erken gebelik testi yapsan orda daha çok farkedersin koyulaamayi bu testlerde çıktığına sevinarkadaşlar merhabalar donmuş 6. gün embriyosu 1 tane transfer edilmişti 11.11.2021 tarihinde. Sırayla transferin 4. günü akşam, 5. günü akşam ve 6. gün sabah testlerim bunlar. bu sabah daha koyu olması gerekmiyor mu arkadaşlar? acaba kimyasal olabilir mi ?ya da üsttekiler kurumanın etkisiyle koyulaşmış olabilirler mi acaba ? çok korkuyorum bu kez de olmayacak diye
gerçekten mi ya artık tüp bebekte kimyasal gebelik forumlarını okumaya başlamıştım. 6. gün sabah olunca ben daha koyu olur diye düşünmüştüm. transferin 6. günü kan testi için erken mi ? ay çok korkmuştum nasıl sevindim anlatamam hakkını helal et :)Yoo koyulasma var ki orda benim 7.gün öyle çıkmıştı 8 9 da da aynı çıkınca dayanamayıp kan vermiştim 159du gayette iyiydi değer ı zaman sen çok stres yapma cnm bebeği etkileme erken gebelik testi yapsan orda daha çok farkedersin koyulaamayi bu testlerde çıktığına sevin
canım lütfen bu kadar stress yapma.Seni çok iyi anlıyorum.Ben de senin gibiydim.O testleri ışığa tuttum,yukarı tuttum,aşağı tuttum... en stressiz şekilde geçirmeye çalış.Benim bugün test tarihim.Hiçbir heyecan yok çünkü idrar testinde tek çizgi...Sadece sonucumu almak için test verdim.Zaten çok erken yapmışsın testi.arkadaşlar merhabalar donmuş 6. gün embriyosu 1 tane transfer edilmişti 11.11.2021 tarihinde. Sırayla transferin 4. günü akşam, 5. günü akşam ve 6. gün sabah testlerim bunlar. bu sabah daha koyu olması gerekmiyor mu arkadaşlar? acaba kimyasal olabilir mi ?ya da üsttekiler kurumanın etkisiyle koyulaşmış olabilirler mi acaba ? çok korkuyorum bu kez de olmayacak diye
Yok kuzum korkma bebeğini de uzme elinde değil çok stres yapıyor insan ama kötü düşünme kötüyü çağırma kan versen çıkar ama değer az çıkar buna da sıkıntı yaparsın 8 9.günü bekle kan için bari yüksek değer çıksın da sonra kendi kendini yiyip bitirmegerçekten mi ya artık tüp bebekte kimyasal gebelik forumlarını okumaya başlamıştım. 6. gün sabah olunca ben daha koyu olur diye düşünmüştüm. transferin 6. günü kan testi için erken mi ? ay çok korkmuştum nasıl sevindim anlatamam hakkını helal et :)