Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım dondurulmuş embriyo için tekrardan ilaç kullanılıyor mu? ben şöyle düşünüyorum: direk gidip embriyo transfer edilecek :110: bir de 1.ve 2 transfer arası ne kadar bekletiyorlar?
Evet canım kullanıyosun.normal ilk transfer süreci gibi estrofem,decavit falan transfer günü belli olunca progestan ampul vermişti bana ek olarak.benim ilk transferimde 10 haftalık düşk olduğu için 2 adet dönemi geçsin demişti normaldede rahimin toparlanmasına göre belirliyolardır büyük ihtimalle

Bende bahçecideyim ilk negatif artık simdi Bende gen sonuçlarını bekliyorum ve ikinci transferi hiç sormadım.ya siz diyince dedim niye sormadık fiyati 🤭🤭
😁 bende sormamıştım canım insanın aklına gelmiyo ikinciye başladığımızda görüşmelerde fiyatı öğrenmiştik😂dondurulmuş embriyo varsa ilkine göre baya fiyat farkediyo

Herkese merhaba. Biz de 8'inde tüp bebek tedavisine başladık. Bugün iğnelerin 5.günü. Henüz OPU ve transfer tarihleri belli değil. 15'inde ilk ultrason olacak, belki orada takvim netleşir. Umarım hepimizin gönlüne göre ilerler tedavilerimiz.
Hoş geldin canım hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım
Adet oldum . Ptesi test negatif çıkınca tedaviyi kestiler bugunde adet oldum ama normalimden daha ağrılı ilac ictim onla bile kesilmedi ya da daha şiddetli olacakti azalttı bilmiyorim :KK42::KK42:
Hakkında hayırkısı olsun umarım bu denememde güzel sonuç alırsın
herkes özelde mi yaptırıyor yahu :işsiz:
üniv. hastanesinde
işlem öncesi 2000
opu 3800
ilaçlar 2000
dondurma için 1200 verdik. Özel de nasıl?
Ben devlette yaptırıyorum 4bin ilaçlarda dahil yarısını verdim yarısı transfer sonrası

Herkese merhaba arkadaslar..
guzel sonuclari alan arkadaslari tebrik ediyorum saglikla kucaklarina almak,
Benim gibi test gununu bekleyen arkadaslarima ve bana da mujdeli haber vermek nasip olur insallah❤️🙏
Amin canım hoşgeldin umarım müjdeli haberleri birlikte paylaşmak nasip olur 😍🥰

Kızlar hayırlı akşamlar, ben transfer hazirligindayim pazartesi transferim olacak inşallah. 10 gün önce histeroskopi oldum rahime çizik atıldı ondan beridir arada adet ağrısı gibi kasık ağrım oluyor 🤔 transfer hazırlığında sizlerde de adet olacakmış gibi kasık ağrısı falan oldu mu?

Herkese merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim ilk defa bir konuya yazıyorum heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olduğu için sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bütün yazdıklarınızı okudum 6 kasımda transfer oldum test günüm 18 kasım dualarınıza talibim ♥️ Aranıza beni de alır mısınız :KK36:
Hosgeldinnnnn🥰🥰🥰🥰

Aradılar canım normal değere göre düşükmüş kan sonucum 40-50 arası bekleniyormuş ona göre pazar tekrar kan tahlili yaptırmam gerekiyor ona göre olumlu olumsuz bir şey söyleyebiliriz dediler
İnşallah hayırlı haberle alırsın canım
Herkese merhaba hanımlar ben aranızda yeniyim ilk defa bir konuya yazıyorum heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olduğu için sizin tecrübelerinize ihtiyacım var bütün yazdıklarınızı okudum 6 kasımda transfer oldum test günüm 18 kasım dualarınıza talibim ♥️ Aranıza beni de alır mısınız :KK36:
Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah🤗🤗
Hele sen nirdasın🤣🤣🤣🤣 hep başka başka topiklerde gez selam verme hıhhh

İyi akşamlar kızlar. Bugün transferimin 8.günü. Kanamam oldu ve doktorumla irtibata gecip acilde progestan iğne yaptırıp kan tahlili verdim gebelik icin ve sonuc hamileymisim ama kanama korkuttu ve doktorum kullandığım kan sulandırıcı iğneye ve coraspine ara verme kararı aldı. Kanda pıhtılaşma sorunum var bu arada başına böyle bisey gelen var mı

X