Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Maşallah rezerv iyi ama oluşan embriyodan sonra kalan sayı azsa erkek faktörünü de düşünmek lazm demişti doktorum.Eger farazi konusuyorum 15 yumurta toplanıyor 10 dölleniyor 5. gune 3-4 kalıyorsa erkek de problem olası ama 15 toplanıyor 3 dölleniyorsa yumurta kalitesinde sorun var demişti sizde problem neydi ?
canım benim biz ilk şubatta başladık tedaviye. Eşimin sperm sayısı ,hareketliliği falan çok iyiydi ama son 3 aydır verdiği testlerde sperm sayısı düştü.Tüp bebek için yeterli ama sayıda azalma var.Ben 5.gün embriyo transferi oldum. Embriyolog a bunu da sordum.Çok büyük bir problem olsaydı 5. güne gelmezdi dedi. o_O

canım benim biz ilk şubatta başladık tedaviye. Eşimin sperm sayısı ,hareketliliği falan çok iyiydi ama son 3 aydır verdiği testlerde sperm sayısı düştü.Tüp bebek için yeterli ama sayıda azalma var.Ben 5.gün embriyo transferi oldum. Embriyolog a bunu da sordum.Çok büyük bir problem olsaydı 5. güne gelmezdi dedi. o_O
Dogru bilgi 👌

Ben gecen sene olmustum yumurta toplamayi dondurulmuslarla devam ediyorum 1 taze transfer 2 kere domdurulmus denemis oldum hatirlayamicam.canim kac mm tabi tabi e2 progestan bakiliyordu her kontrole gittigimde kan veriyordum ben bursa uludağ üniversitesinde yaptirdim devlet hakkindan yararlaniyorum @Birmucize
Anladm canm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Ben 5 defa hamile kaldım. Bi tanesi kimyasal diğer 4 ü normal gebelik kürtajla sonlanan.yedinci hafta içinde gelişimleri durdu hep
En son Aret beye gittik işte. Yumurtlama zamansız olduğu için gebelik de zamansız oluyormuş rahim kendini hazırlarken bebeğin gelişimi duruyormuş. Tüp yapılcak dedi. Hoş bir yumurtayla akıllı yumurtayı bulursa yapcak.kim bilir ne zamana..

Yaşım 37 canım 12 yumurta toplanmıştı 2 tanesi 5 .güne geldi kaliteli embriyo dedi hoca😢 bilmiyorum morelim çok bozuk
canım yaşına rağmen rezervin çok iyi.Gen testi vermnişsin bi sıkıntı çıkmamış .Üstelik iyi kalitede embriyo transfer edilmiş.Bunların hepsi birleşince beklenti yükselmiş.Çok da haklısın tabi... ama bu olay 2+2 nin 4 ettiği gibi değil maalesef. Ben doktora tüp bebek dediğimde bu değerlere göre olmaz önce aşılama dedi. Şubattan beri uğraşıyoruz .Androloji uzmanı bile bu değerlerle olur dedi.Ama olmadı şimdiye kadar. Belki de hiiiiç beklemediğin bir zamanda olacak.Bence kendine 1 sene süre ver.

Protein s c dediğin kan pıhtılaşma değilmiydi onlar yaptı gebelik döneminde iğne başlıycağız demişti başladıda 10 gün boyunca kulandım
E maşallah işte ne güzel sorun yok

Hep bu kadar stres yapmadan oluyor hee

Dünyanın sonu değil dimi 🥰🥰🥰😍😍😍

Evde iki gözüm iki çeşme ağlıyorum
Canim benim Alllah korusun hamile kalsan ama sorunlu bi gebelik olsa yada bebek sorunlu olsa inan bana Allah senin icin en iyisini planliyor. Bizim şer gorduklerimizde hayir hayir gorduklerimizde şer gizli olabilir. Allah bilir biz bilemeyiz .tabiki gonul isterdiki hersey cok guzel olsun. Ama her kismet vaktine esirdir. Seninde vaktin gelecek. Ve cok guzel bi anne olucaksin

X