Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benimde 4 yumurtam toplanmisti. 1. gun aradilar 3 tanesi dollenmis. 3. Gun aradilar 1 tanesi gelisimi durmus 2 tane embriyo ile devam edilecekmis. 2 tane embriyoyu 5. Gune gelmesini bekliyoruz. Ne dusunsem bilemiyorum. Eger 5 gune gelirlerse taze transfer olacak. Ne diyim ki 🤦‍♀️
Canim taze ya da dondurulmuş farketmiyor ki sende Pco yoksa eğer toplamadan sonra rahim çok yorulmamistir taze yapmak sıkıntı teşkil etmez 2 embriyon da 3.gune gelmiş daha ne olsun bence güzel 🤗

Canim taze ya da dondurulmuş farketmiyor ki sende Pco yoksa eğer toplamadan sonra rahim çok yorulmamistir taze yapmak sıkıntı teşkil etmez 2 embriyon da 3.gune gelmiş daha ne olsun bence güzel 🤗
Yok benim korktugum sey o iki embriyonun 5. Gune kadar ilerleyip ilerlemeyecegi. Taze veya dondurulmus farketmez. Endisem bu sadece. Tesekkur ederim cevap verdigin icin.

Kızlar bugün 6. günüm. Dayanamadım az önce testi yaptım. Sanırım silik bir çizgi var. İlk defa görüyorum. Çok mutluyum. Umarım doğrudur ve sağlıklıdır 🥰

Eklentiler

• A4FAB096-7546-4AF6-A7C7-793528E9FD1E.jpeg
    A4FAB096-7546-4AF6-A7C7-793528E9FD1E.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 72
  • E8EFFE29-5A0B-40D8-BFEB-95A9B020ED25.jpeg
    E8EFFE29-5A0B-40D8-BFEB-95A9B020ED25.jpeg
    69,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 69B38C16-5592-49FE-9D96-7198D02874C5.jpeg
    69B38C16-5592-49FE-9D96-7198D02874C5.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalarr 🤗
Hepinizin tedavisi uğurlu olsun size güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah 🤗
Ben de tüp tedavisindeyim.. Aranızda yumurta rezerv azlığı ile tedavi gören var mı 😍 Aret kamer de tedavi gören var mı peki umarım birileri vardır🤤
merhaba aret kamara tedavı gormedım ancak onun merkezınde tedavı gordum. merkezn hakkında soruların varsa bıldıgım kadaryla yardımcı olabılırım.
Bızımkısebepsız ınfertıleydı

selamlar her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız :halay::halay::halay::halay:
baya konuşmusunuz dün ekran rengide bir garip olmuş okuyamadım.

nasılsınız ne var ne yok S Sinovac Iron Butterfly Iron Butterfly efsunn210102 efsunn210102 ve diğerleri
ben bugün gittim test vermek için tanıdıkda var gittiğimde yerde oda doktor gibi şaşırmış negatif olmasına dedim ben iyiyim merak etme.
bu zamana kadar sorun yoktu ama belki bu testler de çıkacak veya çıkmayacak görücez bakalım dedim .
gen tarama testlerini verdim çoğu 3 güne çıkıyor kromozom 15 günü bulurmuş tahminim Aralık ayı transfer olacaklara yetişicem gibimsi sanki :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhabalarr 🤗
Hepinizin tedavisi uğurlu olsun size güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah 🤗
Ben de tüp tedavisindeyim.. Aranızda yumurta rezerv azlığı ile tedavi gören var mı 😍 Aret kamer de tedavi gören var mı peki umarım birileri vardır🤤
Aret kamer değil ama rezerv azlığı tedavisnden ötürü ben görüyorm

Hayir canim hic bisey yapmis olamazsin kendini kasma yasadigin seyler normal. Inan bana bu 6.

Canim tabi ki dikkat etmek gerekiyor fakat sen aşırı stres yapmışsın bu çok daha fazla zarar verir bı arkadaşın yorumuna denk gelmiştim sigara iciyormus transferden sonra doktoru demiş ki tamamen bırakmak stres olmana sebep olacaksa azalt çünkü stres embriyoyu sigaradan daha çok etkiler . Kısacası sen stres yapma yeter bu yaptıklarını da herkes yapıyor sıkıntı yok yani dediğim gibi tek sıkıntı stres olman .
evet dün bir arkadaşımla konuştum o da aynı şeti söyledi. Yaptıklarında hiçbir sıkıntı yok zarar vermez ama stress için aynı şeyi düşünmüyorum dedi. Bence de en büyük sıkıntı bu. Bugün 4.günüm acaba biraz dışarı çıkıp yürüyüş falan mı yapsam?

selamlar her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız :halay::halay::halay::halay:
baya konuşmusunuz dün ekran rengide bir garip olmuş okuyamadım.

nasılsınız ne var ne yok S Sinovac Iron Butterfly Iron Butterfly efsunn210102 efsunn210102 ve diğerleri
ben bugün gittim test vermek için tanıdıkda var gittiğimde yerde oda doktor gibi şaşırmış negatif olmasına dedim ben iyiyim merak etme.
bu zamana kadar sorun yoktu ama belki bu testler de çıkacak veya çıkmayacak görücez bakalım dedim .
gen tarama testlerini verdim çoğu 3 güne çıkıyor kromozom 15 günü bulurmuş tahminim Aralık ayı transfer olacaklara yetişicem gibimsi sanki :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyýyyy hoş geldin bebek 😎😎 hadi inşallah yetiş bize inşallah sıkıntısız geçsin bütün sonuçlarin hayırla gelsin eline ☺️☺️☺️

X