Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet ilk tedavi 5.gün taze transferdi ilaçları kullanıyorm ilk 3 gün uyuyamadm bile bel agrısından kıvrandm durdum sonra bıçak gibi kesildi herşey ne belirti ne bişey son 3 gündür sabahları su gibi akıntım geliyodu onuda fitile baglamıştm bugün testte negatfi gördüm suan hastalanckmışm gbi agrım var bide peçeteye leke geldi onun harici başka bişeym yok 2 haftadır sigarayı ağzıma koymafm ki cok icerim bugün negatifi görünce de ictim şimdi leke gelince ona da ayrı üzüldüm acaba mı diye
Akinti fitilden dolayı oluyor surekli lekelenme genelde yerleşme kanamasıdır yani iyiye isaret 😊 üzmeyin tatlı canınızı🤗

Bugün sabah test yaptm daha erken gebelik kocaman negatif cıktı çarşamba da kan günüm normalde 9.gün ama burda herkes hemen hemen 11-12 gün sonra test günü verilmiş bugün de negatif görünce dedm çarşamba da negatif olucaktr
Aynı bnm gibisin bnde hiç ağrı kalmadı bitti hepsi üç gün öldüm sonra dahada ağrımadı kasığım belim🥺😢🥺😢🥺

Z zeynep44044 sen neden bu kadar umutsuzsun her konuda böyle hep kötüyü mu çağırırsin

Agri sizi belirti olsa ben pozitiftim suan
Olanlardan da gebe olan olmayanlardan da var neden hala direniyorsun kendi olumsuz düşüncen de .

Kimse sen değil kimse seninle aynı embriyu taşımıyor.

Boyle hayatı çok zorlastirirsin kendine rahat ol biraz

Z zeynep44044 sen neden bu kadar umutsuzsun her konuda böyle hep kötüyü mu çağırırsin

Olanlardan da gebe olan olmayanlardan da var neden hala direniyorsun kendi olumsuz düşüncen de .

😢😢😢

Haklısın ama işte nebileyim üzülüyor insan 4 gün çok ağrım vardı artık yok denecek kadar az bugün 8.günüm persembe kan günüm🥺🤲🏻

Haklısın ama işte nebileyim üzülüyor insan 4 gün çok ağrım vardı artık yok denecek kadar az bugün 8.günüm persembe kan günüm🥺🤲🏻
Bu durumda ben napim peki hersey harika hiç sorun yok embriyo 1.kalite sonuc negatif

Tek bu konu için değilde her konuda böyleysen kendini çok yorarsin gerek yok bu kadar uçlarda yaşamaya

Kendi kendini dibe çekiyorsun senin için diyorum

Nefes al günü yaşa

pff temizlik diye bir iş de vardı dimi ben bayadır unutuyorum bu işi yokmuş gibi yapıyorum 🙃
2 haftalık sürem var ne olacağı tam belli olmasa da fırsattı değerlendireyim dedim giriştim temizliğe birazdan pazara gidicem ama hava çok kapalı ve bunaltıcı 🤢🤢

İşe başladın dimi işte 2.günün nasıl geçiyor bakalımmmm.. 🤩
Başladım iyi geldi
Evde kalıp kendimi dinlemek istemiyordum 😒
Kürtaj da öyle bir hata yaptım kaldıkça kaldım bunalıma girdim çıkması zor oldu hemen tüp bebek kararı almıştım
Şimdi kafam da rahatladı çalışınca 🤲

🤲 *DUA KARDEŞLERİM*
🌹🌹🌹
🌹Ümmetın uyanışı için
🌹Kulların hidayete gelmesi için
🌹Allah cc. sevmesı için
🌹İbadet ve taatimiz için
🌹Zikirlere devam halim selim olunmak icin

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
BU NİYETE
🌹7️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣Fatiha suresi okuyoruz🌹

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

🕋🕋بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ🕋🕋

17.12.2021 de
Dualanmak üzere

Herkez nekadar okuyabilirse bu tarihe kadar toplu sayi yazin arkadaşlar
Guruplarinizada atabilirsiniz
RABBİM CC KABUL BUYURSUN AF VE AFİYETLER İLE
👉ÖZEL GÜNDE OKUNMAZ

Kızlar bunu hocam bana atmış bizde yapalım mı ne dersiniz okumak isteyen bana kendi ismi ile bildirsin hocamız belirtilen tarihte duasını yapacak aklıma sizlerde geldiniz paylaşmak istedim 😇

X