• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Başladım iyi geldi
Evde kalıp kendimi dinlemek istemiyordum 😒
Kürtaj da öyle bir hata yaptım kaldıkça kaldım bunalıma girdim çıkması zor oldu hemen tüp bebek kararı almıştım
Şimdi kafam da rahatladı çalışınca 🤲
Her anlamda çalışmak çok iyi iyi geliyor iyi yapmışsın ayakta çalışıyorum demiştin satış danışmanı felan mısın ?

Aynı bnm gibisin bnde hiç ağrı kalmadı bitti hepsi üç gün öldüm sonra dahada ağrımadı kasığım belim🥺😢🥺😢🥺
Olabilr son güne kadar bekleyin bende bir heves dün gebelik testli yaptm negatif çıktı ama gece pembe leke geldi ve adet olucakmşm gibi agrı oldu yarın kan günüm wc gittm ne gelen var ne giden bnde üzüldüm agladm ama belkide geç tutunma bilemezsn ya da hiç olmadı dünyanın sonu değil ki bir daha denenir normal yolla denenir ya da bırakılır Allah büyük sizin yaptıgınız isyana girer kendinizi üzmeyin tevekkül edin herşeyin zamanı var diğer türkü geçmez perşembeye kadar günler erken yaşlanırsınz valla hayat cok güzel saglığınz yernde tadını cıkarn

Enerjine hayranım maşallah 🪀
Enerjiden ziyade başka yapacak kimse yok 😁 annem malum rahatsız ablam çalışıyor yeğenim falanda kezaaaa yardım isteyecek kimse kalmadı 😁 insanlara bişey demeye korkar oldum her ne olursa olsun iş başa kalınca ya Allah dedim bakalım ne zaman biter 🤭🤭🤭🤭

Günaydin kızlar umarim iyisinizdir.
Biliyorsunuz ki 4 kasimda transferim oldu ve o gunden beridir bel agrilarjm var ara ara sancilarda ve dunden beri kasik agrim var sancim var benim gibi bu durumu yasayanlar var mi acaba ?

Enerjiden ziyade başka yapacak kimse yok 😁 annem malum rahatsız ablam çalışıyor yeğenim falanda kezaaaa yardım isteyecek kimse kalmadı 😁 insanlara bişey demeye korkar oldum her ne olursa olsun iş başa kalınca ya Allah dedim bakalım ne zaman biter 🤭🤭🤭🤭
Yavaş yavaş yap boşver :cool:

Rahim filmi mutlaka istenir tedavi öncesinde eğer İstanbul'daysan biraz maliyetli ama ağrısız acısız rahim filmi çeken ekomar var fiyat 800₺ ama gerçekten anestezi olmamasına rağmen aci ağrı asla olmuyor sonrasında belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı o kadar
Ya sanirim hs ve hsg yide cektirdim bn ikisinide biliyorum ama hsg de pek iyi gecmedi anestezisizdi bnde cok agri oldu kisiden kisiye degisiyo sanirim ki asilama isleminde bile bacagim kopuyodu bnm Bacagima vuruo hersey bilmiyorum insallah bu sefer korktuğum gibi olmaz 🤲 ankaradayim.

Amin insallah Allah razin olsun 🤲 korkmayin igne ve ilactan korkunuz yoksa korkacak birsey yok psikolojik surecten baska basladiniz mi gerisi geliyor corap sokugu gibi sabır sadece allah iyi insanlarla karşılaştırsın yollarımızı🙏🍀🍀🍀
Amin Allah razı olsun psikolojik olarak zaten başta çöktüm korku var ben biraz fazla aci cekiyorum fiziksel sanirim ilaclarin yan etkisi fazla oluyo asilamada bacagim kopucak gibi agri oluyo , ki asilamadan sonra iki gun dik oturamiyorum igne batiyomus gibi oluyo anlamadimki aslinda peki aci hissetmem ama o dönem vücudum dökülüyor sanki

Ofis histereskopi de anestezi vermediler bana çok berbattı benim resmen suni sancı verdiler nerdeyse kendimden geçecektim işlem esnasında😢😢
Cok yardimci oluyosun teşekkür ederim 😁😁 tahmin ediyorum cok stres oldum uyku muyku kalmadi napcam bilemedim ya bu aciyi yasicam bi sekilde anestezi altında olmasini saglicam 🥴

Günaydin kızlar umarim iyisinizdir.
Biliyorsunuz ki 4 kasimda transferim oldu ve o gunden beridir bel agrilarjm var ara ara sancilarda ve dunden beri kasik agrim var sancim var benim gibi bu durumu yasayanlar var mi acaba ?
Ne derece canim hafifmi yoksa siddetlimi

Back