Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Boğazım enfeksiyon olmuş hastanedeydim valla anca girebildim 🤒🤒🤒🤒
Geçmiş olsun.
Zencefil tozu al limon ve balla sicak suya koyup hizli hizli ic terle zenceful bogazini yakacak ama iyi geliyo.
Hatta shotlar zencefil suyu ondan al her sabah ic oyle guzel yakiyo ki bogazi sonrasi miss

Cok yardimci oluyosun teşekkür ederim 😁😁 tahmin ediyorum cok stres oldum uyku muyku kalmadi napcam bilemedim ya bu aciyi yasicam bi sekilde anestezi altında olmasini saglicam 🥴
Canim benimde tam tersi oldu😖 ben biraz korkak acı eşiği düşük birisiyim o yüzden histeroskopi lafını duyar duymaz anestezi istedim ama doktorumda ofis histeroskopi basit bir işlem hiç gerek yok diye ısrar etti ve neticede doktoru dinledim ama oraya gittiğimde ki korkumu görmen lazımdı🙊 şiddetli adet ağrısı gibi bir ağrım oldu ama dayanilamayacak kadar degildi hatta çizikte atıldı ama onu hiç hissetmedim. Çıkınca iyiki anestezi almamışım dedim ama herkesin acı eşiği farklı inşallah seninkide kolaylıkla geçer🙏

Ben bilerek sami hocayı tercih ettim namını çok duydum. Bizim de bi akrabamız ondan tek tüple ikizlerini kucağına aldı o da bizi iyice umutlandırdı. Ama bildiğim kadarıyla o kurumdaki 3 doktor birlikte değerlendiriyor birlikte karar veriyor senin hasat benim hasta olmuyor yani biri izinde ise falan diğeri bakıyor diye duydum ben.

Sami hoca biraz daha sert sanki
Ama işinin ehli ben çok memnunum çok soru sorunca falan kızıyor ama alıştık 😅😅
Tecrübesine güveniyorum.
Transferim benim de ertelenmişti ama vardır hayır öyle düşün. Transferin ertelenmesi biraz da embriyoloji görüşü İle ilgili oluyor diye biliyorum. Senin neden erteleniyor.
2 ayı geçti histereskopi oldum o zamandan beri ertleniyor surekli .düzene oturmadı bir türlü rahim duvarı esit kalinlasmiyor .
Ilacla adet oluyorum.
Normalde histereskopi oncesi adetlerim cok duzenliydi.
Bir sorun yok diyorlar ama benim düzenimde hic yok.
Emin olmak icin farkli hastaneye bile gittim .
Bir sorun yok ama rahim duvari bu sekildeyken trsnsfer yapamayacaklarini soyluyorlar.
Histereskopi oncesi boyle bir sorunum yoktu simdi niye boyle oluyor bilmiyoruz .

Doktoruma gelirsek de soyle oldu;
Esim ahmet hocada tedavideydi bize doktor sectinizmi diye sordu.bizde daha karar vermedik dedik fuat hocaya yonlendirdi direk.
Suanda bir sknti gormedim diktorumdan yana guler yuzlu ,ilgili.
Ali sami hocayi dusunuyorduk aslinda bi arkadasimiz ali sami hocada ikizlerini kucaklarina aldılar 😊

Benimde yumurta toplama islemim bugun yapildi. Islem oncesi ve sonrasi kolayca bitti cokta guzel gecti herkes oyle guleryuzlu ve sakindi ki bu bana kendimi iyi hissettirdi. Sadece cikinca 1 saat sinra adet agrisi gibi kasik agrisi oldu ondada agri kesici igne vuruldum gecti cok sukur :) bayagida bir ilac yazildi. bende cok heyecanliyim. 4 yumurtam toplandi insallah hepsi kaliteli olur cok istiyorum rabbim ne yazdiysa o 😊
Kaç yaşındasınız, sorununuz neydi acacba? Bir de nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi.

2 ayı geçti histereskopi oldum o zamandan beri ertleniyor surekli .düzene oturmadı bir türlü rahim duvarı esit kalinlasmiyor .
Ilacla adet oluyorum.
Normalde histereskopi oncesi adetlerim cok duzenliydi.
Bir sorun yok diyorlar ama benim düzenimde hic yok.
Emin olmak icin farkli hastaneye bile gittim .
Bir sorun yok ama rahim duvari bu sekildeyken trsnsfer yapamayacaklarini soyluyorlar.
Histereskopi oncesi boyle bir sorunum yoktu simdi niye boyle oluyor bilmiyoruz .

Doktoruma gelirsek de soyle oldu;
Esim ahmet hocada tedavideydi bize doktor sectinizmi diye sordu.bizde daha karar vermedik dedik fuat hocaya yonlendirdi direk.
Suanda bir sknti gormedim diktorumdan yana guler yuzlu ,ilgili.
Ali sami hocayi dusunuyorduk aslinda bi arkadasimiz ali sami hocada ikizlerini kucaklarina aldılar 😊
Ben de histeroskopi oldum. Sonra laporoskopi oldum canım
Onunla bi ilgisi var mı bilmiyorum. Yorum yapılmıyor mu rahim duvarıyla ilgili nasıl ilerlenecekmiş

Merhaba kızlar, benim bugün transfer günüm belli oldu 15 Kasım pazartesi olacak insallah😊 bugün rahim kalınlığına bakıldı gayet iyi dedi doktorum. Estrofem ve coraspini kullanmaya devam edeceğim ek olarak günde 3 defa progestan tablet vajinal kullanacagim, sabah akşam 1 monodoks, günde 1 prednol ve bugünden itibaren 5 günde bir kalçadan proluton depot iğne yaptıracağım.
Transferin şimdiden hayırlı olsun 🤗

Onunla bi ilgisi var mı bilmiyorum. Yorum yapılmıyor mu rahim duvarıyla ilgili nasıl ilerlenecekmiş
Doktorlar alakası yok diyorlar.
Ama oncesinde hersey guzeldi bizd3 anlamiyoruz niye boyle oldu🤷‍♀️ .
Simdi adette olamiyorum sökturucu icmeden.
histereskopi oldugumdan beri sasirdik bizde ne yapacaz bilmiyoruz hakkimizra hayirlisi olsun🤲🌸
Bi cozum ariyoruz.

Histereskopiyi de şöyle olmustum
Polio benzeri bisi var dedi ama polip cikmadi hafif yapisiklik, sekil bozuklugu ve darlik varmis bunlar giderildi.
Birde rahme cizik atildi.

Ben 3 gün sonra regl olcam hormon testlerim yapılacak ayın 18 nde bittiğinde ayın 25 nde falan rahim filmi çekilirim sonra sıkıntı çıkmazsa start veririz inşallah 🙏
Hayırlı olur inşallah tedavin. Rahim filmi çektir mutlaka rahim filmi çektirmeden tüpe başlama

Adetle rahim duvari dokulecekmis yenilecekmis oyle bakikacakmis her ay🤷‍♀️
Niye boyle olabilecegine dair bisey de soylenmiyor biseye de bakilmiyor geri gonderiliuorum.
Ee adette olamiyorum ben 🤷‍♀️

X