Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bende bende girdap gibi çekti içine yüzde 97 herkes hamile kalcak diyo çikolata kisti demicekmişiz bitter cikolatam var dicekmişz 😂😂😂 adetin 8.günü ilişki 3 gün ara ilişki 2 gün ara ilişki 3 gün ara ilişki 2 gün ara ilşşkş bide propolis vitamin sirke dedi bide her gün icikcekmiymş ne gerekirse bu sisteme aşılama tüp bebek ilave ediyo gerekirse ama 😂😂😂
Ticarete dökmüş gibi geldi bana haz etmedim valla üslubu değişik

Allahtan ümit kesilmez canım ya olduğu yere kdar ben bir ağla bir ağla eşimde hayırdır noluyo dedi rahatladım braz hormonlRdan mıdır nedr durduramadm kendmi wc girdim ana bir baktm peçeteye leke geldi nolduğunu şaşırdm takipteyim onun harci negatif zaten
Bence seninde pozitif lekelenmende gelmis hadi insallah bi.pozitifte senden gelir 😍insallah kacinci gun neden negatif diye dusunuyorsun evde test mi yaptin

😂😂Ya bende biraz psikolojik yani o da şöyle bvücuduma hep zarar veriyor bı yeri düzeltirken bı yer bozuluyor ilaç iğneler şeklinde korku garıp ama böyle valla 🤒🤒😂😂 mesela daha yeni Şeyda dedi ki ilaçlar polip yapmış gel de korkma
😁😁😁😁 Hız ben dedim diye sende de olacak değil yaaa herkees farklı yapı farklı bilinmez girdap gibi herşey 😂😂😂
Biraz kurgucusun sanırım 😉 yani hepimizin anatomisi farklı onda yapmıs sende yapmayabilir ferah tut gonlunu
😂😂😂😂😂😂🤭

Bende yumurta toplama işlemi öncesi 2 gün kullandım monodoks baya yakıyor vurunduktan sonra şimdi dolabı bekliyor 😂😂😂 o zaman bana da kullandırırlar mı acaba transfer sonrası
Aa iğnesi de mi var bilmiyordum canım ben hapını kullanmıştım 7 gün kullanmam gerekiyordu 4.gün doktora yalvardım kullanmıyayım diye ağzımın içi hep yara olmuştı🤦‍♀️
Ya evet banada kullanırken dikkat et yarım saat uzanma dik otur diye söylemişlerdi ama ben önceki 2 transferimde de kullandım çok şükür bir yan etkisi olmamıştı inşallah bu defa da olmaz🙏
Çok sevindimmm inş hiç bir yan etkisi olmaz yine💃

Bence seninde pozitif lekelenmende gelmis hadi insallah bi.pozitifte senden gelir 😍insallah kacinci gun neden negatif diye dusunuyorsun evde test mi yaptin
Bugün sabah test yaptm daha erken gebelik kocaman negatif cıktı çarşamba da kan günüm normalde 9.gün ama burda herkes hemen hemen 11-12 gün sonra test günü verilmiş bugün de negatif görünce dedm çarşamba da negatif olucaktr

Bugün sabah test yaptm daha erken gebelik kocaman negatif cıktı çarşamba da kan günüm normalde 9.gün ama burda herkes hemen hemen 11-12 gün sonra test günü verilmiş bugün de negatif görünce dedm çarşamba da negatif olucaktr
Evet test gunu 11 yada 12. Gün veriliyor 3 tuptede oyle dendi bana kiminde geç tutunma.olabiliyor 4.5 gun belki idrara geçmemiştir

Evet test gunu 11 yada 12. Gün veriliyor 3 tuptede oyle dendi bana kiminde geç tutunma.olabiliyor 4.5 gun belki idrara geçmemiştir
Oyleyse büyük olay olur😂 hangi merkezdesinz ben şişli memorialdayım kağıtta 10 kasım yazıyor test günü geçen de biri benke aynı gün transfer olmuş ona da 11. Gün demişler

Oyleyse büyük olay olur😂 hangi merkezdesinz ben şişli memorialdayım kağıtta 10 kasım yazıyor test günü geçen de biri benke aynı gün transfer olmuş ona da 11. Gün demişler
Yani normalde oyle 😆 ilk gun de saymazlar farzetki saydın 12 saymazsan 11 😉 ben devlette goruyorum canım uludağ üni tıp fakültesinde tedavim bencede ozelde goruyosan çıkart zaten olay 🤨🤨

Yani normalde oyle 😆 ilk gun de saymazlar farzetki saydın 12 saymazsan 11 😉 ben devlette goruyorum canım uludağ üni tıp fakültesinde tedavim bencede ozelde goruyosan çıkart zaten olay 🤨🤨
Ben işkillenirm şimdi ya 12.güne göre bugn idrar etken tabiki ama 9.güne göre değil dedm bende transferi saymıyolar trasnfer haric 9.günde verecem kan o zaman 2 gün sınra yine veritim ki negatf de cıksa

Ben işkillenirm şimdi ya 12.güne göre bugn idrar etken tabiki ama 9.güne göre değil dedm bende transferi saymıyolar trasnfer haric 9.günde verecem kan o zaman 2 gün sınra yine veritim ki negatf de cıksa
Evet 12.güne gore erken olmuş 2 gun sonra cikar insallah kanda biz elimizden geleni yapalim moralini bozma ilaçlara devam.dikkatli kullanmaya gerisi alahin taktiri🙏🙏

Ilk tedavimi sizin
Evet ilk tedavi 5.gün taze transferdi ilaçları kullanıyorm ilk 3 gün uyuyamadm bile bel agrısından kıvrandm durdum sonra bıçak gibi kesildi herşey ne belirti ne bişey son 3 gündür sabahları su gibi akıntım geliyodu onuda fitile baglamıştm bugün testte negatfi gördüm suan hastalanckmışm gbi agrım var bide peçeteye leke geldi onun harici başka bişeym yok 2 haftadır sigarayı ağzıma koymafm ki cok icerim bugün negatifi görünce de ictim şimdi leke gelince ona da ayrı üzüldüm acaba mı diye

X