- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 39
Histeroskopi canım ofis hs diye yazmislar anestezisiz yapiliyor devlette gecen oldugum.icinEsime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündüm
Bende cuma günü oldum aynen anestezisizHisteroskopi canım ofis hs diye yazmislar anestezisiz yapiliyor devlette gecen oldugum.icin
Rahim filmi mutlaka istenir tedavi öncesinde eğer İstanbul'daysan biraz maliyetli ama ağrısız acısız rahim filmi çeken ekomar var fiyat 800₺ ama gerçekten anestezi olmamasına rağmen aci ağrı asla olmuyor sonrasında belim ağrıdı kasıklarım ağrıdı o kadarYaktin beni bildigin rahim filmi yandim desene cok zor o hayirlisi
Amin insallah Allah razin olsunRabbim daima ayak da duracak güç versin ben uc yil zor dayandım sonra pes ettim şu anda korkudan baska biseyim yok içimde sizi düşünemiyorum rabbim tez zamanda mutluluğa kavuştursun inşallah
Şüphesiz Amin inşallah cümlemizeHayırlısı Allah'tan mevlam güzel kapılar açsın yolumuza inşallah
İgne ve ilaç korkulu rüyam benim ya ben ağrı kesici bile kullanmamaya gayret ederim modern tıp olmadan olmaz tabi ama genelde alternatif tıp tercih ederim nasıl olacak bilmiyorum gerçekten çok zor Allah bizlere kolaylık versinAmin insallah Allah razin olsunkorkmayin igne ve ilactan korkunuz yoksa korkacak birsey yok psikolojik surecten baska basladiniz mi gerisi geliyor corap sokugu gibi sabır sadece allah iyi insanlarla karşılaştırsın yollarımızı
Bende 15 ekimde histereskopi oldum dün adetim geldi bugün tedaviye başladık dr tahmini tranfer 26sı görünüyor dedi 17sinde kontrol e gidecem ı gün belli olacak tranfer günü sende adet olunca ilaç verecek tedavi başlayacakGeçen gün adet oldum onun üzerine ofis histereskopi opresyonu geçirdim cuma günü şimdi adet olmayı bekliyorum sanırım ona göre transfer için gün verecekler tam bilmiyorum orasını ama
Acile giderdim hap verirlerdi igne yazamasmisiniz derdim suratima bakarlardıİgne ve ilaç korkulu rüyam benim ya ben ağrı kesici bile kullanmamaya gayret ederim modern tıp olmadan olmaz tabi ama genelde alternatif tıp tercih ederim nasıl olacak bilmiyorum gerçekten çok zor Allah bizlere kolaylık versin
Acile giderdim hap verirlerdi igne yazamasmisiniz derdim suratima bakarlardıne haptan ne igneden korkum yok.cok sukur de şuan acıtmayan iğne bile acıtıyo size allah kolay versin zor bi durum arkadasim vardi ellerini.kolllarini zor tutarlarsi bir igne icin
Korkuysa eger tahmin ediyorum ne hissettiginizi
Bende bende girdap gibi çekti içine yüzde 97 herkes hamile kalcak diyo çikolata kisti demicekmişiz bitter cikolatam var dicekmişzCanli yayınına katıldım çok garip bı doktor
Bence Rahim filmi kastediyor
Kaçıncı günün canımKızlar niyeyse umudum yok çokbir belirti yok hiç…sağ kasığım çoook az sızlıyo okadar
Biraz kurgucusun sanırımYa bende biraz psikolojik yani o da şöyle bvücuduma hep zarar veriyor bı yeri düzeltirken bı yer bozuluyor ilaç iğneler şeklinde korku garıp ama böyle valla mesela daha yeni Şeyda dedi ki ilaçlar polip yapmış gel de korkma
Allahtan ümit kesilmez canım ya olduğu yere kdar ben bir ağla bir ağla eşimde hayırdır noluyo dedi rahatladım braz hormonlRdan mıdır nedr durduramadm kendmi wc girdim ana bir baktm peçeteye leke geldi nolduğunu şaşırdm takipteyim onun harci negatif zatenKızlar niyeyse umudum yok çokbir belirti yok hiç…sağ kasığım çoook az sızlıyo okadar
Aynısını kullandım ben de hepsini ek olarak folit asit ve progestan fitil vBenim 3.transferim olacak bu canim. Estrofem, coraspin ve progestan rutin zaten herkese veriliyor. Bunların dışında bana monodoks antibiyotik verdi 5 gün kullanacagim transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskine karşıymış birde prednol verdi Buda bağışıklık baskilayiciymis vucud embriyoyu yabancı cisim gibi algılayıp atmasın diye. Proluton depot igneyi de diğer transferlerimde transferden sonra kullanmaya başlamıştım ama bu sefer transferden önce başlattı.
Canlı yayınına baktım da deli işiBende burada topiklerde denk geldim
2 3 2 3 biseyler diyorlardi
Şartlandirma kendini belirti olmaz ki herkeste ben ilk transferimde hamileyim diye dolanmistim.ortada gogusler sis bel.agrisi kasik agrisi yani.lekelenme haric hersey vardi ama sonuç koca bir negatif insallah guzel sonuclar alirsinAvaz avaz ağlamak istiyorum persembe test günüm şaştım kaldım negatif görcm gibi hisediyorum
Belirti olmayışına takılıp öyle hissediyor olmayasın üzülmek için erken sevinmek için de öyle lütfen düşünmeAvaz avaz ağlamak istiyorum persembe test günüm şaştım kaldım negatif görcm gibi hisediyorum
Leke görüp hamile olan çok amaAllahtan ümit kesilmez canım ya olduğu yere kdar ben bir ağla bir ağla eşimde hayırdır noluyo dedi rahatladım braz hormonlRdan mıdır nedr durduramadm kendmi wc girdim ana bir baktm peçeteye leke geldi nolduğunu şaşırdm takipteyim onun harci negatif zaten