Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayırlısı olsun insallah adetinle birlikte seninde bu süreçlerin başlayacaktir. İlaçlar iğneler canımıza okudu inşallah sonu güzel olsun🙏
Amin inşallah canım Allah razı olsun 1 Kasım'da adet oldum 5 Kasım'da ofis histereskopi oldum parça alındı falan o sonuçta bekleniyor bakalım hayırlısı Allah'tan

Hoslegdiniz bende devlette tedavi yorum ama hs nedir anlamadım okudum ama cevap veremedim 🤭
Esime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündüm

Eklentiler

• IMG20211104171105.jpg
    IMG20211104171105.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 43

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-23-16-59-75_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2021-11-08-23-16-59-75_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum çok şükür rahimde birsey yoktu birde çizik atıldı bu sefer
Bende kullandığım ilaçlardan kaynaklı polip oluşmuş o alındı patolojiye gönderdi Dr 2 hafta sonra sonuç inşallah hayırlı haberler alırız

Bende 2018 de başladım tedaviye sanırım yaştan sebeb oyaladılar biraz çünkü sıkıntımız yoktu şimdi yaştan da olay çıkınca oldu benim ilk tüp bebek denemem olcak nasipse daha önce 6 defa farklı yerlerde aşılama yaptırdım 3 devlet yapıyor zaten olumsuz olunca tüp bebek rapora geçiyor artık hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Benim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36 😊

Benim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36 😊
Amin gercekten hayirlisi biraz kaderciyim dualarima hep hayirlisi diye baslarim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize 🤲

Hayırlısı Allah'tan mevlam güzel kapılar açsın yolumuza inşallah 😇

Rabbim daima ayak da duracak güç versin ben uc yil zor dayandım sonra pes ettim şu anda korkudan baska biseyim yok içimde sizi düşünemiyorum rabbim tez zamanda mutluluğa kavuştursun inşallah 🤲

X