- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Hoslegdiniz bende devlette tedavi yorum ama hs nedir anlamadım okudum ama cevap veremedimHoşbulduk bi an kimse görmedi beni diye düşünüyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoslegdiniz bende devlette tedavi yorum ama hs nedir anlamadım okudum ama cevap veremedimHoşbulduk bi an kimse görmedi beni diye düşünüyordum
Ben medicana İstanbuldayım. Heyecanlı bekleyiş başlamış senin hayırlı haberlere insallahNerde tedavi görüyosunuz acaba.ilaçlarımız hemen hemen aynı.bende ikinci transferimi bugün oldum
Arada kaynıyordunn ki tam yakaladım keşke soruna cevabım olsa ama yok benim de ilk tedavlm olcakHoşbulduk bi an kimse görmedi beni diye düşünüyordum
Amin inşallah canım Allah razı olsun 1 Kasım'da adet oldum 5 Kasım'da ofis histereskopi oldum parça alındı falan o sonuçta bekleniyor bakalım hayırlısı Allah'tanHayırlısı olsun insallah adetinle birlikte seninde bu süreçlerin başlayacaktir. İlaçlar iğneler canımıza okudu inşallah sonu güzel olsun
Esime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündümHoslegdiniz bende devlette tedavi yorum ama hs nedir anlamadım okudum ama cevap veremedim
Hayırlısı olsun o zmn canim kim önce tedavi olursa artik detayi yazsinda ögrenelim internette okumakla olmuyo wallaArada kaynıyordunn ki tam yakaladım keşke soruna cevabım olsa ama yok benim de ilk tedavlm olcak
Bence Rahim filmi kastediyorEsime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündüm
Evet sanırım ofis histereskopi yazılmışEsime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündüm
Evet evet Isıtıyorum bende acikca yavas yavas vuruyorum bende allah çabalarımızı boşa çıkarmasın insallahRica ederim bi de vurmadan önce bikaç dakika avuç içinde ısıt vücut sıcaklığına gelsin. Ben de birinin tavsiyesiyle yavaş vurmuştum ondan önce her vurmada ağlıyordum acısından
Evett nasıl geçicek günler hiç bilmiyorum seninde az kalmış transfere bol rakalmlı sonuçlarımızı paylaşırız inşallh hepimiz bütün bekleyenlerBen medicana İstanbuldayım. Heyecanlı bekleyiş başlamış senin hayırlı haberlere insallah
Esime bu kagidi verip yollamislar bende anlamadim hs dio hsg dese derim rahim filmi , histeroskopi mi acaba bilemedim yapan vardir die düşündüm
Bende 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum çok şükür rahimde birsey yoktu birde çizik atıldı bu seferAmin inşallah canım Allah razı olsun 1 Kasım'da adet oldum 5 Kasım'da ofis histereskopi oldum parça alındı falan o sonuçta bekleniyor bakalım hayırlısı Allah'tan
Amin canım insallahEvett nasıl geçicek günler hiç bilmiyorum seninde az kalmış transfere bol rakalmlı sonuçlarımızı paylaşırız inşallh hepimiz bütün bekleyenler
Bende kullandığım ilaçlardan kaynaklı polip oluşmuş o alındı patolojiye gönderdi Dr 2 hafta sonra sonuç inşallah hayırlı haberler alırızBende 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum çok şükür rahimde birsey yoktu birde çizik atıldı bu sefer
Benim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36Bende 2018 de başladım tedaviye sanırım yaştan sebeb oyaladılar biraz çünkü sıkıntımız yoktu şimdi yaştan da olay çıkınca oldu benim ilk tüp bebek denemem olcak nasipse daha önce 6 defa farklı yerlerde aşılama yaptırdım 3 devlet yapıyor zaten olumsuz olunca tüp bebek rapora geçiyor artık hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Amin gercekten hayirlisi biraz kaderciyim dualarima hep hayirlisi diye baslarim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimizeBenim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36
Hayırlısı Allah'tan mevlam güzel kapılar açsın yolumuza inşallahBenim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36
Rabbim daima ayak da duracak güç versin ben uc yil zor dayandım sonra pes ettim şu anda korkudan baska biseyim yok içimde sizi düşünemiyorum rabbim tez zamanda mutluluğa kavuştursun inşallahBenim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36
Çok aminRabbim daima ayak da duracak güç versin ben uc yil zor dayandım sonra pes ettim şu anda korkudan baska biseyim yok içimde sizi düşünemiyorum rabbim tez zamanda mutluluğa kavuştursun inşallah