- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 39
Akinti fitilden dolayı oluyor surekli lekelenme genelde yerleşme kanamasıdır yani iyiye isaretEvet ilk tedavi 5.gün taze transferdi ilaçları kullanıyorm ilk 3 gün uyuyamadm bile bel agrısından kıvrandm durdum sonra bıçak gibi kesildi herşey ne belirti ne bişey son 3 gündür sabahları su gibi akıntım geliyodu onuda fitile baglamıştm bugün testte negatfi gördüm suan hastalanckmışm gbi agrım var bide peçeteye leke geldi onun harici başka bişeym yok 2 haftadır sigarayı ağzıma koymafm ki cok icerim bugün negatifi görünce de ictim şimdi leke gelince ona da ayrı üzüldüm acaba mı diye
Bugün 8.günüm hiçbirsey yok ağrı sızıKaçıncı günün canım
Aynı bnm gibisin bnde hiç ağrı kalmadı bitti hepsi üç gün öldüm sonra dahada ağrımadı kasığım belimBugün sabah test yaptm daha erken gebelik kocaman negatif cıktı çarşamba da kan günüm normalde 9.gün ama burda herkes hemen hemen 11-12 gün sonra test günü verilmiş bugün de negatif görünce dedm çarşamba da negatif olucaktr
Progestan fitil ve folikasit bende de var okadar çok ilaç içiyoruz ki onları yazmayı unutmuşumAynısını kullandım ben de hepsini ek olarak folit asit ve progestan fitil v
Z zeynep44044 sen neden bu kadar umutsuzsun her konuda böyle hep kötüyü mu çağırırsin
Agri sizi belirti olsa ben pozitiftim suan
Olanlardan da gebe olan olmayanlardan da var neden hala direniyorsun kendi olumsuz düşüncen de .
Kimse sen değil kimse seninle aynı embriyu taşımıyor.
Boyle hayatı çok zorlastirirsin kendine rahat ol biraz
Hosgeldin canimHoşbulduk bi an kimse görmedi beni diye düşünüyordum
Haklısın ama işte nebileyim üzülüyor insan 4 gün çok ağrım vardı artık yok denecek kadar az bugün 8.günüm persembe kan günümZ zeynep44044 sen neden bu kadar umutsuzsun her konuda böyle hep kötüyü mu çağırırsin
Agri sizi belirti olsa ben pozitiftim suan
Olanlardan da gebe olan olmayanlardan da var neden hala direniyorsun kendi olumsuz düşüncen de .
Kimse sen değil kimse seninle aynı embriyu taşımıyor.
Boyle hayatı çok zorlastirirsin kendine rahat ol biraz
Bu durumda ben napim peki hersey harika hiç sorun yok embriyo 1.kalite sonuc negatifHaklısın ama işte nebileyim üzülüyor insan 4 gün çok ağrım vardı artık yok denecek kadar az bugün 8.günüm persembe kan günüm
GünaydınnnnnnnnnGünaydın
Herkese çok ama çok güzel geçireceği bir gün diliyorum. Hadi kalkın gün başladı. Hava miss, çay sıcak
Selin n Iron Butterfly Loya-Kiana S Sinovac ve diğer arkadaşlar
Günaydın beybi günaydın günümüz güzel geçsin inşallah
GünaydınnnnnGünaydın
Herkese çok ama çok güzel geçireceği bir gün diliyorum. Hadi kalkın gün başladı. Hava miss, çay sıcak
Selin n Iron Butterfly Loya-Kiana S Sinovac ve diğer arkadaşlar
Günaydın canım
pff temizlik diye bir iş de vardı dimi ben bayadır unutuyorum bu işi yokmuş gibi yapıyorumGünaydınnnnnnnnnben çoktan uayndım kış temizliğine bile başladım
Günaydın beybi günaydın günümüz güzel geçsin inşallah
İşe başladın dimi işte 2.günün nasıl geçiyor bakalımmmm..Günaydın canım
Çok teşekkür ederim
2 haftalık sürem var ne olacağı tam belli olmasa da fırsattı değerlendireyim dedim giriştim temizliğe birazdan pazara gidicem ama hava çok kapalı ve bunaltıcıpff temizlik diye bir iş de vardı dimi ben bayadır unutuyorum bu işi yokmuş gibi yapıyorum
Başladım iyi geldiİşe başladın dimi işte 2.günün nasıl geçiyor bakalımmmm..
Enerjine hayranım maşallah2 haftalık sürem var ne olacağı tam belli olmasa da fırsattı değerlendireyim dedim giriştim temizliğe birazdan pazara gidicem ama hava çok kapalı ve bunaltıcı