Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayırlısı olsun insallah adetinle birlikte seninde bu süreçlerin başlayacaktir. İlaçlar iğneler canımıza okudu inşallah sonu güzel olsun
Amin inşallah canım Allah razı olsun 1 Kasım'da adet oldum 5 Kasım'da ofis histereskopi oldum parça alındı falan o sonuçta bekleniyor bakalım hayırlısı Allah'tan

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-08-23-16-59-75_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende 1 hafta önce ofis histeroskopi oldum çok şükür rahimde birsey yoktu birde çizik atıldı bu sefer
Bende kullandığım ilaçlardan kaynaklı polip oluşmuş o alındı patolojiye gönderdi Dr 2 hafta sonra sonuç inşallah hayırlı haberler alırız

Benim amh cok dusuk 0.05 direkt tupbebek dediler oyle başladı seruvenimiz ama yillarca yanlıs doktorlar yanlis yerlerle ordan araya suruklendim ilk baslarda hep esimde dediler problem yillar sonra bende oldugunu ogrendik yazilan boyle imis 16 yıllık evliyim yaşim 36

Amin gercekten hayirlisi biraz kaderciyim dualarima hep hayirlisi diye baslarim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize

Hayırlısı Allah'tan mevlam güzel kapılar açsın yolumuza inşallah

Rabbim daima ayak da duracak güç versin ben uc yil zor dayandım sonra pes ettim şu anda korkudan baska biseyim yok içimde sizi düşünemiyorum rabbim tez zamanda mutluluğa kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…