Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Sorma devlette oyle.malesef ben pandemiden once bi muaynede 8 9 kisi vardi odada noluyo dedim ben girdikten sonra twk tek girdiler iceri

Ya ben çok önce meme usg cektirecektim
Daha lise zamanlarımda

Gittik devlete 30 kişinin abartmıyorum ismini çağırdılar gittik

20 kisiyi bir odaya 10 kisiyi bir odaya aldilar meme usg ve mamorafi olacakları ayırdılar

Evet soyunun dediler

teyzeler falan başladı bismillah diye diye

Saga bakiyorum sola bakiyorum herkes relaks

Benim de hep tercihim erkek doktor oldu
Bilerek ve isteyerek
İşim dolayısıyla biliyorum erkekler genelde daha farklı gelmiştir bana

Benim de hep tercihim erkek doktor oldu
Bilerek ve isteyerek
İşim dolayısıyla biliyorum erkekler genelde daha farklı gelmiştir bana
Aynen ya bende 10 yıldır saglik sektorundeyim

Doktorun cinsiyeti yok bencede ve erkekler bir adım önde

Ben öğretmen vs de hep erkekleri daha çok severdim kadınların hergun ruh hali degisiyor

Aynen ya bende 10 yıldır saglik sektorundeyim

Doktorun cinsiyeti yok bencede ve erkekler bir adım önde

Ben öğretmen vs de hep erkekleri daha çok severdim kadınların hergun ruh hali degisiyor
Aynen
Kızımın da öğretmenini erkek secmiştim özellikle
Kadınların derdi bitmiyor
Ruh hali modu sürekli yükseliyor düşüyor

Hanımlar merhabalar. Opu olan arkdaşlara geçmiş olsun. Umarım yumurtalar bol bol embryoya dönüşür..Transferi olan arkadaşlardan da güzel haberler alırız inş :)

Bende bugün tüp bebek doktoruna gittim ön görüşmeye.. Bizden sperm testi istedi, tüp bebek merkezinde yapmıştık. Ama beğenmedi. Bir de morfoloji 0 olduğu için kromozom testi istedi. Daha önce bu şekilde morfoloji 0 olan biri yaptırdı mı?

Transferi olan benim cok tesekkur ederim ⚘ sizinde tedaviniz hayırla sonuçlansın insallah

Canım morfolojinin kromozom analizi ile alakası yok kromozom analizi kişinin kendi kromozomlarins bakıyor genetik hastalığı var mı vs diye aslında senden de istemeleri lazım biz eşimle ikimiz yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…