- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Öyle tabi utandım ama mecbur kalıyoruz bazen ki bazen kandım Dr dan sa erkek Dr daha iyi kontrol sağlıyor ama kessen erkek Dr gitmem büyük konuşmim yinedeaman olsun ya sağlık için ne yapalım
Bence de bence dePazartesi günü geldi zaten
Basina yesil bone veriyorlar ya sen onun altina kendi boneni taksan olur bence amatesettürlü olan hanımlar Ameliyathane ye gittiğinizde size verdikleri önlükten başka birşey istemiyorlar ya başınızı nasıl yaptınız ?
Sende belirti var mı canım.Kasik ağrısı karın ağrısı yada göğüste hassasiyet ağrı büyüme gibi akıntı idrara sık çıkma gibiEvet tek 5.gun
Ben opudan sonra yatağa alınınca annem kapıda ya yanıma aldılar normalde anne anne derim kendlme gelmeye başlayınca telefonu istedim annemden annem o sıra napıcan yat diyo sürekli bende ver babamı aricam diyorum ne güldüm kendime kendimi anne düşkünü bilirdim babacı olmuşum o anHahahaha ama güzel anılar be hatırladıkça gülüyorum kendime ben.
yatağa getirdiler ağlamışım hemen,
Ben hep erkek dr tercihimdir kadın dr bana afralı tafralı geliyor erkek dr daha bilgili yada farklı geliyor bilemiyorum aslında tüp bebek işine başlamadan biraz dini boyutta araştırdım orada tüp bebek için 1 çocuk caiz diyelim bir çocuğun var 2.çocuk yaptırmak haramdır dr erkek olmasın yok embriyoların karışmamasından emin olun dini bir klinik olsun sonra bıraktım artık hiç de okumadım .Öyle tabi utandım ama mecbur kalıyoruz bazen ki bazen kandım Dr dan sa erkek Dr daha iyi kontrol sağlıyor ama kessen erkek Dr gitmem büyük konuşmim yinede
Bence de bence de
Anadan doğmuş gibi soyun dedi bana almıyorlar içeriye başka birr eşya aman bende soyundumBasina yesil bone veriyorlar ya sen onun altina kendi boneni taksan olur bence ama
Orda utanmak benim de gelmiyor aklimaBone verdiler de bone de ameliyat bonesi bende onu taktım sonra ameliyathaneye bir girdim içeride bir kamyon adam var utanmak hiç aklıma gelmedi zaten
Korkudan sorayım dedim.
Olmaz mıı ilk günden beri bel ağrısı kasikSende belirti var mı canım.Kasik ağrısı karın ağrısı yada göğüste hassasiyet ağrı büyüme gibi akıntı idrara sık çıkma gibi
Bunlar benim bir önceki tedavilerimde vardı ve pozitifti
Ama şuanda bugün 9.gun ve sadece jelden sonra ağrıyan sonrada geçen göğüs şikayetim var.Bu yüzden bende yavaş yavaş olumsuza hazırlıyorum kendimi
İdrar testi yaptım dediği için yazdım aslındaKarışmak gibi olmasın ama bence pazartesi günü beklesin en güzel gün pazartesi
Hayırlısıyla bizde trasnfer aşamasına geleydiBen hep erkek dr tercihimdir kadın dr bana afralı tafralı geliyor erkek dr daha bilgili yada farklı geliyor bilemiyorum aslında tüp bebek işine başlamadan biraz dini boyutta araştırdım orada tüp bebek için 1 çocuk caiz diyelim bir çocuğun var 2.çocuk yaptırmak haramdır dr erkek olmasın yok embriyoların karışmamasından emin olun dini bir klinik olsun sonra bıraktım artık hiç de okumadım .
Rabbim bir dert verdi şifasını da ara dedi nasip etti peşindeyim inşallah hepimiz şifa bulucaz dr versilesi ile.
Artık utanma kalmıyor ilk adetli muayenem beterdi benim ilk defa devlet hastanesinde muayene oldum ve aldır açıktıOrda utanmak benim de gelmiyor aklimaama belkide alistim 3uncu bu cunku ona ac buna ac derken
Ben iceriye onluk bone ile gittim masaya oturttu hasta bakici abla onlugumu siyirip hemen yesil ortu serdi ustumeAnadan doğmuş gibi soyun dedi bana almıyorlar içeriye başka birr eşya aman bende soyundum
Yasak test yapmamİdrar testi yaptım dediği için yazdım aslında
Hani idrar testi yerine ben kan vermeyi tercih ederdim
Yoksa bende aynı fikirdeyim canım test günü geldigi zaman yapılmalı
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin bekliyossssssssYasak test yapmam
Arkadasim getirmiş testi de oyle onun ricasina yaptık
Yoksa benim de kan var aklimda
Olmaz mıı ilk günden beri bel ağrısı kasik
Goguslerim kavun gibi oldu
Hatta ödem den belimde çatlaklar oluştu
Idrar çok çıkıyorum ama suda çok içerim ben akıntı zaten var adet olmuşum gibi geliyo bazen korkuyorum kan mi geldi diye bakiyoeum akintiymis
Bende sadece s*tyen vardı ve tabiki takıntım olan beyaz çoraplarımAnadan doğmuş gibi soyun dedi bana almıyorlar içeriye başka birr eşya aman bende soyundum
Kalbini temiz tut inşallah hayırlı haberler gelir inşallahOlmaz mıı ilk günden beri bel ağrısı kasik
Idrar çok çıkıyorum ama suda çok içerim ben akıntı zaten var adet olmuşum gibi geliyo bazen korkuyorum kan mi geldi diye bakiyoeum akintiymis
Tabiki bebikimHani idrar testi yerine ben kan vermeyi tercih ederdim
Yoksa bende aynı fikirdeyim canım test günü geldigi zaman yapılmalı
offf çok heyecanlı ama sabret ben olumlu diyorum ya içimden öyle.Olmaz mıı ilk günden beri bel ağrısı kasik
Hepinizi öppeceğimmm öppppeceğimBunlar güzel belirtiler benim fikrimce
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Benimde içimden geçen senin hamile olduğun
Hep öyle hissettim buradan okurken
Vallaha bende çohhhhhhgghhhhggg heycanlıyımmm sanki biziz gebe ahahahajdnldmslxHepinizi öppeceğimmm öppppeceğim
Sizin kadar his yok bende