Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Sende belirti var mı canım.Kasik ağrısı karın ağrısı yada göğüste hassasiyet ağrı büyüme gibi akıntı idrara sık çıkma gibi
Bunlar benim bir önceki tedavilerimde vardı ve pozitifti

Ama şuanda bugün 9.gun ve sadece jelden sonra ağrıyan sonrada geçen göğüs şikayetim var.Bu yüzden bende yavaş yavaş olumsuza hazırlıyorum kendimi

Hahahaha ama güzel anılar be hatırladıkça gülüyorum kendime ben.
yatağa getirdiler ağlamışım hemen,
Ben opudan sonra yatağa alınınca annem kapıda ya yanıma aldılar normalde anne anne derim kendlme gelmeye başlayınca telefonu istedim annemden annem o sıra napıcan yat diyo sürekli bende ver babamı aricam diyorum ne güldüm kendime kendimi anne düşkünü bilirdim babacı olmuşum o an

Öyle tabi utandım ama mecbur kalıyoruz bazen ki bazen kandım Dr dan sa erkek Dr daha iyi kontrol sağlıyor ama kessen erkek Dr gitmem büyük konuşmim yinede

Bence de bence de
Ben hep erkek dr tercihimdir kadın dr bana afralı tafralı geliyor erkek dr daha bilgili yada farklı geliyor bilemiyorum aslında tüp bebek işine başlamadan biraz dini boyutta araştırdım orada tüp bebek için 1 çocuk caiz diyelim bir çocuğun var 2.çocuk yaptırmak haramdır dr erkek olmasın yok embriyoların karışmamasından emin olun dini bir klinik olsun sonra bıraktım artık hiç de okumadım .
Rabbim bir dert verdi şifasını da ara dedi nasip etti peşindeyim inşallah hepimiz şifa bulucaz dr versilesi ile.

Olmaz mıı ilk günden beri bel ağrısı kasik
Goguslerim kavun gibi oldu
Hatta ödem den belimde çatlaklar oluştu
Idrar çok çıkıyorum ama suda çok içerim ben akıntı zaten var adet olmuşum gibi geliyo bazen korkuyorum kan mi geldi diye bakiyoeum akintiymis

Hayırlısıyla bizde trasnfer aşamasına geleydi ne güzel olurdu Allah emeklerimizi kucağımıza alarak taçlandırsın inşallah

Orda utanmak benim de gelmiyor aklima ama belkide alistim 3uncu bu cunku ona ac buna ac derken
Artık utanma kalmıyor ilk adetli muayenem beterdi benim ilk defa devlet hastanesinde muayene oldum ve aldır açıktı
3 kişi odada kocaman oda tam dizilerdeki çatal üstün açık bir peçete bile vermediler adam direk çat etti aldı makinayı o gün yerin dibindeydim ya normal muayene de terlik veriyotlar üstüne örtü veriyorlar orada aldır açık yürüdüm birde çatala ayy içim tuhaf oldu.

İdrar testi yaptım dediği için yazdım aslında
Hani idrar testi yerine ben kan vermeyi tercih ederdim
Yoksa bende aynı fikirdeyim canım test günü geldigi zaman yapılmalı
Yasak test yapmam

Arkadasim getirmiş testi de oyle onun ricasina yaptık
Yoksa benim de kan var aklimda

Bunlar güzel belirtiler benim fikrimce
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Benimde içimden geçen senin hamile olduğun
Hep öyle hissettim buradan okurken

Anadan doğmuş gibi soyun dedi bana almıyorlar içeriye başka birr eşya aman bende soyundum
Bende sadece s*tyen vardı ve tabiki takıntım olan beyaz çoraplarım
Kalbini temiz tut inşallah hayırlı haberler gelir inşallah
drar testi yaptım dediği için yazdım aslında
Hani idrar testi yerine ben kan vermeyi tercih ederdim
Yoksa bende aynı fikirdeyim canım test günü geldigi zaman yapılmalı
Tabiki bebikim

offf çok heyecanlı ama sabret ben olumlu diyorum ya içimden öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…