- 17 Temmuz 2013
- 786
- 481
Bnm 5.günüm evde gebelik testi yaptım tek çizgi olmadı galiba
Kiz dur bismillah daha embriyo zarindan çıkıp rahmine düşmediBugün 5.günüm evde gebelik testi yaptım tek çizgiolmadı galiba
Daha çok erken değil mi 5.ci gün diyorsunBugün 5.günüm evde gebelik testi yaptım tek çizgiolmadı galiba
Arkadaşım 5.günü yapmıştı silik çıkmıştıKiz dur bismillah daha embriyo zarindan çıkıp rahmine düşmedi
Herkesin sonucu aynı değil ki ama bilemeyiz bence çok erken acele etme bekle güzel mevlam nasip etsin kötü düşüncelere girmeArkadaşım 5.günü yapmıştı silik çıkmıştı
Ya kimseyi kimseyle eslestirmeyin bu konularda herkesin ilaci farkli yapısı farklıArkadaşım 5.günü yapmıştı silik çıkmıştı
Nebileyim arkadaşım gecen aylarda yaptırdı tüp bebek silik çizgi görmüştüDaha çok erken değil mi 5.ci gün diyorsun
Nasıl yaniBu arada ben yerimi savcam derken benden bissy beklemeyin anlamındaydi
Baya ağladım çok kötü oldum biran nebileyim çok umutluydumHerkesin sonucu aynı değil ki ama bilemeyiz bence çok erken acele etme bekle güzel mevlam nasip etsin kötü düşüncelere girme
Benim 10.gunum test yaptım negatif çıktıBaya ağladım çok kötü oldum biran nebileyim çok umutluydum
Bnm 5.gün embriyosuydu nebileyim baya kötü oldum cnmyaa nebbileyimYa kimseyi kimseyle eslestirmeyin bu konularda herkesin ilaci farkli yapısı farklı
Embriyonun gelişimi farkli
Yok yok siz kötü düşünmeyin yinede olmayan set okur alimallah düşünmeyin siz düşünmeyin pozitif olun olumsuz etkilenmesinNebileyim arkadaşım gecen aylarda yaptırdı tüp bebek silik çizgi görmüştü
Benden istemedi. Eşimde baş anamolisi yüksek diye istedi. Genetik materyal burada bakalım durumlar nasıl dedi. Benimde mi yaptırmam gerekiyor. Nereye gitmeliyim?Canım morfolojinin kromozom analizi ile alakası yok kromozom analizi kişinin kendi kromozomlarins bakıyor genetik hastalığı var mı vs diye aslında senden de istemeleri lazım biz eşimle ikimiz yaptırdık
Ee evdeki testtemi yapmıştın sonra neolduBenim 10.gunum test yaptım negatif çıktı
Benimde öyle hatta benle transfer olanlar pozitifleri bile gördüler bende idrar negatif çıktıBnm 5.gün embriyosuydu nebileyim baya kötü oldum cnmyaa nebbileyim
Bnmde persembe oluyo galiba ayın 11rine gel demişti doktorBenimde öyle hatta benle transfer olanlar pozitifleri bile gördüler bende idrar negatif çıktı
Ptesi kanı bekliyorum
Ayrica elinden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor
Dermansız değiliz
Üzülmeyin!Baya ağladım çok kötü oldum biran nebileyim çok umutluydum
Ya nasip demiş büyüklerimizOlada bilü olmaya da bilü
Bence 10 da erken tabi tam bilmiyorum ama normal hamilelik bile hemen belli olmuyor düşüncesine girerim herhalde benBenim 10.gunum test yaptım negatif çıktı
Zor ama ne güzel hep pozitif düşünceye sahipsin mevlam sana hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benimBenimde öyle hatta benle transfer olanlar pozitifleri bile gördüler bende idrar negatif çıktı
Ptesi kanı bekliyorum
Ayrica elinden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor
Dermansız değiliz