- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Gelmez oNasılsınız kızlarnasıl gidiyor tranfer olan var mı aranızda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben hala regl bekliyorum transfer hazırlığı için
Her tedavi döneminde gecikmeyi pek sever beklwyince gelmiyo vAllaGelmez o
Selamlar ben oldum bugün sanırım tekimNasılsınız kızlarnasıl gidiyor tranfer olan var mı aranızda rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben hala regl bekliyorum transfer hazırlığı için
Çok garip aslında yüzeysel ilişki ne oluyo çözemedim hala onu ama
Merhaba canım benim de var dondurulmuş embriyolar bende beklemedeyim inşallah sıkıntısız transferimiz gerçekleşir nasip olur bu duyguMerhaba kizlar dondurulmus embryo transferi olucam nasip olursa 3.gun embroyosu iyi kalitede doktor çözülürken bozulma gibi bir ihtimal de var dedi biraz korktum açıkçası böyle bir şey başına gelen varmı
Teşekkür ederiiiiimBen tesettürlüyüm bone veriyorlar takmak i
Hayırlı olsun inşallah ehliyette başarılar
İnşallah canım ben bugün başladım ilaca hap yazdi onu kullancam haftaya cuma tekrar kontrole gtcem çok heycanliyimMerhaba canım benim de var dondurulmuş embriyolar bende beklemedeyim inşallah sıkıntısız transferimiz gerçekleşir nasip olur bu duygu
Bende bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim polip için alındı patolojiye gönderdiler 2 hafta sonuç çıkacak gideceğim bakacaklar duruma sanırım sonra adet olunca 2ci yada 3cü gün gel transfer işlemi yapalım denildi pazar günü adet oldum dün adetim bitti ne zaman olurum daha bilmiyorumİnşallah canım ben bugün başladım ilaca hap yazdi onu kullancam haftaya cuma tekrar kontrole gtcem çok heycanliyim
Hayırlısı olsun canım embryon kaçıncı gün embryosu kalitesi nasılBende bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim polip için alındı patolojiye gönderdiler 2 hafta sonuç çıkacak gideceğim bakacaklar duruma sanırım sonra adet olunca 2ci yada 3cü gün gel transfer işlemi yapalım denildi pazar günü adet oldum dün adetim bitti ne zaman olurum daha bilmiyorumhayırlısı Allah'tan
Kalitesini bilmiyorum ama çok iyi durumda dediler 3.cü gün sanırım bugün soracaktım sözde stres yaptım biraz unuttum sormayı 2 tane ciciş var beni bekleyenHayırlısı olsun canım embryon kaçıncı gün embryosu kalitesi nasıl
Hadi bismillah o zaman ilk pozitif senden gelir inşallah rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahSelamlar ben oldum bugün sanırım tekimamin insallah ⚘
Nasipse ilk pozitif içinHadi bismillah o zaman ilk pozitif senden gelir inşallah rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Ben sıramı savcak gibi duruyorum
İnşallah canım benim inşallahBen sıramı savcak gibi duruyorum
Hayirlisi olsun bakalım
Aynı durumdayiz canım benimde iki tane çok iyi demislerdi sağlıkla tutunsunlar bize inşallahKalitesini bilmiyorum ama çok iyi durumda dediler 3.cü gün sanırım bugün soracaktım sözde stres yaptım biraz unuttum sormayı 2 tane ciciş var beni bekleyen
Amin insallah hayırlısı ile hepimize arkadaşım hepimize nasip.etsinHadi bismillah o zaman ilk pozitif senden gelir inşallah rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Bugün 5.günüm evde gebelik testi yaptım tek çizgiBen sıramı savcak gibi duruyorum
Hayirlisi olsun bakalım
Çok çok amin inşallah canımAynı durumdayiz canım benimde iki tane çok iyi demislerdi sağlıkla tutunsunlar bize inşallah