Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba kizlar dondurulmus embryo transferi olucam nasip olursa 3.gun embroyosu iyi kalitede doktor çözülürken bozulma gibi bir ihtimal de var dedi biraz korktum açıkçası böyle bir şey başına gelen varmı

Merhaba kizlar dondurulmus embryo transferi olucam nasip olursa 3.gun embroyosu iyi kalitede doktor çözülürken bozulma gibi bir ihtimal de var dedi biraz korktum açıkçası böyle bir şey başına gelen varmı
Merhaba canım benim de var dondurulmuş embriyolar bende beklemedeyim inşallah sıkıntısız transferimiz gerçekleşir nasip olur bu duygu

İnşallah canım ben bugün başladım ilaca hap yazdi onu kullancam haftaya cuma tekrar kontrole gtcem çok heycanliyim
Bende bugün ofis histereskopi operasyonu geçirdim polip için alındı patolojiye gönderdiler 2 hafta sonuç çıkacak gideceğim bakacaklar duruma sanırım sonra adet olunca 2ci yada 3cü gün gel transfer işlemi yapalım denildi pazar günü adet oldum dün adetim bitti ne zaman olurum daha bilmiyorum hayırlısı Allah'tan

Hayırlısı olsun canım embryon kaçıncı gün embryosu kalitesi nasıl

Aynı durumdayiz canım benimde iki tane çok iyi demislerdi sağlıkla tutunsunlar bize inşallah
Çok çok amin inşallah canım hayırlısıyla transfer tarihi de belli olsaydı çok iyi olurdu benim için hepsi bitti sıra o düşünceye geldi 2018den beri uğraşıyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…