- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
İnşalahhhhhhMerhaba kızlar. Ne zaman birley yazamadım. Ehliyet kursuna yazışdım sınavım var ona hazırlanıyorum. Benim transfer günüm belli oldu. 10 kasım transfer günüm. Çok heyecanlıyım. Umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız
Benimde ders çalışmam lazım ara ara ders ara ara bura kafamı iki yere de tam veremiyorumMerhaba kızlar. Ne zaman birley yazamadım. Ehliyet kursuna yazışdım sınavım var ona hazırlanıyorum. Benim transfer günüm belli oldu. 10 kasım transfer günüm. Çok heyecanlıyım. Umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız
Cookk aminnnŞuan bir mucize olsa hepimiz bu transferlerde hamile kalsak listemiz full olarak
pozitif yazsa
Başka ne isteriz ya
Ehliyet diye bi uygulama var. Orada çıkmış sorular var. Ben hep oradan çalışıyorumBenimde ders çalışmam lazım ara ara ders ara ara bura kafamı iki yere de tam veremiyorum
Yapacak şey belli kankaKızlarrrrrrrr
Bu operasyondan sonra benlm normal yoldan hamile kalma şansım olur mu acaba eşimde bi sorun sıkıntı yok bende de öyleydi ki polip deneme kadar şimdi oda alındı düşüncelerinizi merak ediyorum yaaa napsam 3 gün dinlenme sonra normal ilişki olabilir dediler
Ben tesettürlüyüm bone veriyorlar takmak itesettürlü olan hanımlar Ameliyathane ye gittiğinizde size verdikleri önlükten başka birşey istemiyorlar ya başınızı nasıl yaptınız ?
Hayırlı olsun inşallah ehliyette başarılarMerhaba kızlar. Ne zaman birley yazamadım. Ehliyet kursuna yazışdım sınavım var ona hazırlanıyorum. Benim transfer günüm belli oldu. 10 kasım transfer günüm. Çok heyecanlıyım. Umarım hepimiz pozitif sonuçları alırız
Değerlendirmek mantıklı demi çünkü sorun yoktu belki ihtimal olarak polipte gitti şansım yaver gider mi kiYapacak şey belli kanka
Dene canım benim en güzeli denemeden bilemeyi ama polip de bir engel olabilir yada şansın yaver gidecekDeğerlendirmek mantıklı demi çünkü sorun yoktu belki ihtimal olarak polipte gitti şansım yaver gider mi ki
Bone verdiler de bone de ameliyat bonesi bende onu taktım sonra ameliyathaneye bir girdim içeride bir kamyon adam var utanmak hiç aklıma gelmedi zatenBen tesettürlüyüm bone veriyorlar takmak i
Hayırlı olsun inşallah ehliyette başarılar
Nette baktıpıma göre polip bazıları da hamile kalmaya engelmiş alındığında şans olabilirmiş ama bilemedimDene canım benim en güzeli denemeden bilemeyi ama polip de bir engel olabilir yada şansın yaver gidecek
kaybedecek neyimiz var be kuşum
Ben bugün yerin dibine girdim 3 erkek vardı ve uyanıktım korkudan çok utançtan kıpkırmızı oldum terledim sancı verdiklerinde bağıramadım bile kendimdeydim göğüs kısmından aşağı yanım ilk açıktı başka Dr yüzündenBone verdiler de bone de ameliyat bonesi bende onu taktım sonra ameliyathaneye bir girdim içeride bir kamyon adam var utanmak hiç aklıma gelmedi zaten
Korkudan sorayım dedim.
Benim açık bir yerim yoktu zaten ameliyathaneye yürüyerek girdim hemşire eşlik etti bana odadan oraya kadar belime de bir çarşaf verdi yürüyerek girdim sedyeye uzandım üstüm örtülüydü ama yine de utandım zaten benim kalp atışlarından dolayı makinalar dan dan dan öttü hep aman ben baygınken nerem açıldı bilememNette baktıpıma göre polip bazıları da hamile kalmaya engelmiş alındığında şans olabilirmiş ama bilemedim
Ben bugün yerin dibine girdim 3 erkek vardı ve uyanıktım korkudan çok utançtan kıpkırmızı oldum terledim sancı verdiklerinde bağıramadım bile kendimdeydim göğüs kısmından aşağı yanım ilk açıktı başka Dr yüzündensonra kendi Dr geldi o gelince beni kamufile etti kapattı üzerimi kızdı hatta diğer Dr kapatın üzerini nerede böyle iş gördün falan dedi o da anladı utandığımı tabi canım hocam yaaa iyiki ona başlamışım tedaviye valla helal olsun dedim işlem bitince teşekkür ettim dr'a
Amin insallah isteyen herkese nasip etsinHadi gözün aydın rabbim hayırlı evlarlar ihsan eylesin inşallah evladın sım sıkı tutunur.
Yumurta toplamam çok güzeldi Dr çok özenli sağolsun az önce yazdıklarım bugün için geçerliydi canımBenim açık bir yerim yoktu zaten ameliyathaneye yürüyerek girdim hemşire eşlik etti bana odadan oraya kadar belime de bir çarşaf verdi yürüyerek girdim sedyeye uzandım üstüm örtülüydü ama yine de utandım zaten benim kalp atışlarından dolayı makinalar dan dan dan öttü hep aman ben baygınken nerem açıldı bilemem
Kan versen çıkar bence canımEvet tek 5.gun
Yaa oraya kadar tekerlekli sandalye ameliyathannin kapısında inebilirsiniz diyorlarBenim açık bir yerim yoktu zaten ameliyathaneye yürüyerek girdim hemşire eşlik etti bana odadan oraya kadar belime de bir çarşaf verdi yürüyerek girdim sedyeye uzandım üstüm örtülüydü ama yine de utandım zaten benim kalp atışlarından dolayı makinalar dan dan dan öttü hep aman ben baygınken nerem açıldı bilemem
Anestezi yapacak olan genç bir çocuktu elimi tuttu sakin ol diye bir donmuşum zaten elide bir sıcak geldi sonrası yok bende
aman olsun ya sağlık için ne yapalımYumurta toplamam çok güzeldi Dr çok özenli sağolsun az önce yazdıklarım bugün için geçerliydi canımben çatala yürüyerek gittim yattım gözümü açtım sedyeden yatağa kondum
Karışmak gibi olmasın ama bence pazartesi günü beklesin en güzel gün pazartesiKan versen çıkar bence canım
Hahahaha ama güzel anılar be hatırladıkça gülüyorum kendime ben.Yaa oraya kadar tekerlekli sandalye ameliyathannin kapısında inebilirsiniz diyorlar
Haldir şaldir onlukle oram mi açıldı buram mi açıldı yürü
P.tesiyi iple çekiyorumPazartesi günü geldi zaten