Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benimde ders çalışmam lazım ara ara ders ara ara bura kafamı iki yere de tam veremiyorum

Yapacak şey belli kanka

tesettürlü olan hanımlar Ameliyathane ye gittiğinizde size verdikleri önlükten başka birşey istemiyorlar ya başınızı nasıl yaptınız ?
Ben tesettürlüyüm bone veriyorlar takmak i
Hayırlı olsun inşallah ehliyette başarılar

Dene canım benim en güzeli denemeden bilemeyi ama polip de bir engel olabilir yada şansın yaver gidecek
kaybedecek neyimiz var be kuşum
Nette baktıpıma göre polip bazıları da hamile kalmaya engelmiş alındığında şans olabilirmiş ama bilemedim
Bone verdiler de bone de ameliyat bonesi bende onu taktım sonra ameliyathaneye bir girdim içeride bir kamyon adam var utanmak hiç aklıma gelmedi zaten
Korkudan sorayım dedim.
Ben bugün yerin dibine girdim 3 erkek vardı ve uyanıktım korkudan çok utançtan kıpkırmızı oldum terledim sancı verdiklerinde bağıramadım bile kendimdeydim göğüs kısmından aşağı yanım ilk açıktı başka Dr yüzünden sonra kendi Dr geldi o gelince beni kamufile etti kapattı üzerimi kızdı hatta diğer Dr kapatın üzerini nerede böyle iş gördün falan dedi o da anladı utandığımı tabi canım hocam yaaa iyiki ona başlamışım tedaviye valla helal olsun dedim işlem bitince teşekkür ettim dr'a

Benim açık bir yerim yoktu zaten ameliyathaneye yürüyerek girdim hemşire eşlik etti bana odadan oraya kadar belime de bir çarşaf verdi yürüyerek girdim sedyeye uzandım üstüm örtülüydü ama yine de utandım zaten benim kalp atışlarından dolayı makinalar dan dan dan öttü hep aman ben baygınken nerem açıldı bilemem
Anestezi yapacak olan genç bir çocuktu elimi tuttu sakin ol diye bir donmuşum zaten elide bir sıcak geldi sonrası yok bende

Yumurta toplamam çok güzeldi Dr çok özenli sağolsun az önce yazdıklarım bugün için geçerliydi canım ben çatala yürüyerek gittim yattım gözümü açtım sedyeden yatağa kondum

Yaa oraya kadar tekerlekli sandalye ameliyathannin kapısında inebilirsiniz diyorlar
Haldir şaldir onlukle oram mi açıldı buram mi açıldı yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…