- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Hayata bakış açım ektedir
Sağol canım inşallah verebilirim o haberi
Noktayı yine kendi koyduNe varsa öğren gitsin. Ama tabi çok ta erken yapmamak lazım tüp bebekte de mucizeler olabiliyor
Kankalık bunu gerektirir
Ne zaman test yapıyorsun?Noktayı yine kendi koydu
Bagcilarin neresinde oturuyorsun senkitaplarda yazmak okulda öğretilmez bunu ancak hayat okulunda okuyanlar bilir az semt ağzı yapak :)
Ben her türlü kabulum artık rüyalarımda kendimi görmek istemiyorum kuzulara sarılıyorum komşunun çocuğu karnıma sarılıp burada ikitane bebek var diyorNe varsa öğren gitsin. Ama tabi çok ta erken yapmamak lazım tüp bebekte de mucizeler olabiliyor
GOP çocuyuzzzz biz bilemedinnnnnBagcilarin neresinde oturuyorsun sen
Ah pardon yaaa doğru apla pardon affetGOP çocuyuzzzz biz bilemedinnnnn
Yok daha 4.gün cnm ya birde erken yapıp üzülmek istemiyorum sen yaptınmı testTest yapsanayiz çıkar eğer varsa
İmkansız diye birşey yok Yaradan da, o imkanı verir Ve KunfeyekunBen her türlü kabulum artık rüyalarımda kendimi görmek istemiyorum kuzulara sarılıyorum komşunun çocuğu karnıma sarılıp burada ikitane bebek var diyor
oysaki 1 embriyom var ve bölünecek de ikiz olacak da bende bu talih varken
Kurtar beni rabbim hayırlı-sağlıklı evlatlar ver hepimize...
Ben transfer olmadım ya sizi galeyana getiriyorumYok daha 4.gün cnm ya birde erken yapıp üzülmek istemiyorum sen yaptınmı test
Hani her grupta mekanda ortam da olması gereken biri vardır ya oBen transfer olmadım ya sizi galeyana getiriyorumyok sana erken daha bekle biraz daha tabi
Bence de motivasyonu yüksek insanlar favorim oldu hep
Ben ben ben
Once benBence de motivasyonu yüksek insanlar favorim oldu hep
Ask olsun sence ?Ben ben beninsallah iyi birşey demişsindir
Sen test yaptınmı hüç cnm