- 17 Temmuz 2013
- 786
- 481
Sendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysunAyni devam ediyo 9.gun oldu bugün kesintisiz
Herşey çok iyi hersey çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysunAyni devam ediyo 9.gun oldu bugün kesintisiz
Herşey çok iyi hersey çok güzel
Aaah bacim bel kasik ilk günden beriSendedemi ağrı var ay diyorum hastamı oldum ağrımda var rabbim hayırlısıyla kucağımıza koysun
Kankalık bunu gerektirir
oldu iyi günler...Kankalık bunu gerektirir
yaaaaaaa yapma ama seni de seviyorum :)oldu iyi günler...
Bnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruzAaah bacim bel kasik ilk günden beri
Bir iki gece uyutmadı hatta parol içebilirsiniz dediler ama o bel agrisina bisey yapmıyor o yuzden içmedim
Dedi şair ama yalandı ve bu çok belliydiyaaaaaaa yapma ama seni de seviyorum :)
Test yapsanayiz çıkar eğer varsaBnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruz
Daha 4 gun oldu diyo amaTest yapsanayiz çıkar eğer varsa
Kalbimin odaları var dostum;
Su iç bol bolBnde içmedim yaaa banada içebilirsiniz dedi benide uyutmadı aynı şeyleri yaşıyoruz
AA senle degilmiydi Z zeynep44044 pardon. Erken daha ona., Sen yapsan çıkar dicektimDaha 4 gun oldu diyo ama
Milleti gaza getiriyoruz sürekli bakalım biz ne yapacağız kesin her gün bir testTest yapsanayiz çıkar eğer varsa
Aklima karpuz kabuğu sokma uslu uslu duruyom burda litfinAA senle degilmiydi Z zeynep44044 pardon. Erken daha ona., Sen yapsan çıkar dicektim
Oohoo ben 3.gunden başlıyorum pat pat dökülsün sonuçlarMilleti gaza getiriyoruz sürekli bakalım biz ne yapacağız kesin her gün bir test
Vay vay vay ickiii nediiirrr bilmeeezdiiiimmmmmmKalbimin odaları var dostum;
sen yan oda o diğer oda önemli olan merkezde herkezi aynı anda tutuyor olmam....Der sessizce çekilirim toz tutmuş köşeme..
Durma beyaaf hareket zamanıAklima karpuz kabuğu sokma uslu uslu duruyom burda litfin
Yani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(Oohoo ben 3.gunden başlıyorum pat pat dökülsün sonuçlar
Hayata bakış açım ektedirYani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(
Ne varsa öğren gitsin. Ama tabi çok ta erken yapmamak lazım tüp bebekte de mucizeler olabiliyorYani olumluysa erkenden öğreniriz değilse onu da erkenden öğreniriz ne bileyim :-(