Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sen nasılsın canısı test yapmadın daha ama drumlar nasıl ?
Çok teşekkür ederim canım ❤️
İyiyim bende.Test hiç aklımda yok.Ona karşı bir fobim var benim.Onu da ancak gebe kalır da kese ve 💓 atışı olursa yapmak niyetindeyim 🤲🤲
Dünden bugüne akşam göğüs sızısı çekiyorum sabah geçiyor sonra tekrar başlıyor.Progesterona bağladım bu durumu
Bir Kafa da hiç kan da verme diyor.Calismiyor olsaydım ropar olayı olmasaydı öyle yapmak isterdim

Bende bugun kontrole gittim. Cetrotide igne yazdi cumartesi gunu tekrar gidecegim pazartesi gunu yumurta toplama isleminin yapilabilecegi soylendi. 4_5 tane yumurtamin olustugunu ignelere direndigini soylendi vucudumun. Ancak sayinin azligina uzulmememi en onemlisinin kaliteli olmasi gerektigi soylendi. Ama uzuldum. Kendimi uzmekte istemiyorum kendimi strese sokmak istemiyorum. Rabbime her zaman tup bebek gibi bir sansim oldugu caresiz olmadigim ve bunlari yasayacak maddi manevi imkani verdigi icin surekli sukrediyorum. Cok sukur caresiz degilim diyorum. Ama yinede ufacik bir seye stres yapiyorum belkide simariklik yapiyorum. Oyle paylasmak istedim. Esimin basinin etini cok yedim birazda burdan yazmak istedim o dinlensin 😊 Allah anne baba olmayi layikiyla yapabilecek herkese anne baba olmayi nasip etsin insallah 😊
Ne güzel yazmışsın.Ben de hep o kafadaydim
Bu duyguları imkanları yaşıyor olmak bile nimet 🤲
Rabb'im hayırlı uğurlu eylesin tedavini.Eli boş döndürmesin bu yoldan 🤲

Teşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibi 🥰 rabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Transferin hayırlı olsun cnm🤲🏻Bebişler annelerine sımsıkı tutunurlar inş🐣🐣

Teşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibi 🥰 rabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Hayırlı olsun canım 🤲🤲 aminn

X