- Konu Sahibi Princessxxx
-
Öyle mi haberleşelim inşaallah güzel haberler alırız sizde de mi 2 yumurta geliştiBnmde gecen hafta olmştu aynısısalı kontrol gece 23:00 da iğne persembe sabah aşılama
Yok bnde 5 di biri asılamadn iğneden önce catlamş hatta ne zmn ilişki oldu dedi dün dedm zamanlama iyi demiştiÖyle mi haberleşelim inşaallah güzel haberler alırız sizde de mi 2 yumurta gelişti
Kaç mm’likti bana doktorum 2 den fazlasına yapmıyoruz riskli 3 olsaydı yapmazdım dediYok bnde 5 di biri asılamadn iğneden önce catlamş hatta ne zmn ilişki oldu dedi dün dedm zamanlama iyi demişti
Bir de aşılamadan önceki gün mü ilişki olduYok bnde 5 di biri asılamadn iğneden önce catlamş hatta ne zmn ilişki oldu dedi dün dedm zamanlama iyi demişti
Yok iki gün önce asılamadnda ertesi günBir de aşılamadan önceki gün mü ilişki oldu
Çok güzel hayırlısıyla olur inşallah hepimiŞn gönlüne göreMerhabalar ben de geçen Pazartesi gonal f 50 kullandım günlük bugün sağda biri 20 diğeri 17 2 yumurtam gelişmiş bugün akşam çatlatma iğnesi Perşembe aşılama çok heyecanlıyım
Aşılama öncesi iki üç gün perhiz öneriliyor erkeğe sperm kalitesi açısındanBir de aşılamadan önceki gün mü ilişki oldu
Kendiniz test yapmayacak mısınız22 Ekim sat 1 Kasım çatlatma iğnesi 2 Kasım aşılama
29 Ekim 3-4-6-8-10 kasım ilişki oldu 14 ü kontrol dedi bakalım hayırlısı
Kendin test yapma dedi doktor bilmiyorum ki yapmıycam galibaKendiniz test yapmayacak mısınız
Valla ilk gittiğim doktorla bu farklıydı içeri spermleri verirken bana iki kere ıkın serbest brak dediAşılama öncesi iki üç gün perhiz öneriliyor erkeğe sperm kalitesi açısından
Hyrlısı olsn hepimizn hakkında insallah22 Ekim sat 1 Kasım çatlatma iğnesi 2 Kasım aşılama
29 Ekim 3-4-6-8-10 kasım ilişki oldu 14 ü kontrol dedi bakalım hayırlısı
Yapma yapma moral bozukluğu gidişatı etkiler dye düşünüyorum facede nir sürü gruplara üyeydim En ufak bir karını ağrısı. Acaba ondan mı en ufak bir akıntı da acaba ondan kafayı yemiştim ama bu sefer daha rahatım sadece burası var Facebook'taki bütün grupları sildimKendin test yapma dedi doktor bilmiyorum ki yapmıycam galiba
Bugün bende de müthiş bi bel ve kasik ağrısı başladıNasıl gidiyor kızlar benim bel ve sağ kazığa yakın ahrılarım devam ediyor zaman da az kaldı heyecan var mı içinizden geçen birşeyler var mı
Devam ediyor benim sağ tarafım belim ağrıyor ve kasığımda batma varBugün bende de müthiş bi bel ve kasik ağrısı başladısizde geçti mi ve normal mi böyle olması
Geçmiş olsun çok inşallah geçerDevam ediyor benim sağ tarafım belim ağrıyor ve kasığımda batma var
Bi umutlandırıyır insanı acaba gebelik belirtisi mi diye bakalım hayırlısıGeçmiş olsun çok inşallah geçer
İnsan kendni dinleyip en ufak biseyi aaa acaba hamile mym diyoBi umutlandırıyır insanı acaba gebelik belirtisi mi diye bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?