• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 7. Gün boşluğun ağrıyor denir ya benim orda bir ağrım var kasıkta değil de. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için tekrar olmasından korkuyorum

Bugün 7. Gün boşluğun ağrıyor denir ya benim orda bir ağrım var kasıkta değil de. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için tekrar olmasından korkuyorum
İyi düşün iyi olsn derler yaa olumlu düşün cnm dua vaktine denk gelebilirsn😔 bu ay saglıcakla evlatlarmza kavusacaz insallah

Rabbim kalbinizdekini güzelliklerle nasip etsin insallah. Işlem cok kolay spekulum takılırken derin nefes alın kasmamaya çalışın
Çok teşekkür ederim yaptırdım korkulacak birşey yokmuş gerçekten de😅dediğiniz gibi spekulum için rahat bırakmak gerek😬 bakalım artık beklicez isteyen herkes için hayırlısı olsun 🙏😇

Merhaba, alılamadan sonraki 6.günüm kanamam devam ediyor. Rahim ağzım darmış zorladı sanırım ama bu kadar uzun süre normal mi bilmiyorum bildiginiz ped koyuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı?(doktora soruyorum normal diyor ama hic bir forumda bu kadar kanaması olanı duymadım.) yardımcı olursanız sevinirim

Bana fitil demedi baş dönmesi yapar demişti ki yapıyor da evet ilacı aldıktan sonra yatarsam sorun olmuyor da ilacı alıp dolaşırsam bi süre sonra başım dönmeye başlıyor
Fitil sanırım aç karnına baş dönmesi yapıyormuş ve oral olarak değil de alttan alındığında yan etkileri daha az oluyormuş bilginiz olsun 😇

Çok teşekkür ederim yaptırdım bugün 🤗 doktor yarından itibaren gün aşırı ilişki önerdi ve protestan diye bi fitil yazdı şunu yapma bunu yapma demedi sürekli yatıcam falan sandım ama iyiyim şükür sizde nasıl ilerledi
Göznaydn tatlım güzel haberlerirsn sende insaşlah bizlere🧿☺️

Merhaba, alılamadan sonraki 6.günüm kanamam devam ediyor. Rahim ağzım darmış zorladı sanırım ama bu kadar uzun süre normal mi bilmiyorum bildiginiz ped koyuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı?(doktora soruyorum normal diyor ama hic bir forumda bu kadar kanaması olanı duymadım.) yardımcı olursanız sevinirim
Bende kanama olmadi bu ikinci oluyor ama doktorun normal diyorsa normaldir. Hsg cektirdikten sonra benim cok kanamam olmuştu baya zor geçmişti. Zorlamayla ilgisi olabilir. Gönlünü ferah tut

Nasıl gidiyor kızlar benim bel ve sağ kazığa yakın ahrılarım devam ediyor zaman da az kaldı heyecan var mı içinizden geçen birşeyler var mı

Merhabalar ben de geçen Pazartesi gonal f 50 kullandım günlük bugün sağda biri 20 diğeri 17 2 yumurtam gelişmiş bugün akşam çatlatma iğnesi Perşembe aşılama çok heyecanlıyım

Merhabalar ben de geçen Pazartesi gonal f 50 kullandım günlük bugün sağda biri 20 diğeri 17 2 yumurtam gelişmiş bugün akşam çatlatma iğnesi Perşembe aşılama çok heyecanlıyım
Bnmde gecen hafta olmştu aynısı🤣 salı kontrol gece 23:00 da iğne persembe sabah aşılama🤗

Back
X