- Konu Sahibi Princessxxx
Amin insallahTüm azaları tam, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Olana da olmayana da amenna. Rabbim inşallah bizi daha fazla evlatla sınamadan verir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahTüm azaları tam, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Olana da olmayana da amenna. Rabbim inşallah bizi daha fazla evlatla sınamadan verir![]()
Sor bnm yardımcı olanilecegm bişiler varsaMerhaba ben de yarın aşılama yaptırıyorum okuduğum kadarıyla endişelenecek birşey yok gibibenim de çok sorularım var ama
![]()
Bnmde hiç belim ağrımadı ama kasık ağrım ara ara hala var özellikle lavabo sonrasıBugün 3. Gün kasık ağrısı falan kalmadi ilk iki gun vardi mutluydumbugun hoc agri olmadi. Bu ağrılar kaçıncı günden sonra başlıyor
![]()
İyi düşün iyi olsn derler yaa olumlu düşün cnm dua vaktine denk gelebilirsnBugün 7. Gün boşluğun ağrıyor denir ya benim orda bir ağrım var kasıkta değil de. Daha önce dış gebelik geçirdiğim için tekrar olmasından korkuyorum
Amin canım inşallahİyi düşün iyi olsn derler yaa olumlu düşün cnm dua vaktine denk gelebilirsnbu ay saglıcakla evlatlarmza kavusacaz insallah
Çok teşekkür ederim yaptırdım korkulacak birşey yokmuş gerçekten deRabbim kalbinizdekini güzelliklerle nasip etsin insallah. Işlem cok kolay spekulum takılırken derin nefes alın kasmamaya çalışın
Çok teşekkür ederim yaptırdım bugünSor bnm yardımcı olanilecegm bişiler varsa![]()
Fitil sanırım aç karnına baş dönmesi yapıyormuş ve oral olarak değil de alttan alındığında yan etkileri daha az oluyormuş bilginiz olsunBana fitil demedi baş dönmesi yapar demişti ki yapıyor da evet ilacı aldıktan sonra yatarsam sorun olmuyor da ilacı alıp dolaşırsam bi süre sonra başım dönmeye başlıyor
Hayra yormalı bence bu ağrılarıBugün belim çok ağırdı kızlar
Pazar çatlatma iğnesi pazartesi aşılama olmuştum
Göznaydn tatlım güzel haberlerirsn sende insaşlah bizlereÇok teşekkür ederim yaptırdım bugündoktor yarından itibaren gün aşırı ilişki önerdi ve protestan diye bi fitil yazdı şunu yapma bunu yapma demedi sürekli yatıcam falan sandım ama iyiyim şükür sizde nasıl ilerledi
Bnde ilk aşılamamda kullanmştm fitil gbi bişi malum yerdn uyguluyonFitil sanırım aç karnına baş dönmesi yapıyormuş ve oral olarak değil de alttan alındığında yan etkileri daha az oluyormuş bilginiz olsun![]()
Çok teşekkür ederim âmin inşallahGöznaydn tatlım güzel haberlerirsn sende insaşlah bizlere![]()
Hahahah evet az önce uyguladımBnde ilk aşılamamda kullanmştm fitil gbi bişi malum yerdn uyguluyon![]()
Bende kanama olmadi bu ikinci oluyor ama doktorun normal diyorsa normaldir. Hsg cektirdikten sonra benim cok kanamam olmuştu baya zor geçmişti. Zorlamayla ilgisi olabilir. Gönlünü ferah tutMerhaba, alılamadan sonraki 6.günüm kanamam devam ediyor. Rahim ağzım darmış zorladı sanırım ama bu kadar uzun süre normal mi bilmiyorum bildiginiz ped koyuyorum. Böyle bişey yaşayan varmı?(doktora soruyorum normal diyor ama hic bir forumda bu kadar kanaması olanı duymadım.) yardımcı olursanız sevinirim
Yapcak bişi yok hersey O'nun için ilk asılamamda vermişlerdi bu sefer vermedilerHahahah evet az önce uyguladım![]()
Bnmde gecen hafta olmştu aynısıMerhabalar ben de geçen Pazartesi gonal f 50 kullandım günlük bugün sağda biri 20 diğeri 17 2 yumurtam gelişmiş bugün akşam çatlatma iğnesi Perşembe aşılama çok heyecanlıyım