- Konu Sahibi Princessxxx
-
Bende sizinle aynı gün yapmışım aşılamayı. Allahım hayırlısını nasip etsin. Hiç belirtiniz varmıydı acaba kan testi yaptırırken ? Bnde hüsrana uğramaktan korkuyorum ama tabiki herşeyin hayırlısıMerhaba.
Ben de 4 kasımda aşılama yaptırdım.
Ve tabii ki dayanamayıp 7. Ve 8. Günler beta hcg baktırdım. Sonuç hüsran.
7.gün 10.50
8.gün 7.34
Bunlar çatlatma iğnesinin etkileri tabii ki.
Bugün yani 13.11.20 bir daha baktırdım ve 2.25 (10.gün)
Tamamen umudum bitti. Umarım sizler pozitif sonuçlar alırsınız
Merhaba ben de ayın 4 ünde yaptırdım. Bugün beta hcg 2.25Merhaba iyi geceler ben yeni katıldım. Bende bu ayın 4ünde aşılama yaptırdım. Ara ara adet olacakmış gibi ağrılarım var beyazda akıntım göğüs ucum acıyor hüsrana uğramaktan çok korkuyorumdaha önce 2 aşılama yapıldı ikiside kimyasal gebelikle sonuçlandı
Belirtim vardı. Hatta çoktu. Ya da ben öyle hissetmek, inanmak istiyodum bilmiyorum.Bende sizinle aynı gün yapmışım aşılamayı. Allahım hayırlısını nasip etsin. Hiç belirtiniz varmıydı acaba kan testi yaptırırken ? Bnde hüsrana uğramaktan korkuyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı
Başka yöntemler derken, doğal yöntemleri kast etmek istemiştim. Veya akışına bırakmakAşılamadan sonra tüp bebek var birtek zatenbenim doktorum 2 ay yapacağız en fazla dedi ama ben burda 6.ay hamile klanları bile gördüm aşılamayla. Anlamadım gitti valla
Ben bitek ovitrellenin 9.günü idrar testi yaptm belirgin çizgi çıktı ama iğnenin etkisi olduğuna emindim ertesi sabah bir daha yaptım baya silikleşmişti dahada idrar testi yapmadım kanka vermedim. Pazar pazartesi bu günler regli günüm bakalım gelecekmii arada ben geliyorum diyor sanki ağrılarıyla birde akıntım var akıntı geldikçe oldum zannediyorum. Ay çok zor yaa Allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba ben de ayın 4 ünde yaptırdım. Bugün beta hcg 2.25
Siz test yaptırdınız mı hiç
İnşAllaah yükselir belli olmazz kırmızıları görene kadar ümit hep var. Bende bel ağrısı ara ara kasık ağrısı akıntı ve göğüs ucu ağrısı var uyku halim var ama onu progestana yoruyorum. Adet ağrıaı gibi ağrılar girdikçe üzülüyorum olacağım diye ama bu seferde tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe gececeğim inşAllahBelirtim vardı. Hatta çoktu. Ya da ben öyle hissetmek, inanmak istiyodum bilmiyorum.
Koku hassasiyeti. Eşimin veya çevremdeki kimsenin alamadığı kokuları aldım son bir haftadır. Aynı zamanda ateşim yüksek.
Ara ara mide bulantısı.
Şişkinlik ve gaz.
Ve en bariz belirti olarak kabul ettiğim kasıklarımda ve Rahim bölgemde olan ağrılar. Bıçak sağlanması, iğne batması tarzında.
Halsizlik ve sürekli uyku hali. Eşim yıllık izinde, öğlenleri 2 de zor kaldırıyor beni yataktan. İnanın gerçekten son bir haftadır böyleyim sürekli uyuyorum.
Ne kadar çok belirtim varmış
Ama gelin görün ki test negatif. Hala yükselebilir mi değerim bilmiyorum ama bugün tüm umudumu kaybettim. Şimdi önümüzdeki ay tedaviyi bırakıp doğal yöntemler denemek istiyorum. Siz de var mı belirti?
İnşallah gerek kalmazİnşAllaah yükselir belli olmazz kırmızıları görene kadar ümit hep var. Bende bel ağrısı ara ara kasık ağrısı akıntı ve göğüs ucu ağrısı var uyku halim var ama onu progestana yoruyorum. Adet ağrıaı gibi ağrılar girdikçe üzülüyorum olacağım diye ama bu seferde tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe gececeğim inşAllah
Amiiin teşekkür ederimmİnşallah gerek kalmazdualarım sizinle olacak. Haber verin lütfen olur mu
Yılmak yok devm sonuna kdrBu ay aşılamadan olumlu sonuç alamayanlar devam edecek misiniz aşılama yöntemine? Yoksa tüp bebek veya alternatif bir şeyler mi?
Doktor aradı sonuç negatif2 Kasım aşılama olmuştu bugün kontrol vardı karından baktı yumurtalar istediğimiz gibi gelişmiş dedi. Beta HCG verdim bakalım
Geçmiş olsun, bir dahaki aya inşallah. Bende şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorumDoktor aradı sonuç negatif
Sizin olumlu olur inşallahGeçmiş olsun, bir dahaki aya inşallah. Bende şuan hastanedeyim kan verdim bekliyorum
Malesef 1.49 çktı sonuç. Doktor şüpheli dedi de neyi şüpheli anlamadım bariz negatifSizin olumlu olur inşallah
Umutlar bitmez sadece diger aya erteledin burda cocuk sahibi olanlarin çoğu kac umutsuz denemeden gecmistir.ben de dahil..ben 2.cocuk icin ugrasiyorum.ilk cocugumdan once de cok agir sinandm.tup bebek bile yaptik olmadi.inanmiycaksn simdi diger ay hamileydim kendiliginden..mucizeler iyi ki var..ben hep 2.cocugumun kolay olacagni zannedrdm stre kalkinca ama bak olmuyor..ama biliyorum bi gün emeklerimizin karsiligini alicaz..nasip gayrete asikAslında benimde bugün aşılamadan sonra 11.günüm ama kanamam başladı kan tahlili verdim bütün umutlarım gitti ama yinede kanı bekliyoruzz
Rabbim hayirla güzel bi sonucla yuzunuzu guldursun insallah sizin de bizim deMerhaba bende 6 kasımda aşılama yaptrdım ilk aşılamam. Kasık ağrım halsizlik ve hafif goğüs ağrısı şikayetim var. 23ünde kan testim var. Umarım hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?