- 28 Ekim 2020
- 14
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi Princessxxx
Bi umutlandırıyır insanı acaba gebelik
Evet umutlanmamak elde değil hayırlısı olsunBi umutlandırıyır insanı acaba gebelik belirtisi mi diye bakalım hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi umutlandırıyır insanı acaba gebelik
Evet umutlanmamak elde değil hayırlısı olsunBi umutlandırıyır insanı acaba gebelik belirtisi mi diye bakalım hayırlısı
Test yaptım bembeyaz yarın doktor kontrolüm var1 Kasım çatlatma 2 Kasım aşılama yapıldı bugün kaset test yapsam sonuç yanıltıcı mı olur
Canim sonucun ne cikti acabaKendin test yapma dedi doktor bilmiyorum ki yapmıycam galiba
Meraba bende bugun asilama yaptirdim ama kalktigimda biraz islaklik vardi disariya akmis olmasi normalmi acabaÇok teşekkür ederim âmin inşallahbu arada ilacın adı progestan yanlış yazmışım
güzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
Benim de aktı biraz kalktığımda ebe normal dediMeraba bende bugun asilama yaptirdim ama kalktigimda biraz islaklik vardi disariya akmis olmasi normalmi acaba
Anladim canim insan hemen takiyo yani iliskiden sonrada akiyo ama bunu direk rahim icine veriyolarya niye akti diye dusundumBenim de aktı biraz kalktığımda ebe normal dedi
İnsan kendni dinleyip en ufak biseyi aaa acaba hamile mym diyoişin kötüsü sona dgru dha stresli regl belirtileriyle hemen hemen aynı
![]()
Evet normalmiş bende de aktı hayırlısı olsun bu aradaMeraba bende bugun asilama yaptirdim ama kalktigimda biraz islaklik vardi disariya akmis olmasi normalmi acaba
Bnde de olmştu illa ki olur dicem ama teeee ileri atıyolar nasıl iş anlamadm hava sıkmamak için ıcındakini tam sıkmıyo olabilirler belkiMeraba bende bugun asilama yaptirdim ama kalktigimda biraz islaklik vardi disariya akmis olmasi normalmi acaba
Yaparsan mutlaka bizimle de paylaş iki gn var aramzdsKızlar durumlarınız neler? Ben 3ünde oldum aşılama hiç belirtim yok gebeliğe dairİdrar testi yapsammı diyorum ama bir yanımda yapma diyor
Ben çatlatma iğneside yaptırmadım yani varsa çıkar mı acaba ,? Sizler ne durumdasınız
Merhaba.Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama yaptırdım bu konu ile ilgili sorularım da var bu süreci yaşayanlar bu 12 günlük süreci birlikte bekleyelim mi?
Çatlatma iğnesi olmadığı için muhtemelen sonuç çıkacaktır.Kızlar durumlarınız neler? Ben 3ünde oldum aşılama hiç belirtim yok gebeliğe dairİdrar testi yapsammı diyorum ama bir yanımda yapma diyor
Ben çatlatma iğneside yaptırmadım yani varsa çıkar mı acaba ,? Sizler ne durumdasınız
Merhaba tabi ki. Siz 5inde mi oldunuz belirtiniz var mı?Yaparsan mutlaka bizimle de paylaş iki gn var aramzds
Merhaba, zamanı değilmiş diyip Umut etmeye devam etmekten başka çaremiz yok maalesefMerhaba.
Ben de 4 kasımda aşılama yaptırdım.
Ve tabii ki dayanamayıp 7. Ve 8. Günler beta hcg baktırdım. Sonuç hüsran.
7.gün 10.50
8.gün 7.34
Bunlar çatlatma iğnesinin etkileri tabii ki.
Bugün yani 13.11.20 bir daha baktırdım ve 2.25 (10.gün)
Tamamen umudum bitti. Umarım sizler pozitif sonuçlar alırsınız![]()
Insallah guzel haberler alalim.hepimiz isteyen herkesin olsunnn 2 hafta sonra ins guzel haberler alirimEvet normalmiş bende de aktı hayırlısı olsun bu arada![]()
Orasini bende anlamadim canim hemsire abla hepsi gircek diye biseu yok 1 tane bile yeter dediBnde de olmştu illa ki olur dicem ama teeee ileri atıyolar nasıl iş anlamadm hava sıkmamak için ıcındakini tam sıkmıyo olabilirler belki![]()
Öyle tabii. Yorulduk. Hayırlısı olsunMerhaba, zamanı değilmiş diyip Umut etmeye devam etmekten başka çaremiz yok maalesefHer ay negatif görmekten yoruldum bende
Aşılamadan sonra tüp bebek var birtek zatenBu ay aşılamadan olumlu sonuç alamayanlar devam edecek misiniz aşılama yöntemine? Yoksa tüp bebek veya alternatif bir şeyler mi?