Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb arkadaslar grup ilk acildiginda yazmistim burda..kasimda asilama yaptiran kaderdaş arkadaslarimla..ben 6 kasimda asilama yaptirmistim 1 i öncü büyüklükte olmak uzere 2 yumurtam vardi.asilama oldu..asilamanin 9.gunu test yaptim cooksilik cizigi belirdi..haaa ovitrelle etkisidir dedim..10.günü yaptım daha belirgin..12 si sabah kalktim bomboş tek cizgi...tmm degilim dedimdoktor cagirdi test yapalim dedim tmm saflik ocagnda yaptirrm dedim geldm eve ogun yaptirmadim. 2 gün sonra merakla tekrar yaptim bi gölge var ama ne gölge.paranoyak olmak lazm görmek icin..yok dedim..ama doktor hcg sonucu bekliyordu gittim saglik ocagina sonuc 3.5..ordaki ebe degilsin dedi ben de yedigim biseyden yukseldi belki dedim.doktorum aradm 2 gun sonra ver dedi 2 gun sonra 13.8...aaa var biseyler dedim 4gun sonra 52 2 gun sonra 152 4 gun sonra 486 2 gun sonra 660 iste burda iyi artmamisti..saglik bi gebelikicin en az %60 artmasi lazmdi sekreter kiz cok sinirda devam edelim dedi ..ben doktora gittim son lez bakalim bugunku deger cok onemli dedi 1191 doktor olumlu dedi..progesteron hormonuna bakilacak o henuz aciklanmadi ama hiiiç ümidim yok bu arada kahverengi lekelenmelerim oldu durdu tekrar oldu oyle sacma sapan bi dongunun icindeyim..dis gebelik gecirdim daha once cok korktum oyle mi diye ama doktor minicik bi kese gordum dedi ...ama beta boyle milim milim artincasagliksiz bence...
Hissediyorum...ilk hamile oldugumu ogrendigimde hep uzandm leke geliyor dedim yattm sonra bi baktim boyle ne hamilelik gecer ne hayat kalktim normal hayatima devam ettm..cpk dualar ediyorum herkes e de bana da nasip et diye suan oyle bi rahatlil varki icimde gelecekse zaten gelecek ziplasam da hoplasam da ..gidecekse de gidecek tutamam..hissettigim bu gebeligin saglikli olmadigi...velhasil kelam isin özü nasip...ama nasip gayrete asik ve bu yolda emek veren herkes muhaķak o guzel karsiligi alacak daha tersini gormedim..ama sabir var bu yolda..benim de ara ara sustugum umutsuzluk..sizlere de nasip edecek insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…