Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamamız aynı gün, bizimle aynı gün aşılama olan başka bir arkadaş daha var :) Hadi bekleyelim

İlk gün kahve lekelenme oldu ama doktorum normal olduğunu söyledi. O günden beri akıntım var yapışkan bir akıntı. Ağrım fazlasıyla var oturmak bile çok güç. Duphaston coraspin ve folik asit kullanıyorum. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum canım. Senin nasıl gidiyor? Bi de ben bu gün kırmızı küçük bi leke gördüm çamaşırımda ama o jilet tahrişi de olabilir(çok afedersin). İlk aşılamamda hiç böyle ağrım olmamıştı. Ama onda klomenle geliştirmiştik. Bu kez gonal f kullandık. Kaç yumurtan oldu senin?

Bende gonalf kullandım. 112.5 dozlu. Tek tarafta 3 yumurta gelişti.

İlk gün benimde lekelenmem oldu sonra olmadı akıntım da normalde daha çok olurdu yumurtlama döneminde hatta çatlama akıntısını bile yakalarfım bu kez yakalayamadım akıntım da az. Biraz katın agrım var progestan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor. Birde östrojen içerikli bir ilaç kullanıyorum ve folik asit. Her gün ilişki dedi doktor

Benim en son cumartesi bakmıştı solda 1 tane 18 mm sağda da en büyüğü 18 mm olan 3-4 tane var dedi pazar çatlatma iğnesi oldu pazartesi de aşılama

Duphaston da progestana benzer bir ilaç bende de göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi yapıyor malesef

Progestan verdi bana da ama fitil şeklinde kullanacak dedi yoksa cok bas dönmesi yapiyor bu ilaç dedi. Minik boncuk gibi bir kapsül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…