- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Nasıl gidiyor canım ilaç vs birsey kullanıyor musun agrın var mı ilişki öneerdi mi doktorAşılamamız aynı gün, bizimle aynı gün aşılama olan başka bir arkadaş daha var :) Hadi bekleyelim
Ben de hep öyle diyorum sonra yapıyorum testBenim de bugun aşılama günüm. Herkesin hakkında hayırlısı nasip olur inşallah. Test yapmak icin 14 gun sabretmeyi planlıyorum ama kendimde inanamiyorum
Bende gonalf kullandım. 112.5 dozlu. Tek tarafta 3 yumurta gelişti.İlk gün kahve lekelenme oldu ama doktorum normal olduğunu söyledi. O günden beri akıntım var yapışkan bir akıntı. Ağrım fazlasıyla var oturmak bile çok güç. Duphaston coraspin ve folik asit kullanıyorum. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum canım. Senin nasıl gidiyor? Bi de ben bu gün kırmızı küçük bi leke gördüm çamaşırımda ama o jilet tahrişi de olabilir(çok afedersin). İlk aşılamamda hiç böyle ağrım olmamıştı. Ama onda klomenle geliştirmiştik. Bu kez gonal f kullandık. Kaç yumurtan oldu senin?
Kaç gün kullandın? Ben de 100 ml kullanıp 5 gün sonunda gittim solda daha çok oluşmuş sağa göre. Ne kadardı yumurtaların canım?Bende gonalf kullandım. 112.5 dozlu. Tek tarafta 3 yumurta gelişti.
17 17 16 boyutlari8 gun yaptim toplamda sonra çatlatma iğnesi. Biraz az benim foliküller ama hayırlısı
Bence önemli olan kalitesi canım8 gun yaptim toplamda sonra çatlatma iğnesi. Biraz az benim foliküller ama hayırlısı
Senin kaç yumurta oluştu kac mm idiKaç gün kullandın? Ben de 100 ml kullanıp 5 gün sonunda gittim solda daha çok oluşmuş sağa göre. Ne kadardı yumurtaların canım?
Solda baskın olanlar 20_19_17 üç tane sağda da 17 bir tane var. Daha çok folikül varmış ama 10 mm filanmışSenin kaç yumurta oluştu kac mm idi
Çok güzel masallah. Aşılama gününden sonra ilişki önerdi mi doktorun. Benimki bisey demedi bende sormayı unuttumSolda baskın olanlar 20_19_17 üç tane sağda da 17 bir tane var. Daha çok folikül varmış ama 10 mm filanmış
Ertesi gün olsun sonra gün aşırı devam edin dedi canımÇok güzel masallah. Aşılama gününden sonra ilişki önerdi mi doktorun. Benimki bisey demedi bende sormayı unuttum
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimizeBenim de bugun aşılama günüm. Herkesin hakkında hayırlısı nasip olur inşallah. Test yapmak icin 14 gun sabretmeyi planlıyorum ama kendimde inanamiyorum
İlk gün benimde lekelenmem oldu sonra olmadı akıntım da normalde daha çok olurdu yumurtlama döneminde hatta çatlama akıntısını bile yakalarfım bu kez yakalayamadım akıntım da az. Biraz katın agrım var progestan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor. Birde östrojen içerikli bir ilaç kullanıyorum ve folik asit. Her gün ilişki dedi doktorİlk gün kahve lekelenme oldu ama doktorum normal olduğunu söyledi. O günden beri akıntım var yapışkan bir akıntı. Ağrım fazlasıyla var oturmak bile çok güç. Duphaston coraspin ve folik asit kullanıyorum. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum canım. Senin nasıl gidiyor? Bi de ben bu gün kırmızı küçük bi leke gördüm çamaşırımda ama o jilet tahrişi de olabilir(çok afedersin). İlk aşılamamda hiç böyle ağrım olmamıştı. Ama onda klomenle geliştirmiştik. Bu kez gonal f kullandık. Kaç yumurtan oldu senin?
İlk gün kahve lekelenme oldu ama doktorum normal olduğunu söyledi. O günden beri akıntım var yapışkan bir akıntı. Ağrım fazlasıyla var oturmak bile çok güç. Duphaston coraspin ve folik asit kullanıyorum. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum canım. Senin nasıl gidiyor? Bi de ben bu gün kırmızı küçük bi leke gördüm çamaşırımda ama o jilet tahrişi de olabilir(çok afedersin). İlk aşılamamda hiç böyle ağrım olmamıştı. Ama onda klomenle geliştirmiştik. Bu kez gonal f kullandık. Kaç yumurtan oldu senin?
Duphaston da progestana benzer bir ilaç bende de göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi yapıyor malesefİlk gün benimde lekelenmem oldu sonra olmadı akıntım da normalde daha çok olurdu yumurtlama döneminde hatta çatlama akıntısını bile yakalarfım bu kez yakalayamadım akıntım da az. Biraz katın agrım var progestan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor. Birde östrojen içerikli bir ilaç kullanıyorum ve folik asit. Her gün ilişki dedi doktor
Progestan verdi bana da ama fitil şeklinde kullanacak dedi yoksa cok bas dönmesi yapiyor bu ilaç dedi. Minik boncuk gibi bir kapsül.İlk gün benimde lekelenmem oldu sonra olmadı akıntım da normalde daha çok olurdu yumurtlama döneminde hatta çatlama akıntısını bile yakalarfım bu kez yakalayamadım akıntım da az. Biraz katın agrım var progestan kullanıyorum o da baş dönmesi yapıyor. Birde östrojen içerikli bir ilaç kullanıyorum ve folik asit. Her gün ilişki dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?