- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Bana fitil demedi baş dönmesi yapar demişti ki yapıyor da evet ilacı aldıktan sonra yatarsam sorun olmuyor da ilacı alıp dolaşırsam bi süre sonra başım dönmeye başlıyorProgestan verdi bana da ama fitil şeklinde kullanacak dedi yoksa cok bas dönmesi yapiyor bu ilaç dedi. Minik boncuk gibi bir kapsül.
Bnde varm persembe yapıldıMerhaba arkadaşlar ben bugün aşılama yaptırdım bu konu ile ilgili sorularım da var bu süreci yaşayanlar bu 12 günlük süreci birlikte bekleyelim mi?
Benim de perşembe aşılamam oldu. Bugün 1.gun hadi bakalım guzel haberler insallahBnde varm persembe yapıldı
Evet yaaa doktor hiç bişi demedi desem yeri ağır kaldırdı uzanma gerilmesn kasıklarn dedi o kdrBenim de perşembe aşılamam oldu. Bugün 1.gun hadi bakalım guzel haberler insallahdegisik biseyler yasarsak paylasalim
Bana o kadarını da demediEvet yaaa doktor hiç bişi demedi desem yeri ağır kaldırdı uzanma gerilmesn kasıklarn dedi o kdr
Bna hiç ilaç vermedilerBana o kadarını da demediuzanmıyorum ağır kaldırmıyorum. Süpürgeyi de eşime kilitledim progestan verdi onu kullanıyorum. Folikasit zaten kullanıyordum.
Ilk aşılama da bana da vermediler. Hastaneler farkli burası rutin veriyormuş herkese.Bna hiç ilaç vermediler
İyi bakalmIlk aşılama da bana da vermediler. Hastaneler farkli burası rutin veriyormuş herkese.
Benim ilk aşılama ama verdi ilsçIlk aşılama da bana da vermediler. Hastaneler farkli burası rutin veriyormuş herkese.
Insallah hepimiz icin guzel sonuçlansınBnde carsamba oldum asilama gonalf ignesi 62.5 doz kullandim 12 gunde 1 yumurta 19mm gelisti insallah tutar hepimizinkide inofolic combi kullaniyorum aasilamaya basladigimdan belli birakmadim halanda kullaniyorum yumurta kalitesini arttiriyormus birde duphaston verdi dr asilamadan sonra
İnsallahInsallah hepimiz icin guzel sonuçlansın4 5 gun yerlesme süresi ya sanki içimde baloncuklar pitliyor sabrın sonu selamet olsun insallah
Benim de oluyor özellikle uyandığımdaBugün belim çok ağırdı kızlar
Pazar çatlatma iğnesi pazartesi aşılama olmuştum
Merhaba ben de yarın aşılama yaptırıyorum okuduğum kadarıyla endişelenecek birşey yok gibiMerhaba arkadaşlar ben bugün aşılama yaptırdım bu konu ile ilgili sorularım da var bu süreci yaşayanlar bu 12 günlük süreci birlikte bekleyelim mi?
Rabbim kalbinizdekini güzelliklerle nasip etsin insallah. Işlem cok kolay spekulum takılırken derin nefes alın kasmamaya çalışınMerhaba ben de yarın aşılama yaptırıyorum okuduğum kadarıyla endişelenecek birşey yok gibibenim de çok sorularım var ama
7. Günüm, ağrılarım geçti :) Nasip...Bugün 3. Gün kasık ağrısı falan kalmadi ilk iki gun vardi mutluydumbugun hoc agri olmadi. Bu ağrılar kaçıncı günden sonra başlıyor
Gelen güzelliklerle gelsin. Olsun istiyorum ama iyi olan ne bilemiyoruz sonuçta nasip dediğin gibi7. Günüm, ağrılarım geçti :) Nasip...
Tüm azaları tam, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Olana da olmayana da amenna. Rabbim inşallah bizi daha fazla evlatla sınamadan verirGelen güzelliklerle gelsin. Olsun istiyorum ama iyi olan ne bilemiyoruz sonuçta nasip dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?