Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan verdi bana da ama fitil şeklinde kullanacak dedi yoksa cok bas dönmesi yapiyor bu ilaç dedi. Minik boncuk gibi bir kapsül.
Bana fitil demedi baş dönmesi yapar demişti ki yapıyor da evet ilacı aldıktan sonra yatarsam sorun olmuyor da ilacı alıp dolaşırsam bi süre sonra başım dönmeye başlıyor

Bnde carsamba oldum asilama gonalf ignesi 62.5 doz kullandim 12 gunde 1 yumurta 19mm gelisti insallah tutar hepimizinkide inofolic combi kullaniyorum aasilamaya basladigimdan belli birakmadim halanda kullaniyorum yumurta kalitesini arttiriyormus birde duphaston verdi dr asilamadan sonra

Insallah hepimiz icin guzel sonuçlansın 4 5 gun yerlesme süresi ya sanki içimde baloncuklar pitliyor sabrın sonu selamet olsun insallah

Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama yaptırdım bu konu ile ilgili sorularım da var bu süreci yaşayanlar bu 12 günlük süreci birlikte bekleyelim mi?
Merhaba ben de yarın aşılama yaptırıyorum okuduğum kadarıyla endişelenecek birşey yok gibi benim de çok sorularım var ama

Bugün 3. Gün kasık ağrısı falan kalmadi ilk iki gun vardi mutluydum bugun hoc agri olmadi. Bu ağrılar kaçıncı günden sonra başlıyor

Gelen güzelliklerle gelsin. Olsun istiyorum ama iyi olan ne bilemiyoruz sonuçta nasip dediğin gibi
Tüm azaları tam, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Olana da olmayana da amenna. Rabbim inşallah bizi daha fazla evlatla sınamadan verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…