Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar durumlarınız neler? Ben 3ünde oldum aşılama hiç belirtim yok gebeliğe dair İdrar testi yapsammı diyorum ama bir yanımda yapma diyor Ben çatlatma iğneside yaptırmadım yani varsa çıkar mı acaba ,? Sizler ne durumdasınız

Yaparsan mutlaka bizimle de paylaş iki gn var aramzds

Merhaba arkadaşlar ben bugün aşılama yaptırdım bu konu ile ilgili sorularım da var bu süreci yaşayanlar bu 12 günlük süreci birlikte bekleyelim mi?
Merhaba.
Ben de 4 kasımda aşılama yaptırdım.
Ve tabii ki dayanamayıp 7. Ve 8. Günler beta hcg baktırdım. Sonuç hüsran.
7.gün 10.50
8.gün 7.34
Bunlar çatlatma iğnesinin etkileri tabii ki.
Bugün yani 13.11.20 bir daha baktırdım ve 2.25 (10.gün)
Tamamen umudum bitti. Umarım sizler pozitif sonuçlar alırsınız

Çatlatma iğnesi olmadığı için muhtemelen sonuç çıkacaktır.

Merhaba, zamanı değilmiş diyip Umut etmeye devam etmekten başka çaremiz yok maalesef Her ay negatif görmekten yoruldum bende

Bu ay aşılamadan olumlu sonuç alamayanlar devam edecek misiniz aşılama yöntemine? Yoksa tüp bebek veya alternatif bir şeyler mi?
Aşılamadan sonra tüp bebek var birtek zaten benim doktorum 2 ay yapacağız en fazla dedi ama ben burda 6.ay hamile klanları bile gördüm aşılamayla. Anlamadım gitti valla

Merhaba iyi geceler ben yeni katıldım. Bende bu ayın 4ünde aşılama yaptırdım. Ara ara adet olacakmış gibi ağrılarım var beyazda akıntım göğüs ucum acıyor hüsrana uğramaktan çok korkuyorum daha önce 2 aşılama yapıldı ikiside kimyasal gebelikle sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…